Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Zdravo, živo!

Moderator: IriS

Korisnikov avatar
By KiWi
Originally posted by bambola
Volim masazu,pogotovo erotsku...Svako vise voli da ga masiraju nego da masira...
A... grešiš silno devojko! Ja podjednako volim da masiram i da budem masiran ... u pojedinim trenucima volim samo da masiram (kada se opustim golicljiv sam po celom telu pa masaža nema efekta jer se migoljim...).
Korisnikov avatar
By Noctis Lucis Caelum
Vise volim da masiram nego da mene masiraju. Nisam profi maser, niti imam "snagu" u rukama, uopste ne vrsim jak pritisak... Ali ipak svi traze da ih masiram i kazu da se osecaju bolje. A sto se tice tehnike... sta ja znam, nekako mi svaki pokret dodje prirodno, te masazu dozivljavam kao sviranje ali po ljudskom telu... Savrseni sklad... Mislim da masaza ima vise veze sa bioenergijom coveka nego sa snagom ili tehnikom... Mozda gresim u tome, sorry, al nikad ne bi dozvolio osobi kojoj nije osmeh na licu da me pipne... Mislim na iskren osmeh, naravno.
Korisnikov avatar
By Adrian_Mole
e, ali ja bih voleo da dobijem profi masazu... ima li toga u NS?
Korisnikov avatar
By Markiza
Da me masiraju obožavam a ja ne umem da masiram(a i da umem ne bih volelA to da radim).A možda sam i sebična pa bih samo da ja budem masirana.A možda sam i kreten.
By jork
Zašto je ova tema zapostavljena? :)
Mnogo volim masažu i često je praktikujem.
Relaks masaža me posebno revitalizuje, naročito u ovim hladnim danima.
Korisnikov avatar
By Sunce
Ne volim ni da me masiraju ni da masiram.
By jork
Može li neko nekoga da preporuči a da nije ''sa srećnim krajem'' i sl. ?
Korisnikov avatar
By 2kune
iju! to je neka nova fizika kad se masa odjednom pretvori u masažu... :wow:
kod pedera je sve moguće, hi hi hi... :lepeza:
By alexandermagic
Imamo na forumu kvalitetnu masersku ekipu, predvodjenu svjetski priznatim strucnjakom Danielom, ali morat cete pricekat, jer je trenutno odsutan uslijed prebukiranosti zbog pruzanja svojih usluga seicima u Dubaiu.
Vrlo povoljne cijene, vrhunska usluga i profesionalizam, sve vrste masaze: sa sretnim i sa nesretnim zavrsetkom, kao i bez zavrsetka. Po volji klijenta. :)
Korisnikov avatar
By 2kune
srbija - mala zemlja za veliki masažni turizam... :D
Korisnikov avatar
By bern
ja sam četovao sa nekim maserima, onako informativno. niko od njih nije htio da mi odgovori jasno na pitanje: svršim li ja tu ili ne?

mada, za većinu njih važi da ne želim da me pipnu besplatno, a kamoli da ja platim.
By jork
Ne želim seks i sl. već samo OK muškog masera. Prija mi više muška ruka. ;)
Korisnikov avatar
By Anhedonie
joooj ja volim masazu. nista lepse nego kad te neko chapka dok si navaren.
By jork
Evo, vidiš ovako: u centrima koje pominješ masiraju uglavnom žene koje pri tom maze. Prosto, ne volim da me mazi žena - prija mi muški dodir. Još, ako masira neki totalni homofobični strejter, masaža mi dođe nešto kao prelaženje valjka za asfaltiranje puteva preko mene.
Nisam isključiv po pitanju gej masera, samo sam pitao da li neko ima lepo iskustvo i može da preporuči nekog muškog masera...
Ako ti i dalje nije jasno o čemu govorim, izvini ali savetujem ti da ne učestvuješ u ovom forumu jer očigledno nisi iz ove priče ili se foliraš. Izvini, samo sam iskren. :S
Korisnikov avatar
By Madonna
znači tražiš odgovarajući stisak al da nije neki drvoseča strejt a ni žensko koje mazi, onda ti preostaju lgbt ljudi, a pošto mrziš žene onda otpadaju lezbejke i ostaju pederi. a trans žene i muškarci?
hahahahahahahahah
By Sixto
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2682196#p2682196]jork napisao:[/url]Evo, vidiš ovako: u centrima koje pominješ masiraju uglavnom žene koje pri tom maze. Prosto, ne volim da me mazi žena - prija mi muški dodir. Još, ako masira neki totalni homofobični strejter, masaža mi dođe nešto kao prelaženje valjka za asfaltiranje puteva preko mene.
Nisam isključiv po pitanju gej masera, samo sam pitao da li neko ima lepo iskustvo i može da preporuči nekog muškog masera...
Ako ti i dalje nije jasno o čemu govorim, izvini ali savetujem ti da ne učestvuješ u ovom forumu jer očigledno nisi iz ove priče ili se foliraš. Izvini, samo sam iskren. :S
Znaci iz tebe vristi gej cim on prepozna sta si dok mu lezis na izvolte... I-JU!
Korisnikov avatar
By Anhedonie
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2682199#p2682199]MDNA napisao:[/url]znači tražiš odgovarajući stisak al da nije neki drvoseča strejt a ni žensko koje mazi, onda ti preostaju lgbt ljudi, a pošto mrziš žene onda otpadaju lezbejke i ostaju pederi. a trans žene i muškarci?
hahahahahahahahah
ne ne bas drvoseca odgovara, ali mora da je homofob i strejt jer svima je poznato da liberalni ili nedajboze pederi imaju los stisak :muva:
Korisnikov avatar
By gossip
onaj deo koji si mi pokazao u inboxu :setnja:
Korisnikov avatar
By nsc
Masazu sam slucajno otkrio tek pre 4 godine i postao sam zavisnik, skoro kao i sa forumom (ali to traje vec skoro 10god). Imam najmanje jednu masazu nedeljno, cesto 2, ponekad i 3. Preko sajtova sa popustima uvek se moze naci relax masaza celog tela (45-60 min) za 330 do 490 din ili parcijalna (30 min) za 200 do 360 din. Maserke su najcesce devojke i masaza je najcesce korektna. Ponekad se naleti na nekog muskarca, uglavnom je usluga isto korektna. Maseri idu po kucama za 1000 din ili 10 evra kad se iscenjkas, najcesce traze mnogo vise i nude i zavrsnicu. Masaza obicno nije bolja nego u salonima.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!