Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Dugo prizeljkivani forum od sada medju nama :)

Moderatori: Waldorf, Moderators

Korisnikov avatar
By nsc
The Hobbit: The Desolation of Smaug - Official Main Trailer
Korisnikov avatar
By Kadmiel
Jedva cekam dan kada ce i treci da izadje, sledece godine, i onda da pogledam sva tri Hobita + odmah nakon toga sva tri LotR i onda mogu na miru da umrem.
Korisnikov avatar
By Mars
Genijalan trejler. Naježio sam se.

Onda odeš da pogledaš film i posle prvog sata dobiješ želju da presečeš mobilnim vene, posle drugog progutaš čoveka do sebe i uzmeš mu dzojstik da se i ti malo igraš, i na kraju obesiš od dosade posle trećeg.

Jedva čekam da završe snimanje svih delova svih tih dečjih filmova i da ne moram to više da gledam.
Korisnikov avatar
By Katengl
Uspeo si cak jedan sat da odgledas? Ja sam odustao kad su patuljci poceli da pevaju.
Korisnikov avatar
By Mars
Mazohizam koji me tera da započeto odgledam ili pročitam do kraja.

Sve se nadam nekom genijalnom kraju koji će toj patnji da da smisao. I naravno zajebem se.
Korisnikov avatar
By Katengl
A, ne, nisam dobro procitao. Uspeo si CEO da odgledas.
Mazohizam par excellence. Skidam kapu. :sesir:
Korisnikov avatar
By Mars
Ma pročitao si dobro, nego ja brljavim postove da se što bolje izrazim o ovoj temi

:D
Korisnikov avatar
By Dominion
meh+blah...ovog puta se ceka torent. bacene pare za 3d a vala i za bioskop..
Korisnikov avatar
By Dirrty
Ako je neki deo vredan gledanja u bioskopu, odnosno 3D projekcije, verujem da je ovaj središnji... mada sumnjam da ću, ipak je previše razvučeno da bi bilo dovoljno uzbudljivo i pritom ne previše praznoglavo. Osećaj me nije prevario za prethodni deo...

Inače se radujem DVD izdanju prvog dela, sa 13 min dodatnih scena. Nadam se da ima koja zagubljena scena sa Gandalfom i Galadriel :leviathan:
Korisnikov avatar
By Dirrty
Pogledao maločas... dinamičniji od prethodnog, dopada mi se raznovrsnost scenografije, ali i dalje nije vredno bioskopa. Moja intuicija me retko vara, i drago mi je da nisam dao pare iako sam fan :carica:

Zanimljiv odabir glumačke ekipe, mada na trenutke deluje amaterski - glumatanje i određeni efekti, preterivanje.

Scene sa Galadriel i Gandalfom u prethodnom delu i dalje neprevaziđene, apsolutno!

U ovom delu najveći utisak mi je ostavio Thranduil. Taj glumac mi je van kostima jedva podnošljiv (da ne kažem ružnjikav), ali što mu dobro stoji duga plava kosa i ludački pogled jbt. Isto kao i sa Orlandom Bloomom (Legolasom), u kostimu divan, van njega ljigav!

Jedino mi je u ovakvom izdanju jebozovan i to vrlo (a nije do odela!):
http://ilarge.listal.com/image/3164975/ ... e-pace.jpg" target="_blank
Ali na većini fotki koje iskopah na netu je njah... čudan lik.

In other related news:

http://www.newnownext.com/did-ian-mckel ... e/01/2014/" target="_blank

:awesome:

:sweet:
Korisnikov avatar
By EnMademoiselle
ogledala danas konačno u bioskopu 3D sa drugom. nah. baš previše razvučeno

treći bi morao da bude nešto baš BOOOM da mi izvuče dobar celokupan utisak o filmu
Korisnikov avatar
By Over the rainbow
Previse mi je razvucen drugi deo. :shrug:
Da su ga skratili barem za sat vremena - mislim da bi ostavili jaci utisak. :shrug:
Korisnikov avatar
By Dirrty
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2665347#p2665347]Dirrty napisao:[/url]

Biće komično ako se ispostavi da je ovaj deo najbolji, iako nema nikakve veze sa samom knjigom. Prethodni traileri mi nisu ulivali nadu, ali ovaj obećava.

Ne znam da li ću dočekati da izađe na netu, kao prethodne delove...
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2672460#p2672460]Dirrty napisao:[/url]Slika

7/10

Galadriel & Gandalf kao i u prvom delu - kratko ali predivno :leviathan:

Definitivno najspektakularniji i najdramatičniji u trilogiji, iako podjednako predvidiv.

Dopao mi se. Nije izvanredan, ali je vrlo dobar.

Ali nisam nužno objektivan. Čim vidim vilenjake i scene sa belim savetom, svršim odmah :krezavi:
Korisnikov avatar
By Macan86
ne mogu da kažem da su filmovi kao filmovi loši,ali su mnogo toga nakalemili na priču,i previše izmenili tako je ispala neka previše zamorna papazjanija.
Korisnikov avatar
By antibiotic
Odgledao preksinoc.
Dve scene su mi epic!
Isterivanje nekromensera iz dol guldura ( Galadriel :love: )
I pojavljivanje Daina sa svojom armijom.
Naravno, pregrst scena fajtova svako sa svakim.

Tesko mi je da se naviknem na tehnologiju 48 frejma u sekundi,
imam manji utisak da gledam film, a vise kao da gledam neki dokumentarac o prirodi ili tv seriju sa dobrim spec. efektima.

Kraj je isto dobar :) Nema vise :(
  • 1
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!