Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Metafizika, transcedencija, paralelni svetovi, mitovi, legende...

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Psihopatologija ljudi koji ne konzumiraju droge je očigledna na primerima naših korisnika barnija i Zvonkija.
U stanju su da ti život pojedu, a ništa što se pamti da ti ne pruže. Vole da gledaju, da drkaju kurac u diskreciji, vole da lažu, da drže moralne pridike, eventualno da ti ponude neku mršavu egzistenciju, koja nije vredna ni koliko crno ispod nokta.
Znači, ne, nikako. :nono:
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2673254#p2673254]*deni* napisao:[/url]Psihopatologija ljudi koji ne konzumiraju droge je očigledna na primerima naših korisnika barnija i Zvonkija.
U stanju su da ti život pojedu, a ništa što se pamti da ti ne pruže. Vole da gledaju, da drkaju kurac u diskreciji, vole da lažu, da drže moralne pridike, eventualno da ti ponude neku mršavu egzistenciju, koja nije vredna ni koliko crno ispod nokta.
Znači, ne, nikako. :nono:
Xexe
Sve to stoji u filmu zvonki i ja smo ti roditelji sa flasama u rukama i praskom u nosu
Deni lepo je kada postavis tako u recenici ali totalno je drugacije u realnosti,dete koje gleda majku koja se bukvalno komira od rakije tj od stomaklije nije uopste divan prizor niti je kul,ne kazme da drugi nisu imali nesrecno detinjstvo ali ljudi manite se tih opijata i alkoholisanja jaci ste vi od toga.
Korisnikov avatar
By gossip
imao sam priliku da vidim sta droga moze da ucini od coveka
tako da mogu da kazem da apsolutno nema niceg patoloskog u tome sto je neko protivnik toga(including me) sa druge strane...kod vecine onih koji konzumiraju ima toliko toga..
Korisnikov avatar
By Coryn Cral
Pa sto se tice droge, konzumiram marihuanu, ali mi je bitno s' kim. Nikad sam, to mi je dosadno. Uvek u pravom drustvu ....:)

Zapravo vise sam vikend duvac. Trudim se da ne upadnem u neku zavisnost, posto je skupa rabota..:lol:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!