Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

By mare1994
Pozz svima.Opet ja pisem ovde nakon nekog vremenaAko ima ovde neki ok decko ili neko ko zna takvog za nesto na duze,recimo veze, neka mi se javi.Vec duze vreme trazim i nistaaa....a ok izgledam 170 65 19g nefem nezan sladak pas uni...a trazim akt uni lepog normalnog druzeljubivog muzevnog neznog do 30,35g.......i ne zatvarajte mi temu nego pomagajte!!!!!!!!!!!!
Korisnikov avatar
By gossip
samo se strpi
sad ce udvaraci krenuti da ti se javljaju ;)
Korisnikov avatar
By RetributioN
jednako je salamure2086
eli ti treba na kilo dečka ili ćeš sam da kolješ
a sale je iz jedne druge teme, sigurno se niste sreli on je isto PAS, samo HARDKOR
By mare1994
Inace treba mi i lezbo cura za prividnu vezu tj da glumimo da smo u "vezi" xdd
Korisnikov avatar
By RetributioN
saleta nisam spomenuo ja samo sam ti rekao ko je čovek. dobar neki momak inače i ovako. lep kažu. stidljiv.
a to za paravan od lezbejki nam je u magacinu, moraćeš da se strpiš dok mile izvuče eksponat iz zamrzivača
Korisnikov avatar
By EnMademoiselle
mene zanema da mi vi mene kažete gde mogu da kupim jevtinu devojku
Korisnikov avatar
By RetributioN
ima i piletine. domaći uvoz iz mađarskih zemalja.
živa vaga je malo jevtinija jer to još nije obrađeno
zaž das plašimo pičijeg??? HUE HUE
By mare1994
ne skrecite sa teme nego mi preporucite nekog :D

ov je ozbiljna tema,bar za mene :) a vi se zezate xd
Korisnikov avatar
By RetributioN
MARE jebem ti seme tikvino znaš što si me sad inspirisao! :radosnice: ma slušaj znam da je ovo malo skretanje sa temeee i životnog kursa, ali ovako predlažem ti da kupiš sisatu lutku na naduvavanje, ako može ženskog pola i onda svako veče lezi sa njom i odglumi da te roditelji vide kao u poziciji kad je penetriraš u gumb za naduvavanje. e to je za porodicu. ali pazi da bude uverljivo i ''slučajno''.
second: za rođake: i prijatelje: podari svojoj djevi ime, neko prigodno za okrug u kom živiš /osećam da je ime MARA zgodno i traženo tu/ i izvedi je u grad ili povedi na slavu ili na osamnaesti ili na doček NG /imamo i temu gde za NG edition 20015 created and edited by hlpc pa se inspiriši ako ne znaš gde da je odvedeš/ i slikaj ses njojzi i OBAVEZNO kažem OBAVEZNO (i podvlačim to) joj se obraćaj kao pravoj osobi da ljudi pomisle da je to tvoja realnost!!!!!!!!!!!!!!!!!!11
eto ne treba ti lezbejka paravan, sve sam ti rešio, uplati mi 99.9 dolars za naknadu molimte daću ti račun u imbox i svrati nekad opet u prodavnicu nemoj da se stidiš :ples:
i naravno posveti se lepo novom dečku nemoj da ga zaboraviš
Korisnikov avatar
By Anhedonie
takva prgava narav ce te sigurno dovesti do najljepse romanse :radosnice:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!