Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By Macan86
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2672442#p2672442]barni napisao:[/url]
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2668585#p2668585]Macan86 napisao:[/url]barni...rzaumem ja da hoćeš da pomogneš...al daj pročitaj bar o čemu se radi... da pojasnim:mene jebu pare koje nemam...nemogu da nađem jebani poso,a moji su mi jasno stavili do znanja da je jedno da me puste da živim kako ja hoću,a sasvim drugo da mi pomognu finansiski za tako nešto...
Ovo si napisao na temi svog problema

Pa eto ubedi oca da ti i sada bude prijatelj i pomogne ti da se osamostalis u zivotu kakav ti zelis
Džaba je on ovako ok kao osoba kad je neviđena naivčina koja ne ume da se snađe za sebe...Od njega jedino mogu da dobijem moralnu podršku i lekcije o tome kako ne treba da se nosim sa problemima....
Korisnikov avatar
By Macan86
znači ti misliš da ga ja ne poštujem zato što neporičem njegove mane?
gledaj,ja nisam patriarhalno vaspitan,ja,sam dete propalog hipika i jedne učiteljice(znam,zvuči kao nespojiva kombinacija i jeste,zato im se brak i raspao),i ja nih nikada nisam vaspitan da posmatram kao nepogrešiva,i 100% Ispravna bića.Ja ih poštujem uprkos njihovih mana i ne osećam se kao da gazim po njima ako o njihovim manama govorim.
By barni
Ima ona poslovica, sa kim se druzis takav si.
Sa roditeljima se ne treba druziti, oni su jedna strana ti druga.
Postovanje je granica, razumevanje, slusanje deteta.
Kako moze dete suditi roditelju?
Ne moze jer nista ne zna, moze samo nesvesno prihvatiti ponasanje roditelja, pogotovo onog koga vise voli.Dete se vodi emocijom, cistom emocijom.
Druzeci se kao dete sa drugom decom ti upoznajes svet na svom nivou.
Cistih emocija.Gradis se.
Kako rastes shvatas greske svojih roditelja, vidis ih al im ne sudis, jer to nisi ti.
Izbegao si klopku.I zadrzao si roditelje sebi.Bitno je imati to postovanje, jer samo u takvom odnosu mozes razgovarati a da te neko slusa.
Pazi kada odrastes i roditelj ce poslusati tebe!

Vidis moj otac je konzervativan al postuje mene koji sam gej.
Obojica imamo mane ali se postujemo.
To nam je zajednicko.
Takav je odnos on imao i sa svojim ocem.
Korisnikov avatar
By gossip
mene su oboje mazili i pazili
naravno bilo je momenata kada sam se dzapao sa caletom a bio ok sa mamom i vice versa

kao sto je neko vec napisao
to je zastarela teorija koja je odbacena
Korisnikov avatar
By antibiotic
heh, prvo mi se ucinilo da je naslov teme "ubiti oca" :ozbiljan:

ovo me je sad podsetilo na jedan komentar - provalu, na nekom portalu o nekom random gej muskarcu, kaze:
"gej sin je osveta majke svom muzu koja ga nije volela" :awesome:
Korisnikov avatar
By Hitsugaya
Glupost.
Teorija o odsustvu oca mi dodje isto kao i ona da je pederizam stvar izbora.
By lawyer-sar
Mislim da se radi o nekom vidu slučajnosti, mada ja baš i ne vjerujem u to.

U vezi sam s dečkom koji nema oca, što bi otprilike odgovaralo toj slučajnosti.
Korisnikov avatar
By antibiotic
ja mislim da postoji odredjen patern u odnosima s ocem tj. odsustvu istog i biti gay muskarac,
posto je to nesto sto covek mora da primeti ako poznaje background dovoljnog broja gejeva.
za divno cudo, to je nesto sto sam primecivao vise kod balkanaca, nego kod evropljana.
no, moze biti da je to samo cista fiksacija na pojavu, tj. vidis samo ono sto zelis da vidis,
dok ono sto je van tog paterna ostaje neprimeceno.

ova "teorija" ozbiljno ugrozava onu da je svako rodjen gej, a ne postao tokom odrastanja.
opet, ima gejeva koji su imali dobar odnos s ocem, ili strejt koji su imali los odnos ili nikakav.
sta uopste znaci dobar odnos? moze biti i ostati dobar, ali da je uloga oca u odrastanju bila previse pasivna.

ali najbitnije je, zapravo, da to nije ni bitno, niti nesto sto treba promeniti / spreciti, jer je nemoguce.
nije bitno kako si "postao", vec kako se nosis s tim i kako drustvo gleda na to.
svako ko pocne da analizira istoriju odnosa u svojoj porodici moze da vidi nesto lose i disfunkcionalno ako to zeli, bio gej, strejt ili gutac vatre u cirkusu...ne postoji nijedno drustvo gde nema lgbt ljudi, tj. bilo bi krajnje neverovatno da postoji.
By Sixto
Moj je klasican stereotipni oficir.

Nikad nije znao de sam, sta radim... i dan danas me pita deset puta nesto sto sam mu rekao na rucku proslog vikenda istovremeno jednim okom gledajuci Cirilicu na tv Happy.
Uvek je keva bila ta koja nas je "podizala", on je svoju ulogu imao u vidu donosenja novca u kucu i resavanja organizacionih pitanja...
Njegova majka je bila emotivna pustinja Atakama, nije ni on drasticnije bolji (malo jeste, ali neznatno)... nikad nije mario za taj neki aspekt nasih licnosti. Moj otac ne zna sta volim, ne zna sta zelim, ne zna ciljeve koje zelim da ostvarim... prakticno me ne zna i sto je najcrnje uopste se ne potresa i misli da je to dovoljno i da sestra i ja imamo dobar odnos s njim kao roditeljem.

Da li sam gay zbog tog, nisam... moja sestra bi sledstveno tome bila gay, ali nije gay ni u ludilu. Nas dvoje smo samo deca coveka koji nije nikad bio preterano vest u roditeljstvu.
Korisnikov avatar
By Anhedonie
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2672852#p2672852]antibiotic napisao:[/url]ja mislim da postoji odredjen patern u odnosima s ocem tj. odsustvu istog i biti gay muskarac,
posto je to nesto sto covek mora da primeti ako poznaje background dovoljnog broja gejeva.
za divno cudo, to je nesto sto sam primecivao vise kod balkanaca, nego kod evropljana.
no, moze biti da je to samo cista fiksacija na pojavu, tj. vidis samo ono sto zelis da vidis,
dok ono sto je van tog paterna ostaje neprimeceno.
pa da. a ovo van je da su ocevi generalno idioti u patrijahalnim sredinama, odnosno ne zanimaju ih deca i nema ih. bilo da si str8 ili gej.

tako da taj patern vazi za oceve, ne za oceve gej ljudi.
Korisnikov avatar
By KorvinOdAmbera
Meni je smešno kada je brat krenuo tom istom putanjom, kao mama se puno brinula, otac emotivno odsutan, na šta sam ja ALO BRE PA ISTI RODITELJI SU NAS ODGOJILI... :lol:
Korisnikov avatar
By emo_haos_
^ but then može biti da ste različite susceptibilnosti.

inače, nemam nešto vere u te odnos majka otac priče. više verujem u genetiku, hormone, hemiju...
Korisnikov avatar
By gossip
koliko se secam

moje prve misli ka muskarcima su krenule mnogo ranije,pre nego sto je krenuo da se definise moj odnos sa ocem/majkom (koji je ok da napomenem)
Korisnikov avatar
By Torry
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2672421#p2672421]barni napisao:[/url]Otac bi trebao biti otac a ne drugar, majka majka a ne drugarica.
Otac i majka zajedno trebaju biti roditelji svome detetu nikako se takmiciti ko ce biti bolji drug detetu.
A rade to.
Jedno ga kazni drugo staje na njegovu stranu.
Odnos treba biti, roditelji su jedna strana, dete druga.
Zajedno su porodica.

glupost

za ovo bi te moja majka usvojila, a ja bila srecna da se otkacim od iste :P

ont: oca nemam....da li sam zbog toga ono sto jesam?

ne
Korisnikov avatar
By emo_haos_
jeste da nema baš preterane veze sa temom, no opet:

http://www.usmagazine.com/uploads/asset ... n-zoom.jpg" target="_blank

mala Shiloh na premijeri maminog filma. now that's good parenting!

mislim da je to glavna uloga roditelja, da pruži bezuslovnu ljubav i podršku, i naravno neku životnu mudrost (kažem neku jer zavisi ko šta ima od te životne mudrosti)
By alexandermagic
Ok covEk, trudio se i trudi da pokaze svoju naklonost, no meni je dosadan i smijesan.

Ne verujem da je nas odnos ikako mogao uticati na moju orijentaciju, mada generalno preferiram starije muskarce.
Korisnikov avatar
By Zvonki
I ja isto volim starije muskarce,ne mislim na dekice ne,vec na muskrace koji su par godina stariji od mene ili su moje godiste,uvek se bolje sporazumevam sa takvim ljudima i ne znam zasto? Cudan fenomen,ne kazemd a su maldji o dmene mentalno nezreli ali opet sa starijima imam bolji komunikaciju
Korisnikov avatar
By Zvonki
Pa vidis meni je otac preminuo 2005,i od tada su me vise privlacili stariji muskraci jedan drugar je meni objasni da ja mozda njima trazim ocinsku figuru koja sam izgubio kada mi je otac preminuo,mada opet ja ne bezim ni od mladjih od mene naravno podrazumeva da su te osobe mentalno sazrele,msm ne znam...
Korisnikov avatar
By antibiotic
pa muskarci koji su par godina stariji od tebe ili tvoje godiste nisu nikakva ocinska figura, nije ni cudno ni fenomen, nema uobicajnije pojave od toga,,
jedino ako ne trazis figuru brata ili rodjaka,, mada ni to nije nista neobicno :D
Korisnikov avatar
By Zvonki
E sada jbg mozemo da ga cevchimo do sutra da li je ovo ili ono,ma neka ostane na tome privlace me vise stariji muskarci i etoo
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!