Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Metafizika, transcedencija, paralelni svetovi, mitovi, legende...

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

By barni
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2678740#p2678740]Macan86 napisao:[/url]i šta sad ti barni hoćeš? da filofiramo o tome kako sam prozvod pogrešnog vaspitanja...da mi objasniš da treba da spašavam svoju dušu?
da mi objasniš kako nisam u pravu i da ima veeeeka razlika između miškaraca i žena samo ja nisam pravilno vaspitan da to znam pa živim u nekoj zabludi?
Veruj mi,sve sam to već čuo od lokalnog popa i boli me drvce...pozzz
Prvo izadji iz tog slepera kog vozis na zemlju.
Uzmeljenje ti treba.
Korisnikov avatar
By svemirskimajmun
ti koji neces da me zenis prekini
da vadis ljude iz centrifuge,slepera i ostalog
By barni
Znas svemirac sta je problem kod gej braka, to je vise izrazeno nego kod str8 braka.
To neosvesceno je skoro pa tu napolju kod gay ljudi.
Ono je jako izrazeno, konvertovano ukroz seks, izbor partnera.
Najveca slabost coveka je seks, tu ce se pokazati.

Dakle jedan ce uvek prvi egom krenuti u kontrolu odnosa.
On ce zeleti da poseduje to svoje neosvesceno koje se ogleda kroz partnera tako sto ce se zalepiti za njega, njega da poseduje.
Misleci tako da je celovit.
Ali nije.
Pokusaj odlepiti takav odnos i nastaje krah.
Ti dramski raskidi.
Sad ce me prozvati autohomofobom al to je tako.
By Aven
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2678736#p2678736]Macan86 napisao:[/url]Nije muškarcima urođeno da budu dominantni i odlučni,niti je ženama urođeno da budu nežne i pažljive...to je više stvar vaspitanja...Ustvari skoro sve što se računa kao razlika između muškaraca i žena je više stvar vaspitanja...
Između ostalog. :)

Meni ne smeta podjela karakteristika na "muške" (snaga, racionalnost) i "ženske" (nježnost, emocionalnost) ukoliko se radi o nečemu što se koristi za lakše razumijevanje/sporazumijevanje i ukoliko postoji svjesnost (koja je, ako govorimo o nekom prosjeku čovječanstva, na žalosnoj razini) o tome da svaka osoba bez obzira na rod i spol može posjedovati neku od tih karakteristika u većoj ili manjoj mjeri.

Problem nastaje onda kad se tom retorikom manipulira u negativne svrhe, najčešće u svrhu superiornosti muškog spola (i posljedično "muških" karakteristika) nad ženskim. To se reflektira tako da snaga i racionalnost postaju dominantne i poželjne karakteristike, a nježnost i emocionalnost nepoželjne i inferiorne. I tu nastaje problem, napad, otpor, miješanje krušaka, jabuka, krumipra, penisa, vagina i sl.
Korisnikov avatar
By Anhedonie
ljudi, nemojte da odgovaate na troll teme koje je neko otvorio zato sto mu je dosadno i ima laki nacin da nekog "zajebe"
By Aven
Ne odgovaram na troll temu (niti glođem troll kost) nego na zanimljiva pitanja koja je Macan86 izvukao iz nje. ;)

Bilo bi okej kad bi moderatori izrezali Macanova pitanja i stavili je u novu temu.
Korisnikov avatar
By Zvonki
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2678638#p2678638]Laerem napisao:[/url]
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2678632#p2678632]barni napisao:[/url]
Danas se majke ne postuju, bake, supruge.
Najodvratnija stvar što žena može biti jest majka. Ništa patrijarhat ne uzdiže na veći pijedestal od Majke. Upravo zato nema gore stvari koju možeš reči šovinistu nego da mu 'jebeš majku'; muškarci tada dožive pomračenje uma baš zato što njihov identitet ovisi o tome da uguraju to jadno biće koje ih je rodilo u tamnicu majčinstva; svaka slava majčinstva je slava patrijarhata.
vidi ovog debila majko moja!! Znaci ako zena zeli da ima decu i ako zena sebe zove sebe majkom to je tebi odvratno,verovatno i svoju majku zoves jadnom ili nemas postovanja prema njoj kao prema nekome ko te je doneo na ovaj svet jer si ispranog mozga,ali da bravo uvek ce biti takvih osoba kao sto si ti jer ti nemas poentu zivljenja cim si ovako nesto izjavio,ok ako vec ne podnosis to da zena sebe zove majkom i ako vec to smatras jadnim bicem siguirno ti je to veliki teret koji nosis na svojim nejakim ledjima,pa micao da sam ja toliko isfrustriran onda bih se vec ubio.reci mi kako zivis sa takvim frustracijama verovatno ti je svaki dan onako mracan i ostali bullshit razmazenog derista koje vristi iz svakog tvog posta
Korisnikov avatar
By bothways
Po cenu da budem proglašen impotentnim ili kakvim već, samo ću reći da sam odavno naučio da ignorišem Laeremove baljezgarije and so should you. Prosto, čovek mora biti u pravu. Mislim da je besmisleno ulaziti u raspravu sa nekim ko a priori ima mišljenje, a ima božji kompleks i znamo da ga nijedan kontraargument neće ponukati da promeni svoje mišljenje.
Korisnikov avatar
By Zvonki
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2678767#p2678767]bothways napisao:[/url]Po cenu da budem proglašen impotentnim ili kakvim već, samo ću reći da sam odavno naučio da ignorišem Laeremove baljezgarije and so should you. Prosto, čovek mora biti u pravu. Mislim da je besmisleno ulaziti u raspravu sa nekim ko a priori ima mišljenje, a ima božji kompleks i znamo da ga nijedan kontraargument neće ponukati da promeni svoje mišljenje.
Ma kapiram i aj to ali ne shvatam mislim brate jel on svestan da postoje zene koje zele da imaju porodicu i zene koje to ne zele its simple as that!!! Nema to veze sa feministickim mozgom ili vec neke takve baljezgarije u srzi coveka je da zeli da produzi svoju vrstu,pa cak postoje gay parovi koji su usvojili decu,jbt pa cak bi se i ja pobunio da mi neko opsuje majku i to nema veze sa macho stavom vec ima veze sa time sto je mene majka odhranila,oblacila,vaspitala itd kada sam bio beba i brinula se za mene i onda neko dodje i pljune na to,jednostavno smeta
Ne znam moracu da naucim da ignorisem ovakve ispade
Korisnikov avatar
By Madonna
dobro, ako ništa, bar će barni da pojebe majmuna
Korisnikov avatar
By Laerem
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2678767#p2678767]bothways napisao:[/url]Mislim da je besmisleno ulaziti u raspravu sa nekim ko a priori ima mišljenje, a ima božji kompleks i znamo da ga nijedan kontraargument neće ponukati da promeni svoje mišljenje.
Pa koje je to moje mišljenje? Meni je sve to prilično konfuzno, zato sam otvorio temu da mi se možda nešto razjasni, ali ljudi ili iznose komplekse vezane uz svoje majke ili svode žene na reproduktivne organe. :shrug:

I čemu ta bezhumorna histerija? Žene nisu trupla pa da se o njima mora raspravljati pogrebnim tonom.
Korisnikov avatar
By Blady
Pocni od toga, laereme, da se pitas
Postoji li Laerem?
i onda kada dodjes do odgovora, napisi ga ovde, a ako ne dodjes, nastavi da mislis :)
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2678711#p2678711]Laerem napisao:[/url]
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2678701#p2678701]Aven napisao:[/url]Da li uopće postoji nos, oko, uho, ruke i noge ili mi sami odlučujemo kako ćemo nazvati dijelove tijela? :'D
Pa tko je odlučio kako ćemo nazvati dijelove tijela ako ne mi? Jahve?
to sto smo mi odlucili da ih tako nazovemo, ne znaci da ne postoje.

@svemirskimajmun
danas druga tura, pomenutih :D
Korisnikov avatar
By antibiotic
pa dobro, onda ne postoje ni muskarci,
ne znam zasto bi se zene isticao kao posebno "nepostojece".
Korisnikov avatar
By Blady
^jer je troll.

hajde, misli jos malo..
Korisnikov avatar
By Blady
^ma ne ti :lol:

kazem onom sto nije beskicmenjak i bavi se egzistencijom
ali svakako pita "postoje li zene"
Korisnikov avatar
By Mars
jel ovo I ili ILI kolo?
Korisnikov avatar
By Anhedonie
zar u ili nije zakrivljeno ovo sa leve strane? ovako )]
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!