Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Sestrogen. Kutak za lezbo trenutak...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

Korisnikov avatar
By Val
Originally posted by galateja
Devojke,u kojim sve situacijama 'ovlazite'?

:kisa: :kisa: :kisa:

Volela bih da cujem neka nesvakidasnja iskustva.Uputite forum u vase male tajne,otkrijte 'kad?','na koga?','zasto?'...
:novinar: :novinar: :novinar: :novinar: :novinar: :novinar: :novinar: :novinar: :novinar: :novinar: :novinar: :novinar: :novinar: :novinar: :novinar: :novinar:
Paaaaa...kad kisa pada, posto me mrzi da nosim kisobran. A ponekad i od snega, kad se istopi na kozi. Vecinom u novembru, pa traje do februara. :kisa:
Korisnikov avatar
By The Muse
Ih, sad, kisa.... daj some good stuff :domino:

Ja suvise cesto vlazim, tako da mislim da bi redjanje svih tih situacija bilo krajnje zamorno... Doduse, uvek vlazim iskljucivo na svoju zenu, ona jedina iz mene izvlaci potpunu strast a, hvala bogu, to radi 24 sata dnevno. Ostalo onda postaje pejzaz u pozadini.
Korisnikov avatar
By *BloNdYsHa*
Pa budem vlazna kad se upiskim u gacice. Svidja mi se ta zuta nijansa a i veoma je prakticno kada zelis da promenis boju. Dosadi mi ona bela a posto sam ja uvek za promenu ETO!
Korisnikov avatar
By *BloNdYsHa*
A posto se farbam u plavo, vremenom od pranja boja kose mi izbledi! Dovoljno je da skinem gacice preko glave i kosa mi deluje kao da sam izasla iz frizerskog salona!
Korisnikov avatar
By Kittrie
lako sam zapaljiva supstanca, sli nikad ne izgorim.
spasavaju me tecnosti kojih moje telo ima u izobilju.
wet, wet, wet, uvek moze samo energija samo jedne osobe (manifestovana na mnoogooo nacina - vokalno, taktilno, nekad i sam vazduh oko nje, pogled, pokret, osmeh, asocijacija, cutanje... ) izazvati taj pozar.

p.s. sad necu ulaziti u detalje, niti opisivati scene sa tv-a koje imaju slicno kvalitativno, ali neuporedivo manje kvantitativno dejstvo.
Korisnikov avatar
By Aksa
Zju :) Od ozbiljne teme postade neozbiljna. Ql.

Obicno se vlazim pod jezikom. To me uzbudjuje. Ergo... zakljucite sami. :P
By SUNNY B
paaa, dovoljno je da neko pocne da prica o "onim " stvarima na nekom nesvakidasnjem mestu....recimo, u gsp-u ( jebote, meni je gsp postao alternativna asocijacija na sex :wow: ) , specijalno dok se trucka autobus ili trola, sta god, neko uzme pa mi prica ili pocne da se priseca kako je to sa mnom bilo.....i tako to......onda pocnem da se vrpoljim..... :blush: a ume da mi se desi i po svim mogucim wc-ima sirom beograda.....ako pocnem da se secam...
Korisnikov avatar
By Orlando the Lady
Cemu ovakva tema? Da bi se uvideo stepen relativnosti...

Hocete ozbiljno? Na dobru pesmu, na senzaciju koju dobijam kada se vozim bajsom, na zene u prolazu...
Ali na koncertima najvise.Tada su mi cula hiperaktivna i i najmanji nadrazaj iz spoljne sredine moze biti fatalan.
Korisnikov avatar
By tinkerbell
Originally posted by Inner-Smile
Na prichu, ne uvek ne sa svakim.
Prica uvek. Ali naravno ne sa svakim :D
By spf 3000
Originally posted by TheCurseofBlondie
ajme al si ti radoznala, galateja...nemam reci ;)
i ti si to primetila :)
a nigde povratne informacije :lukavi:
Korisnikov avatar
By Val
Pa mozda ne vlazi...? :P
Korisnikov avatar
By Val
Nego, da li ste ikada imale "posla" sa devojkom, koja uopste ne vlazi, a da ipak dozivi orgazam?
Vidim da galateja podrazumeva, da sve devojke "vlaze". :D
Korisnikov avatar
By TheCurseofBlondie
Originally posted by Val
Nego, da li ste ikada imale "posla" sa devojkom, koja uopste ne vlazi, a da ipak dozivi orgazam?
pa ne bih mogla reci da je bila devojka, if you know what i mean ;)
Korisnikov avatar
By Val
Originally posted by Val
Ne bas. Decko? :lol:
Korisnikov avatar
By bigirl
Kad god pomislim na njene poljupce.
Kad god me zagrli.
Kad god me poljubi.
Ponekad i samo kad je pogledam.
Korisnikov avatar
By tramp
sexy glas ... saputanje... kad ti neko prica sta ce da ti radi ...
Korisnikov avatar
By TheCurseofBlondie
Originally posted by Val
Originally posted by Val
Ne bas. Decko? :lol:
ma ne...opet smo "kod teme"...zar neznas da starije kad su u klimaksu...ne vlaze vise tako...ali verovatno neznas posto te ne zanimaju ;) :rotflmao:
Korisnikov avatar
By Val

ma ne...opet smo "kod teme"...zar neznas da starije kad su u klimaksu...ne vlaze vise tako...ali verovatno neznas posto te ne zanimaju ;) :rotflmao:
Ju! Zaista nisam znala. :(
Jadne one. Pa kako onda? Zar to bre ne boli na suvo?

:smeh:

Da se vratim u normalu. Stvarno nisam znala, da starije "devojke" ne vlaze". Samo da se meni ne desi. pu pu pu
Korisnikov avatar
By TheCurseofBlondie
Originally posted by Val

Ju! Zaista nisam znala. :(
Jadne one. Pa kako onda? Zar to bre ne boli na suvo?

:smeh:

Da se vratim u normalu. Stvarno nisam znala, da starije "devojke" ne vlaze". Samo da se meni ne desi. pu pu pu
hehehe...vidi se da tu nemas iskustva ;)
pa sve zavisi sta "radimo"...ako se bas mora onda se koristi "gleitgel"...pa sta onda, i gays ga moraju koristit pa im ne fali nista...ili zena uzima hormone onda nije suva...
Korisnikov avatar
By Val
hehehe...vidi se da tu nemas iskustva ;)
pa sve zavisi sta "radimo"...ako se bas mora onda se koristi "gleitgel"...pa sta onda, i gays ga moraju koristit pa im ne fali nista...ili zena uzima hormone onda nije suva...
Aaaaaaaaa...hormoniiiiii??? Pa super je to. Mozda mi stosta i poraste, pa ustedim koji euric kod "Orion". :smeh:
Korisnikov avatar
By Galateja
Originally posted by electra
ajme al si ti radoznala, galateja...nemam reci ;)
i ti si to primetila :)
a nigde povratne informacije :lukavi:
Zao mi je,ali nalazim da je neukusno da sama pitam i sama odgovaram.Ako nekoga interesuje nesto neka me pita.Posto sam se ja prva setila ove teme...

TCB,dobro si primetila da sam jako radoznala,ali ovde niko nije primoran da utoljava zelje moje radoznalosti.Samo sam fino i kulturno pitala.

:right: :fige:
:galateja koja filozofira:
Korisnikov avatar
By Galateja
Originally posted by Val
Pa mozda ne vlazi...? :P
Eh,Val...Zahvaljujuci meni prodavnica *** odlicno posluje sa dnevnim uloscima.:whatever:
Korisnikov avatar
By TheCurseofBlondie

TCB,dobro si primetila da sam jako radoznala,ali ovde niko nije primoran da utoljava zelje moje radoznalosti.Samo sam fino i kulturno pitala.
Boze...sta se odma ljutis, pa ja sam mislila da ja nekad ne shvatam salu ali ti si i mene stigla :klap:
Korisnikov avatar
By Galateja

Boze...sta se odma ljutis, pa ja sam mislila da ja nekad ne shvatam salu ali ti si i mene stigla :klap:
TCB,ovo je bila ironija,A NE LJUTNJA I OZBILJNO SHVATANJE!:plavuso:
Korisnikov avatar
By TheCurseofBlondie

TCB,ovo je bila ironija,A NE LJUTNJA I OZBILJNO SHVATANJE! :plavuso:
e zeznula si se, nisam ja plavusa ;)
a nije bas nesto ironicno zvucalo,no was soll`s...
Korisnikov avatar
By Galateja

TCB,ovo je bila ironija,A NE LJUTNJA I OZBILJNO SHVATANJE! :plavuso:
e zeznula si se, nisam ja plavusa ;)
a nije bas nesto ironicno zvucalo,no was soll`s...
Fora i jeste da ironija bude bez ironije,ali sa ironijom.To ti je matematika pomesana sa fizikom i hemijom.Mada,mozda je sve to biologija...
:sesir:
Korisnikov avatar
By TheCurseofBlondie

Fora i jeste da ironija bude bez ironije,ali sa ironijom.To ti je matematika pomesana sa fizikom i hemijom.Mada,mozda je sve to biologija...
:sesir:
ajd onda...nisam nikad volela ni matematiku, ni hemiju ni fiziku a ni biologiju...Good Night!
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!