Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: Over the rainbow, Moderators
Originally posted by kermitE stvarno, koji je trip sa tom G tackom? Ja sam cula i da je ima i da je nema, kod sebe je nijesam do sad identifikovala (a "prepipavam" se on daily basis in many different waysOriginally posted by MorbidAngelmozda sto ne postoji
triip...ali ja josh uvek ne mogu pronatji G cenjenu Tachku... .
Originally posted by the1whowishedE kada bi samo znala kako neki delovi unutrasnjosti odvratno izgledaju,smuciobi ti se zivot....
Anatomija....neeee,isuvise sam gadljiva na unutrasnjost.
Originally posted by SUNNY GIRLPa mogla si mene da pitas... ne mora da ima veze, ali uglavnom ide u paketu, a momci mogu da se uvezbaju da nema.. i tako, citala u Vogue-u pre 6 godina
evo sad se prepipah.
ijuuuuuuu, sta sve tamo ima.ups, cek, cek, sad sam skapirala, pa mi to imamo tri rupe?!?!?!?!
![]()
mada, sto se momaka tice, tek pre nepunih neelju dana sam od najboljeg druga saznala da ejakulacija nema veze sa orgazmom. toliko o "anatomiji"...
Originally posted by the1whowishedNeke stvari u vezi sa sopstvenim telom nemaju puno veze sa ocenama iz biologije, vec sa brigom o samoj sebi.
Recimo da imam problem sa oslobadjanjem, pa do famozne G tacke jos uvek nisam dosla, ni uz pomoc drugih.
No, volim svoje telo. A unutrasnjost je za mene jos nepotpuno ispitana, zbog ne osecanja potrebe za tim.
A jos jedna ne-tako-svetla cinjenica zivota mog govori u prilog tom nedostatku volje i potrebe- 2 iz biologije, nauke koja je zadnja na svetu koja bi me mogla bar malo zainteresovati.Anatomija....neeee,isuvise sam gadljiva na unutrasnjost.
Originally posted by m..G tacka ipak postoji! to nije mit kako kazu muskarci koji nikako ne uspevaju da je nadju - hajde zene da napravimo zasebnu temu (mozda vec ima
ali svejedno, trebala mi je druga zena, da uspe da pronadje G tacku, ali ozbiljno![]()
Pa mogla si mene da pitas... ne mora da ima veze, ali uglavnom ide u paketu, a momci mogu da se uvezbaju da nema.. i tako, citala u Vogue-u pre 6 godinaMoze i u realnosti![]()
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!