Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By Hys.
saće 5 godina i 5 meseci. sviđa mi se taj broj.
Korisnikov avatar
By Macan86
jok...još uvek ništa.Mislim da je najbolja ideja da počnem da uzgajam kaktuse i mačke(dva mačeta već imam...a i kaktusi se množe polako) xD
Korisnikov avatar
By EnMademoiselle
pa, da. po prvi put. pa kud puklo da puklo boli me kurac bitno da je lepo dok traje
nemam pojma koliko dugo fala bogu da obe nismo opsednute datumima izludelo bi me to
Korisnikov avatar
By antibiotic
smesno mi je ovo "trenutno" u naslovu, pomalo i tuzno,
setim se kako je kod nas queerova veza prolazna stvar, potseca na usamljenost i nemogucnost sklapanja bracnog partnerstva.
Korisnikov avatar
By emo_haos_
malko kriziram. note to myself: stay strong.
Korisnikov avatar
By Macan86
idalje ništa...iskreno trenutno mi ne treba.Hoću nešto da poguzvam samo,a za vezivanje i te otužne pričice,ostavljam bolje dane,kad manje bidem imao briga.
Korisnikov avatar
By svemirskimajmun
nekako nemam vremena ni za sta, ali ako tako nastavim da razmisljam nikad nista nece ni da bude..
Korisnikov avatar
By emo_haos_
nisam. ali sam ponosna na sebe :tapsherselfonshoulder: jer sam svesno odlučila da ne započinjem nove priče dok ne budem u stanju da ponovo započenem ozbiljniju priču sa nekim. i što sam bila 100% iskrena prema ljudima koji su hteli da imaju nešto sa mnom, whatever that nešto might have been.

sincerely yours,
:opatica:
Korisnikov avatar
By Markiza
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2691670#p2691670]emo_haos_ napisao:[/url]nisam. ali sam ponosna na sebe :tapsherselfonshoulder: jer sam svesno odlučila da ne započinjem nove priče dok ne budem u stanju da ponovo započenem ozbiljniju priču sa nekim. i što sam bila 100% iskrena prema ljudima koji su hteli da imaju nešto sa mnom, whatever that nešto might have been.

sincerely yours,
:opatica:
Hoćeš reći dok se TI ne zaljubiš? :) Ili dok se ne sklope neke kockice?
  • 1
  • 32
  • 33
  • 34
  • 35
  • 36
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!