Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By KiWi
Godine mi stvarno nisu bitne ... jedino ne volim cure koje su prešle 40tu .. a tipovi znaju da budu kao vino.. što stariji to bolji ...
Korisnikov avatar
By Khons
Originally posted by goranD
Da li su vam bitne godine kada tražite de?ka, da je stariji, mlaði, isto godište kao vi?

Koja je granica za vašeg potencijalnog de?ka, ako je imate uop?e?
hm...
godine nisu TOLIKO bitne...
ali znam da nikad ne bih mogha da budem s mladjom od 15 godina, ili bar nisam srela nijednu koja bi mogla da se kvalifikuje....a za gornju granicu...ne znam. sve zavisi...nekad izgled prevari...
Korisnikov avatar
By Val
Volite li mladje? Ili vas vise pale stariji? Ili mislite, da je najlepse sa "vrsnjacima"? Ili vam je sve to svejedno?

Da li se "upustate" u vezu, ako je decko ili devojcica mladji/a ili stariji/a od vas nekih 10tak i vise godina?
Korisnikov avatar
By spark
sve mi je jedno.
da, upustam se.
ma koje doba i ma kolika razlika u godinama imaju svoje prednosti i mane... ali sve je to zivot...
Korisnikov avatar
By Art DeCoCK
ima nas i ovakvih i onakvih. ukusi su razliciti...
NO, PREDRASUDE NAJVISE BOLE !!!
Korisnikov avatar
By TheCurseofBlondie
starije da, mladje ne(ne pale me!) a koliko godina starija...meni mindedj...moze i dvajst!
Korisnikov avatar
By Val
Originally posted by TheCurseofBlondie
starije da, mladje ne(ne pale me!) a koliko godina starija...meni mindedj...moze i dvajst!
Pa jos ako su profesorke... :D
Korisnikov avatar
By Val
Originally posted by Art DeCoCK
ima nas i ovakvih i onakvih. ukusi su razliciti...
NO, PREDRASUDE NAJVISE BOLE !!!
Mislis da ima veze sa predrasudama?:nerd:
Korisnikov avatar
By Dina
Ja sam dugo vremena volela mladje muskarce. Ne znam kako je za druge veze ali ja sam se susretala sa neverovatnom kolicinom predrasuda zbog toga. U poslednje vreme mi je nesto privlacnija zrelost. Ali upustila bih se u svaku vezu koja meni odgovara, bez obzira da li je razlika 10, 15 god, ili koja vec.
Korisnikov avatar
By KiWi
Originally posted by spark
sve mi je jedno.
da, upustam se.
ma koje doba i ma kolika razlika u godinama imaju svoje prednosti i mane... ali sve je to zivot...
:up: :up: :up:

Slažem se od re?i do re?i!!!!!
Korisnikov avatar
By *BloNdYsHa*
Mladje nikako.... Starije da! Moj bivsi ima 24 godine... Znaci, razlika 8 godina!!!
Korisnikov avatar
By TheCurseofBlondie
Originally posted by Val
Originally posted by TheCurseofBlondie
Pa jos ako su profesorke... :D
*hihihi*...pa da, privlace me intelektualke,one koje su "iznad" mene...znaci vise bih sa seficom nego sa sekretaricom (bese tu neka tema...):okret:
Korisnikov avatar
By TheCurseofBlondie
ali ima tu razlike.
znaci zavisi koliko godina ima ta osoba koja ovde postuje.
ako kaze da voli starije a ima recimo 17 godina, onda bre i ja vec "starija" za njiu,ne?!:sveca:
Korisnikov avatar
By Galateja
Ovo vazi i za momke i za devojke:pozeljni su vrsnjaci,tolerisem odstupanje +/- 5.Posto imam strah od starosti i smrti kompenzujem to zaljubljivanjem u mladje osobe.Dakle,preferiram mladje.Naravno,to nije 'moranje'.
:bale:
Korisnikov avatar
By HARP
Ne volim matore,mladi su ok.
I nije bitna razlika u godinama,bitno je koliko dobro neko izgleda:)
Korisnikov avatar
By Morgan Le Faye
ma ako je on pravi onda je pravi imao 18 ili 118godina
Korisnikov avatar
By marvuk
Trenutno sam zaljubljen u devojku koja je 6 godina starija od mene. Pre toga sam bio zaljubljen u devojku koja je 11 godina starija od mene pa sam dobio nadimak od Olgi?a i kuma "baboje.ac", imao sam devojku koja je bila starija od mene 5 godina, prva simpatija je bila starija od mene 7 godina....
Pa moglo bi se re?i da meni godine nisu problem, osim ako osoba nije mnogo mladja od mene. Najmladja osoba u koju sam uspeo da se zatreskam bila je '85.
Ja sam '82. Eto
Zaklju?ak: Nisu važne godine, važna je hemija izmedju nas. Ako hemija ne postoji, ništa ne pomaže. Onda možete biti samo dobri drugovi, a možda ?ak ni to.
Korisnikov avatar
By spliff
godine nisu uopcce bitne.... svaki uzrast ima svojih prednosti (i mana)

:povez: :fuck: :bj:
Korisnikov avatar
By 2kune
A gde ste vi što volite 30+ kad ja doðem do begeša, mamicu vam balavu?! :mad:
Korisnikov avatar
By *deni*
Najbitnije je da osoba bude odgovorna,pouzdana i izgradjena kao licnost , a praksa pokazuje da te osobine poseduju uglavnom malo starije persone.
:vatroslava:
Korisnikov avatar
By waterlily
Nisu bitne godine, vec ono sto godine nose. Kad razmislim, amplituda godista ljudi sa kojima sam bila u vezama je negde 12 godina. I to -4, +8. Ali to, naravno, ne mora nista da znaci.
Korisnikov avatar
By Val
Originally posted by *deni*
Najbitnije je da osoba bude odgovorna,pouzdana i izgradjena kao licnost , a praksa pokazuje da te osobine poseduju uglavnom malo starije persone.
:vatroslava:

Uz to da ima postavljene ciljeve i da je sposobna bar jedan korak sama uciniti ka istim.
Korisnikov avatar
By Mr.Ja
Originally posted by *BloNdYsHa*
Mladje nikako.... Starije da! Moj bivsi ima 24 godine... Znaci, razlika 8 godina!!!
Hahahah, eee blondisha blondisha... To je mala razlika :zvezda:
Iskreno, ako me neko privuce i fizicki i psihicki, moze da ima 10 a i 100 godina, nije mi bitno. Ali iz iskustva znam da me privlace uglavnom tipovi preko 26 pa do nekih 38, 39 :) A sto se te "velike" razlike od 8 godina tice, samo cu ti reci da sam tri godine bio u vezi sa tipom 17 godina starijim od mene. :lukavi:
Korisnikov avatar
By EYA
bilo bi divno kada bi godine znacile isto sto i iskustvo i zrelost... tada bi svako mogao sebi lako po godinama da odredi odgovarajuceg partnera i kasnije da se jednostavno samo prate kroz zivot i razvoj.
a to bi neminovno znacilo i to da su nasi roditelji uvek pametniji od nas, sto nikako nije slucaj.

neko provede godine zivotareci, a neko ziveci.

nije mi vazna nacionalnost, veroispovest(sem u slucaju nekog sektasenja jer bi to govorilo da osoba ima mnogo toga sto ne trazim) boja koze, pol, godine, zvanicno potvrdjeno obrazovanje, ni materijalni status osobe.
nije mi vazno koju muziku slusa, ni sta voli da jede, ni sta voli da cita... vazno mi je da ume da voli (zrelo; istrazivacki... menjajuci se, menjajuci me!)
Korisnikov avatar
By gagakg
EYA svaka cast!Pametno receno.Cemu brojke i ostale gluposti?
Korisnikov avatar
By m..
U principu volim da je druga strana zrelija od mene. Uglavom se dopadnem nekim mladjim curama, ali to ne funkcionise. Ma koliko zrelo izgledaju, te decije bolesti pre ili kasnije izadju na videlo.
Korisnikov avatar
By tramp
Originally posted by Goraan
Da li su vam bitne godine kada tražite de?ka, da je stariji, mlaði, isto godište kao vi?

nije mi uopste bitno - nikad ne trazim decka
Korisnikov avatar
By Mr.Ja
Originally posted by tramp
Originally posted by Goraan

nije mi uopste bitno - nikad ne trazim decka
Hahahah da gorane, sram da te bude! Kako si netolerantan, mislim na gay forumu ti ne postujes sexualnu razlicitost :pucaodsmeha: :pucaodsmeha: :pucaodsmeha: :pucaodsmeha:
zivela tramp :carica:
Korisnikov avatar
By Njuskalo
Originally posted by 2kune
A gde ste vi što volite 30+ kad ja doðem do begeša, mamicu vam balavu?! :mad:
Napravi spisak, pa mi prosledi. Vazi?
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!