Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Dugo prizeljkivani forum od sada medju nama :)

Moderatori: Waldorf, Moderators

Korisnikov avatar
By elizevin
Hoe to train your dragon 2 - mnogo slakto ofc

The Giver - bas kul sf
By Ulix
The Disappearance of Eleanor Rigby 7/10

Vizuelno lep film, scenario više dobra ideja nego dobar proizvod. Jessica Chastain izuzetna. Mislim da mogu slobodno da kažem da mi je postala jedna od omiljenih glumica. :drama: :love:
Korisnikov avatar
By Blady
dajte neke filmove,
gleda mi se nesto dobro i masno
Korisnikov avatar
By elizevin
grand budapest hotel

super super super
Korisnikov avatar
By elizevin
divergence

glup i dosadan, bez trunke originalnosti. knjiga isto, nisam stigla do vise od prvih dvadeset strana pre nego sto sam kompletno izgubila interesovanje
The Hobbit: The Battle of the Five Armies (Peter Jackson, 2014) - 4.5/10

Slika

Bidni Jacksone, šta uradi nakon one divne trilogije. :drama:

Ovo izgleda kao da je neki amater napravio parodiju na LOTR.
Prepatetično i preglumljeno. Najlošiji dio Hobbita. Sve puno piksela, a nigdje pulsa.

Jedina dojmljiva scena bila je ona u kojoj su se patuljci na početku bitke formirali u štit, a vilenjaci preskočili preko njih i krenuli u borbu. Vrlo moćno.
By Ulix
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2675401#p2675401]Laerem napisao:[/url]
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2675236#p2675236]Ulix napisao:[/url] Jessica Chastain
Uh, uh, Beskrvna Lahorka. Zato ju je i Malick izabrao za ono svoje eterično smeće od filma, trebala mu je neka decentna, bez trunke seksipila, jer ipak glumi majku.

Plus, vidi se u intervjuima da je strašno glupa.
Nisam čitao intervjue, baš me briga da li je glupa. U Zero Dark Thirty je bila odlična, u The Help isto tako, u Disappearance of Eleanor Rigby fenomenalna.

A i u tom pretencioznom, glupom Malickovom filmu, bila je vrlo dobra.
Korisnikov avatar
By mOwbid
The Babadook - smeće, jedino Essie vredi nešto u filmu.
Korisnikov avatar
By EnMademoiselle
krenula under the skin
nemam živaca
već u prvih 10 min sam premotavala pola dakle govno
Korisnikov avatar
By EnMademoiselle
dobro možda nije govno samo sam se iznervirala. htela sam da kažem da je smor a smor jeste
sili na gledanje a to je nešto najgore što film može da uradi koliko god da je dobar
Korisnikov avatar
By EnMademoiselle
odlična je i gluma i priča. usudiću se čak da ovaj film stavim u rang sa natural born killers
Ida (Pawel Pawlikowski, 2013) - 6/10

Slika

Nadala sam se da će biti barem sličnog intenziteta kao i Hanekeov Das weisse Band, ali njet.
Iako, vrlo je moguće da trenutno nemam kapaciteta vidjeti ispod površine.

Lijepo je snimljen i glazba lijepo upotpunjava scene. Bergmanovski personasto.
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2675653#p2675653]Aven napisao:[/url]Ida (Pawel Pawlikowski, 2013) - 6/10

Slika

Nadala sam se da će biti barem sličnog intenziteta kao i Hanekeov Das weisse Band, ali njet.
Iako, vrlo je moguće da trenutno nemam kapaciteta vidjeti ispod površine.

Lijepo je snimljen i glazba lijepo upotpunjava scene. Bergmanovski personasto.
Meni je ovaj film bas dobar.
Nagađam da bi se ljudima koji vole taj film mogao svidjeti i ovaj. I suprotno. :)

Ja najčešće ostanem uskraćena za emocionalni doživljaj kod takvih filmova, dok su mi tehnički/estetski vrlo impresivni. Jedino se s Hanekeom 'pohvatam' na svim razinama. Baš ga volim. :)

Budući da gore tražiš preporuke, ako već nisi gledala, preporučam Amour i The White Ribbon. :love:
  • 1
  • 371
  • 372
  • 373
  • 374
  • 375
  • 440
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!