Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By mOwbid
nemam. imala sam jednog. jezivo.
Korisnikov avatar
By ZlatnaPtica
Imao. Odustao je posle nekog vremena.
Doduše javi se ponekad.
Korisnikov avatar
By Macan86
imao sam ih više komada...
prvo su to bili neki momci(dva tri lika) koji su mi slali svakojake poruke,dok ih ja nisam na prijavio...Pa su neko vreme prestali..Pa onda jedan od njih je počeo opet...i na kraju sam ga našao,namerno ga duvatio u mašinu kad je sedeo s devojkom i tamo pred njom mu svašta napričao i pojasnio mu gde će telefon da mu završi ako nastavi.Više nisam siguran dal sam ga ja uplašio dal mu je ta njegaova devojka poske vadila oči za to,al okanio me se.
Onada jedna bivše buduća devojka mog jednog bivšeg me je cimala ko maloumna.Nisam od nje mogao jedno vreme da sopavam.Ja je prijavljivao,oni joj gasili brojeve,ona nabavlja druge...i tako sve dok ja nisam izmenjao sve moje brojeve. Evo prošle god mi je čak na fb pokušala da spamuje inbox pre nego što sam je blokirao(ona nikako ne odutaje).
Onda relativno skoro bio je i jedan lik iz NG koji me startovao na Fb i ja ga odbio.Taj mi se jedno par meseci vrteo po komšiluku autom.To je već bilo stvarno jezivo.Ja pokušao da ga prijavim a pandur mi ni maje ni više objasnio kako on nije dužan da me brani od udvarača.Sva sreća pa je taj sam presta posle nekog vremena.
A provalio sam da sam neko vreme imao i jednog lika koji me jurio po jednom chatu.Menjao nickove i stalno pokušavao dda me startuje al ja provalim da je on i samo ga iskuliram.
By Aven
Nadam se da nemam. :ledeni:

Ako sam ih i imala, bili su vrlo pritajeni.

Za razliku od stalkera, znam da imam mnogo nesimpatizera.
I to ne zato jer sam im nešto napravila, nego zato što ih ignoriram. :sweet:
Korisnikov avatar
By Blady
Nemam, ali
imam nekoga ko me vec godinama zove na telefon i cuti, cuti on/ona , cutim i ja.
Nekada mi ostane na vezi i po pola sata, i tako cutimo.

Edit - zaboravila sam da dodam, kada mi zazvoni telefon od tog mog dugogodisnjeg stalkera, ja samo pritisnem slusalicu, ne kazem ni Da, Halo.. nista, i onda pocne to cutanje.
A ne kaze ni on/ona.
Korisnikov avatar
By Blady
^ Imala sam i ja pozive od roditelja, pre par godina.
Jedan otac me je cak pozvao kod njega u stan, kao, rekao mi je "Moja vrata su ti uvek otvorena"

Khnm, nikada nije naglasio koja vrata
Korisnikov avatar
By Blady
Ova mackara je <3

umirem svaki put kada je vidim :lol:
Korisnikov avatar
By Hitsugaya
Imam dvojicu za koje znam. I jedna riba, mada nema je nesto u poslednje vreme
Korisnikov avatar
By svemirskimajmun
imao nemam vise (tj nadam se da me ne stalk-uje)
ali nije bilo nekih vecih problema niti bilo cega opasnog
trebalo mi je nekoliko meseci da ga se 'otarasim'

ne bih da iznosim nikakve detalje, otkud znam mozda ima profil pa opet oseti zelju da mi se javi
nije mi problem da razumem da se neko neosnovano previse veze za neku osobu..ali valjda u tome i jeste fora stalkeri se najcesce vezu za nekog ko je spreman da saoseca

mislim da je bitno da se na vreme uoci da je osoba u sustini manijak i da ce pokusati da izoluje sve ljude iz vaseg zivota i jednostavno da trazi preveliki deo vas za sebe ..da ne pricam dalje
By barni
Imao sam nekoga ko me zvao, cimao i slao poruke oko dve godine
Dao mu telefon ne znajuci ko je, kad sam shvatio bilo je kasno i dve godine sam morao pred spavanje ugasiti zvono na telefonu jer je zvao i nocu

I nestao je odjednom
Korisnikov avatar
By Hitsugaya
Ja svoj broj ne dajem gotovo nikome koga ne poznajem uzivo. Ne koristim pripejd karticu, da bih mogao jednostavno da je bacim i kupim novu, ako slucajno broj dam pogresnoj osobi.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!