Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Blady
umorna, jako umorna..
a sutra, ko zna
Korisnikov avatar
By marrinija
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2665942#p2665942]Hys. napisao:[/url]taj rad.

Ne znam kako ti, al meni cokcu kad vide vene jer "nisu bas dobre" o.O (bed vejns, bed vejns!) pa se sve ljute sto moraju da mi ih kopaju i buse po par puta. A ja se prosto osecam ko da treba da se izvinim za njihovu muku o.O
jea saosecam se, sestra koja je meni vadila krv upitala kao i svakog "iz koje ces?" rekoh "iz one koje nije modra." nasmejala se samo. sotona.

ranije kada isla na vadjenje krvi i bila mawi djawo imala patolosku iracionalnu potrebu da tim sestrama kazem ju vont tu sak maj blad imitirajuci grofa drakceta

bila je to divna tradicija

ot

Korisnikov avatar
By Hys.
Meni nisu modre, jednostavno svi kazu da "nisu dobre" - tesko su vidljive i "izgledaju kao da ce da puknu lako"

OT
...nisam otisla da vadim krv jer je sve zatvoreno. Pa cu sutra.
Korisnikov avatar
By gossip
sam saznao da u periodu kada sam imao dve godine...misteriozno sam nestao u stanu...i moji su me trazili u svakom mogucem cosku....,na kraju su pomislili da sam pao sa terase....a ja sam zapravo sedeo u kupatilu i jeo sapun :facepalm: :lol:
Korisnikov avatar
By AndrieExilia
Prespavala deo dana koji nisam bila na poslu... I opet sam nervozna...
Korisnikov avatar
By Hitsugaya
Lencario, odgledao seriju, i lencario some more
By Speculum Columbae
Mlečanin Vivaldi je u savremenom svetu zarobljenik slike da je bio instrumentalni kompozitor, a ne prvenstveno autor briljantnih i protejskih opera, a to je tragedija sa kojom ću morati da naučim da živim dan po dan.
see what I did there? On je takođe autor sjajnog koncerta za violinu i čelo "Il Proteo".
Korisnikov avatar
By ZlatnaPtica
Danas smo Katengl i ja osvojili besplatne propusnice za sve projekcije na Merlinka festivalu. :bouncy:
Korisnikov avatar
By EnMademoiselle
danas sam shvatila da ja kod sebe ne smem da imam više od 5000 jer mi se onda non stop vrti po glavi kako treba da kupim vevericu, čak i ako nemam ceo iznos veverice da UZAJMIM EJ pa ću da odvojim od usta da vratim sledeći mesec, a zoo shop sa vevericom u izlogu mi je na 2 min od stana i uvek prolazim pored njega gde god da idem pa sam odmah čim mi je buduća cimerka dala depozit otišla i potrošila 50e na neke tolike gluposti od hrane koje neću ni jesti ili ću jesti godinama po mrvicu čisto da se osiguram
Korisnikov avatar
By EnMademoiselle
ne vredi
ja ipak moram kupiti vevericu ne mogu ovo mučenje sa obuzdavanjem svake druge nedelje
Korisnikov avatar
By EnMademoiselle
se izblamirala na faksu pred celom grupom i profesorom i asistentkinjom jer sam asocijalni anksiozni debil i ne znam da pričam sa nepoznatim ljudima a što je najgore njima je još BILO SLATKO to što se meni promenio glas ko da su me mučili šesnes dana a i ovako sam modra i što sam zastala kad sam i ja to skontala pa se nasmejala pa rekla da imam tremu pa nastavila opet nešto isprekidano i na kraju svega toga još rekla HVALA u sredini prezentacije :lol: ;(((( ubiću se.

elem, htela sam da kažem zapravo HVALA ŠTO VIDITE DA SAM PRSLA A NE KOMENTARIŠETE
By Aven
^
Ovisi o grupi i prezentaciji. S nekima je bilo mučno raditi i izmijenjivati hrpu mailova, a s nekima su bila dovoljna dva sastanka. Prvi za dogovor, a drugi za probu.

S velikom tugom u srcu moram reći da mi je bilo najljepše raditi u onim grupama u kojima sam bila jedina žena. Ženski rod je nerijetko pokazivao znakove ugroženosti. :D

* * *

OT: Bolna.
By barni
Lenj neopisivo kao i ovaj dan
Mrzilo me kuci da dodjem

Pa mi palo na pamet, otvoriti dnevni boravak u centru grada za ljude koje mrzi kuci ici
Korisnikov avatar
By EnMademoiselle
dobro da i grupa je bila užas no svejedno mrzim grupni rad sa bilo kim
najdalje što mi odgovara u toj sferi je međusobno podučavanje i vođenje diskusije 1na1. sve ostalo mi predstavlja više cimanja nego uspeha mrzim ljude mrzim grupni rad nemam poverenja ni u koga po tom pitanju niti želim da se oslanjam na bilo koga kad mogu sama da sredim ono što mi treba makar se pomučila šesnes puta više ali bar bih znala da sam svoja na svome. i tako, ljudi su glupi i danas, ja ne mogu da se suzdržim da se ne nerviram zbog toga i danas, i tako, HVALA
  • 1
  • 43
  • 44
  • 45
  • 46
  • 47
  • 59
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!