Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By gossip
"za tebe je neko kao Moma ili tako neko....zgodan,priblizno tvoje visine,zabavan,neposredan..."
By Aven
. . .

- Nadam se da mačak neće ništa istegnuti ni polomiti dok nas nema. Ipak je to težak i naporan život. ^^

- Mačak se samo može zaležati. : D imati štrafnu preko njuške od jastuka ili nešto. : )

- DEKU.bitus : D

- Lol, e da.. baš to. : D
Korisnikov avatar
By mOwbid
Vrlo je dobra situacija trenutno
By Aven
- Ti si moja mala ribica! :jumphug:

:radosnice:

Ovo samo Eddy može poslati iz čista mira. :ribica:

Dočim s druge strane frend peder pita:

- Prčiš li šta?

Yup, svaki dan. :jumpfuck:

Moj inbox u mobitelu pokazuje evidentnu razliku između pederskih i lezbijskih mozgova. :'D
Korisnikov avatar
By Blady
od nepoznatog broja

KUME ZDRAVLJA DO NEBA I SRECE JOS VISE !!!
NEK OVA GODINA PRASTA SVIMA PA I NAMA !!!
By Aven
Da podnesem izvjestaj : )
macak je ociscen, samo mu daj pola vrecice kad dodjes.
Kolu sam ti polokala i kupila novu. ; )
ja dodjem sutra do stana, ne znam kada, ali izvadi kljuc ; )

Cima. <3
Korisnikov avatar
By Madonna
"Aj na spavanje kod mene tunajt? :-)"

;-)

8-)
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2676261#p2676261]Speculum Columbae napisao:[/url]
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2674932#p2674932]Rosmersholm napisao:[/url]Ova maja kad ne zna sta da mi kaze kaze paljba svraketino YAKO ZRELO
Lypy se napila kao majmun šaljem poruke jesi živa od nje ni traga ni glasa poslednja poruka yebem ti slawoo
ilustrativni primer od danas iz javnog prostora: alo svraketino oćeš da te očerupam bre i krene prema osobi via maja nikolić
Korisnikov avatar
By EnMademoiselle
smaram bolesnicu da se čujemo i ispričamo fino kao nekad nikako da se uklopimo kaže ona

- jel može sutra oko 6-7?
- aj važi
- samo budi na skajpu, ja ću da te zovem
- ok ok važi ja ću biti na skajpu a ti me zovi ali pazi da te ne vidi neko..
- ahaha, ajde beži bre bolesnice. mogu da zamislim, ti si spavala do pre sat vremena i sada si uzela sangriju da piješ pa sada nemaš šta da radiš zajebavaš vredne ljude!!
- ne laži!! ustala sam pre dva sata čak *slučajno send*
i pijem pivo i mašim tastaturu pa šaljem pola poruke!!
aj spavaj pa se čujemo sutra
- dobro priznaj da sam pogodila smisao bar! to dođe na isto, samo sam vreme promašila o vrstu alkohola!
- vreme si promašila o vrstu alkohola, ali je isto, a pogrešila si i vreme i vrstu alkohola? ali pošto si pogrešila samo vreme o vrstu alkohola onda je isto ok
volim da te maltretiram ;> aj pričaćemo sutra
- strašno koliko sam grešaka načinila sa vremenom o vrstu alkohola. daj mi još jednu priliku molim te, mogu biti vrlo inteligentna? ajde kravo
- žao mi je ali ja volim mace....;(

kad ležu normalni ljudi,
psihopatica se budi..
:giggle:
Korisnikov avatar
By mOwbid
"cuo sam da ce zoki organizovati prvu izlozbu fotografija, sva sreca pa nije dildo dobila onomad."
By Aven
D: Našla sam poruku na kompu. Budalo, uljepšalo mi dan. :radosnice: Smijala se na glas. :D

A: Čovjek se s tobom osjeća ko u filmu Groundhog Day pa bolje ostaviti pisani trag. :D
Korisnikov avatar
By mOwbid
"Eto razloga da vise pedere razume. Koliko je nama tesko"
Korisnikov avatar
By AndrieExilia
"Jbt,sta ti je sudbina. Ja u busu,u busu ti koleginica. I tako...sad pijem kafu sa njom. Pa da li mene ovaj vrhovni odozgo tooliko podjebava... ;-) s t r a s n o"

" Idiotkinja. Ali skroz. Prava ona djubretara. Sitna dusa. Ma goni je u kurac...ajd da smo zivi i zdravi :)"

Koliko obozavam moju koleginicu sa ovakvim porukama :D
  • 1
  • 22
  • 23
  • 24
  • 25
  • 26
  • 27
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!