Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Dugo prizeljkivani forum od sada medju nama :)

Moderatori: Waldorf, Moderators

Korisnikov avatar
By mOwbid
Hugo

sladak filmić. ima brutalno lepe slike. za ljubitelje steampunka.
The Maze Runner (Wes Ball, 2014) - 6.5/10

Slika

Patricia Clarkson ( :love: ) me odvela do ovog filma. Prilično neobičan izbor za nju koja uglavnom bira uloge u nekomercijalnim filmovima. Solidan blockbusterčić. Dylan O'Brien također. Zanimljivije su mi scene izvan labirinta nego u njemu. Tu se dalo još svašta napraviti.

Dawn of the Planet of the Apes (Matt Reeves, 2014) - 6.5/10

Slika

Caesar je super lik. Andy Serkis je nakon Golluma imao opet zanimljiv zadatak. Šteta što se nisu više potrudili oko razrade likova ostalih primata. Maurice. <3 Ovdje je zapravo najveći SF taj što majmuni govore (s obzirom na njihov vokalni aparat). :D

Rise of the Planet of the Apes (Rupert Wyatt, 2011) - 5/10

Slika

Freida Pinto je zgodna. :'D
Ne znam gleda li mi se onaj remake s Wahlbergom, ali znam da mi se ne vraća u 1968. :/
Korisnikov avatar
By ZlatnaPtica
Ubio sam majku, Xavier Dolan. Prva projekcija na Merlinki. 8/10
Korisnikov avatar
By Trilian
Odgledala gomilu nekih holmarkovih filmica i ne mogu da se setim kako se barem jedan od njih zvao...
i odgledala sam Megamind - kul crtac
i Grdanu, konacno... Andja bila okej, ali prica je katastrofa
Korisnikov avatar
By ZlatnaPtica
Mamica, Xavier Dolan. Odličan. Gluma, režija i kamera (fokus, slowmotion, 'čudni' kadrovi ♥ ), montaža (igranje sa razmerom slike, savršeno!), zvuk i muzika, ma super film. Potpuno me obuzeo. Uživeo sam se, utonuo sam u svet filma. Malo duže traje, oko 2 sata i 20 minuta, pa nije baš za bioskop poput Doma omladine (stolice su neudobne, ukočio sam se jbg). 9.5/10
Slika

7/10

Galadriel & Gandalf kao i u prvom delu - kratko ali predivno :leviathan:

Definitivno najspektakularniji i najdramatičniji u trilogiji, iako podjednako predvidiv.

Dopao mi se. Nije izvanredan, ali je vrlo dobar.

Ali nisam nužno objektivan. Čim vidim vilenjake i scene sa belim savetom, svršim odmah :krezavi:
Korisnikov avatar
By Tungi
Slika

Psihodelično moćan! Glavna glumica me podsetila na Isabelle Adjani iz Possession :love:
Korisnikov avatar
By bothways
Hobbit III
Sviđa mi se, ima kul scena.

I kruna događaja je kraj filma kad sam shvatio da su 3 sedišta od mene sedeli Slina i Vulin.
Korisnikov avatar
By Mars
Vulin verovatno čitao Slini šta se dešava u filmu.

OT: YSL, isprazno i površno totalno.
Korisnikov avatar
By Trilian
A touch of class - romanticna komedija iz 1973.god. Pocinje kao tipicna romanticna komedija ali pred kraj prica dobija ozbiljniji ton. Bas mi se dopao.Stavila bih ga u isti deo tog zanra gde pripada i When Harry met Sally. Dinamican film, sa jakim dijalogom. Mislim da je Glenda Jackson dobila oskara za ovu ulogu, a i savrseno je odigrala zenu koja pored tog arogantnog i kuckastog stava pokazuje i svoju emotivnu i krhku stranu.
Korisnikov avatar
By gossip
dracula untold
gledljivo

3,5/5
Korisnikov avatar
By constantine
Gone girl 2014. odlican do samog kraja i onda holivudski zavrsetak
Korisnikov avatar
By Laerem
Cronenberg - Maps to the Stars 3/10

Krezuba satira; Cronenberg vidno stari. Julianne Moore je totalno miscastana. Scenarij je serija loših fora.

ali zato...

Nuri Bilge Ceylan - Winter Sleep 10/10

Remek djelo i najbolji film godine. Strašno podsjeća na Čehova. Traje preko tri sata ali svaka minuta je zaslužena. Skoro sam se rasplakao na kraju, film je kao ogledalo u kojem čovjek lako prepozna vlastite kapitulacije.
Korisnikov avatar
By Anhedonie
Predestination. Fun. Malo predvidiv na momente ali je i dalje fun.
Korisnikov avatar
By Mars
najezda filmova sa temom alchajmera
Korisnikov avatar
By Blady
Gone Girl
wow, dzizs fakin krajst
Korisnikov avatar
By nsc
Jel to dobro ili lose?
  • 1
  • 369
  • 370
  • 371
  • 372
  • 373
  • 440
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!