Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By Mage
Meni sam koncept još uvek nije jasan :glupavsam:
By Kragi
Nope, velika sam ja konzerva za take stvari.
By Aven
Imala sam. Trajalo je dok nije bilo izrečeno. Nakon toga je uslijedio downfall.

Osim toga, sve svoje prijateljice sam sanjala u seksualnom kontekstu. I po nekoliko puta.
Tome više uopće ne pridajem nikakvo značenje. :'D

Nalazim kako je tanka granica između racionalizacije i represije, posebno kod seksualnosti.
Tako da privlačnost koju osjetim prema nekome, bez obzira u kakvom mi odnosu bili i bez obzira na moje (ne)znanje o orijentaciji te osobe, nemam tendenciju racionalizirati, analizirati ni blokirati. Pustim da me obuzme taj osjećaj, pa se dalje ravnam ovisno o osjećajima druge osobe. Ako nije obostrano, maknem se.

Često čujem kako ljudi kažu da im je pomisao na seks s prijateljima incestuozna. Well, meni nije. Jedino što me grozi je pomisao da se u bilo čemu blokiram i ograničavam. Granicu mi može postaviti jedino osoba kojoj sam naklonjena.

Tabu u seksualnosti (kao i bilo čemu drugom) vidim u onim odnosima koji su neravnopravni, u smislu da jedna osoba manipulira drugom. Sve ostalo doživljavam kao fluidno i moguće. Tako i prijateljstva.

Gubitka ljudi me već odavno prestalo biti strah. Ako odnos vrijedi, opstat će.
Ili u dosadašnjem obliku ili u nekoj drugoj formi.

I am my own experiment.
Madonna
By barni
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2132602#p2132602]Orlando the Lady napisao:[/url]....vec raspolazete tom kolicinom neznosti koja cini neki vid seksualnog ponasanja nuznim (poljubac u usta, ne sasvim obicno milovanje i dalje).
Zadnje sam to imao, i lepo mi bilo
Al onda kao da od nekud krece neka posesivnost u takvom odnosu i preti da pokvari sve to, jedan uvek zabrlja
Cak mi rekao da ima tamo nekoga, i brecnuo sam se odmah ali me proslo i nije mi to bilo bitno kasnije, jer kada smo zajedno onda smo samo nas dvojica tu sta god radili
Korisnikov avatar
By Coryn Cral
Naravno, neka prijateljstva su cak i bolja kad su seksualizovana. :)
By barni
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2676215#p2676215]MDNA napisao:[/url]
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2676208#p2676208]barni napisao:[/url]Sve sto vole mladi
pa mladi vole i da drkaju jedni drugima i da popuše al ovde nije o tome reč
Pa jebali smo se i isli u prodavnicu i klackali se u nekom parku
Uglavnom ja kuvam a on masira
To mi palo na pamet
Korisnikov avatar
By Madonna
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2132589#p2132589]Orlando the Lady napisao:[/url]Znaci ne seksualna prijateljstva (ona koja podrazumevaju povremeni seks ili nahvatavanje), vec prijateljstva sa manje ili vise izrazenom seksualnom dinamikom. Sta mislite?
Ja kazem da su ona karakteristicnija za zene nego za muskarce. I da funkcionisu nezavisno od seksualne orijentacije.
jeste li se nekad zadesili u tako necemu? I da li vam je zasmetalo?

Druga moguca definicija koju nudim je ,,renesansno prijateljstvo": uzajamnost dve duse koje se toliko vole da ne mogu da iskljuce bilo koji moguci izraz ljubavi ili oblik pokazivanja naklonosti.
pa znači da ima hemije, između ostalog i seksualne, ali nema seksa. i orala. i drkanja.
Korisnikov avatar
By Anhedonie
sta, platonska ljubav sa seksualnom zeljom?
By barni
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2132589#p2132589]Orlando the Lady napisao:[/url]Znaci ne seksualna prijateljstva (ona koja podrazumevaju povremeni seks ili nahvatavanje), vec prijateljstva sa manje ili vise izrazenom seksualnom dinamikom. Sta mislite?
Ja kazem da su ona karakteristicnija za zene nego za muskarce. I da funkcionisu nezavisno od seksualne orijentacije.
jeste li se nekad zadesili u tako necemu? I da li vam je zasmetalo?

Druga moguca definicija koju nudim je ,,renesansno prijateljstvo": uzajamnost dve duse koje se toliko vole da ne mogu da iskljuce bilo koji moguci izraz ljubavi ili oblik pokazivanja naklonosti.
1. Mislim
2.Jesam
3.Nije

Eto
Korisnikov avatar
By gossip
imam takva i muska i zenska prijateljstva
naravno granice su jasne
Korisnikov avatar
By bern
ne umijem ni friends with benefits, a ne ovo orlandino "prijateljstva sa manje ili vise izrazenom seksualnom dinamikom." (s time što je kritično koja je to doza dinamike i da li je sve zajedno izgovor za emocionalni kukavičluk).

mogu reći za sebe da ne spavam sa prijateljima.
Korisnikov avatar
By Sanja Steppenwolfin
istog trenutka cim pocnem da zamisljam drugaricu kao izgleda bez odece na sebi, to vise nije prijateljstvo.. verovatno su mi uvek zbog toga najdrugarice str8..

imala sam takve momente sa muskima, ali na tome je ostalo.. momenat..
Korisnikov avatar
By EnMademoiselle
ne razumem temu

nežnost prema prijateljima mi nikad nije bio problem da iskažem jer mi svakako bilo romantična bilo prijateljska ljubav obuhvata nežnost ali opet postoji razlika u ispoljavanju te nežnosti.
ne mogu da skontam kako bi prijateljska ljubav mogla da obuhvata seksualnost jer mi jednostavno to onda ne bi bila prijateljska ljubav već samo zavaravanje sebe da jeste
Korisnikov avatar
By elizevin
Moja prijateljstva su uvek dosta taktilna, na jedan nezan nacin, volim da dodirujem ljude koje volim (dok me jako iritira da me dodiruje neko koga ne znam dobro). To nikad nisu dodiri koji su na bilo koji nacin seksualni, cak mislim da bi me izuzetno iritiralo da me drug/drugarica uhvate za dupe itd. Tako da ne, ne ide mi seks sa prijateljstvom.
Korisnikov avatar
By Hys.
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2676184#p2676184]Aven napisao:[/url]Imala sam. Trajalo je dok nije bilo izrečeno. Nakon toga je uslijedio downfall.

Osim toga, sve svoje prijateljice sam sanjala u seksualnom kontekstu. I po nekoliko puta.
Tome više uopće ne pridajem nikakvo značenje. :'D

Nalazim kako je tanka granica između racionalizacije i represije, posebno kod seksualnosti.
Tako da privlačnost koju osjetim prema nekome, bez obzira u kakvom mi odnosu bili i bez obzira na moje (ne)znanje o orijentaciji te osobe, nemam tendenciju racionalizirati, analizirati ni blokirati. Pustim da me obuzme taj osjećaj, pa se dalje ravnam ovisno o osjećajima druge osobe. Ako nije obostrano, maknem se.

Često čujem kako ljudi kažu da im je pomisao na seks s prijateljima incestuozna. Well, meni nije. Jedino što me grozi je pomisao da se u bilo čemu blokiram i ograničavam. Granicu mi može postaviti jedino osoba kojoj sam naklonjena.

Tabu u seksualnosti (kao i bilo čemu drugom) vidim u onim odnosima koji su neravnopravni, u smislu da jedna osoba manipulira drugom. Sve ostalo doživljavam kao fluidno i moguće. Tako i prijateljstva.

Gubitka ljudi me već odavno prestalo biti strah. Ako odnos vrijedi, opstat će.
Ili u dosadašnjem obliku ili u nekoj drugoj formi.

I am my own experiment.
Madonna
pronalazim se dosta u ovom elaboratu, jep.
Korisnikov avatar
By Horcrux
Pre 6-7 nedelja sam upoznao jednog sjajnog i veoma lepog momka i kliknuli smo odmah i provodili smo dosta vremena zajedno, izlazili, vidjali se i tako i on je u početku zaista insistirao da budemo zajedno, govorio mi da želi da bude sa mnom, da mu se mnogo svadjam i tako medjutim u tom trenutku smo se veoma kratko poznavali tako da ja nisam bio siguran, ali smo nastavili da svakodnevno komuniciramo i nakon nekog vremena sam bio spreman da pokusam i zaista mi se mnogo svideo kao i ja njemu, Medjutim kada sam ja napokon popustio, on se ohladio i tako se zavrsilo nesto lepo pre nego sto je i pocelo. On je dosta neodlucan sto se tiče veza i dosta nezreo, jednostvno ne zna sta želi. Bilo mi je stvarno bezveze, ali smo ostali prijatelji i dalje svakodnevno komuniciramo po nekoliko sati i zaista je zanimljiv. Ja ponekad delujem veoma hladno i odbojno, medjutim sam sa njim apsolutno 100% opušten i VEOMA otvoreno govorimo i prosto se oseća ogromna i obostrana seksualna hemija, ne mogu da objasnim i nikad mi se to nije desilo (da budem tako otvoren sa nekom osobom). Vise puta smo razgovarali o tome da spavamo zajedno i kako vreme prolazi, sve sam svesniji da ce se to desiti :lol:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!