Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Madonna
25.10. na 26.10. - prvi put svašta nešto ali je intimno pitanje
Korisnikov avatar
By Madonna
nikad neću zaboraviti kad je *deni* pitao to mog bivšeg kad nas je upoznao
Nedavno
Komsinica mi je pricala i pricala sat i dvadeset minuta bez zastoja, samo sam cutao i slusao o njenoj proslosti u koju se zapetljala.povrsno se znamo.
Ne voli da se prekida, pita ista, samo da slusas.
I nisam mogao vise izdrzati jer je gomila ljudi u celoj toj proslosti i ako pazljivo slusas sve to kao da ulazis u sve te likove i kupis sve to sebi.
Prekinem je i kazem nesto, recenicu i ona se pobuni nesto.
Prekinem je opet i kazem,
Slusao sam vas 1sat i 20 i sada bih ja da pricam isto toliko a vi da slusate.
Pricacu o Sri Lanci.
Uvredila se i tako napustim tu situaciju.
Nikada nisam to nekome uradio.
Korisnikov avatar
By Neutron
Pre par dana. Prijavio napad u policiji. Nije to tako strasno, trebao sam davno da krenem sa tim.
Korisnikov avatar
By Noctis Lucis Caelum
Juče. Prvi put koristio goole hangout. Pričao 10 sati bez prekida sa nekim. I jedva se rastasmo :awesome:
Korisnikov avatar
By Noctis Lucis Caelum
Pevao u autobusu večeras, sreća pa je bio skoro prazan. Jednostavno me ponela muzika :lol:
Korisnikov avatar
By gossip
da,da sinoc :)

pa :dance: sta drugo? :D
najbolji izlazak ove godine
i dalje je bilo puno kada smo otisli
Korisnikov avatar
By Mars
Jeo hleb i čokoladu.

Predistorija događaja je duga-moja mama je nekad umela da kaže da su to nekad jeli kao deca i da su nešto silno uživali u tome (mada mislim da je nikad nisam video da to jede u kući), čime je u meni izazivala zgražavanje. Pripisivao sam to siromašnim posleratnim godinama, kao nije bilo čokolade nešto mnogo ni često... pa valjda KAO da duže traje i da se bolje iskoristi pa su onda NA TO jeli i hleb-uglavnom meni, snobovskom razmaženom idiotu je to bilo nepodnošljivo i da slušam.

Onda pre par godina u jednom francuskom filmu vidim da i oni (a bili su nobles) jedu kockice čokolade sa kroasanima. I onda skontam da to, u suštini, mora da je kao da jedeš nutelu ili euro-krem...

DA BI juče neko na poslu mi doneo kutiju original Kraš bajadera da me kao oraspoloži... i tu bilo isto neko neutralno pecivo pored... i ja oljuštim nekoliko bajadera i stavim unutra i evo sad čekam da se otvori Balkan store pa da idem da kupim da jedem još. Sa hlebom, naravno, ne verujem da ću više ikad onako obično.

I treba da pozovem mamu.
  • 1
  • 15
  • 16
  • 17
  • 18
  • 19
  • 26
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!