Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Književnost, film, TV, pozorišta, galerije...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2668254#p2668254]Srklet napisao:[/url]deda-ujak, to je jedna od onih stvari poput brat od tetke... aka someone totally irrelevant but in serbian patriarchy presented as a closer relative than one actually is...
pleme. a sto je najgore, desava se i da ocekuju da se ti kao nesto zrtvujes za njih pa bude "KAKO MOZES BRATA/SESTRU TAKO DA ODBIJES KAO DA SAM TI NISTA PA JA SAM TI BRAT/SESTRA?!?!?!". a deda-ujak prvi put cujem :nerd:
Nakon ovih postova...jbt ljudi bre gde vi zivite,o kakvim vi glupostima pisete....
Drago mi je sto je moj mozak zauzet korisnijim stvarima i sto sam kreativniji nije da se hvalim ali brate mili...
Korisnikov avatar
By blenta
celoj ovoj torti od govana sacinjenoj prethodnih par dana
ovaj zadnji post dodje kao uglacana sjajna visnjica na vrhu
Blentavko nisam ni ucestvovao u njihovim raspravama o glupostima feminizma itd niti me takve stvari zanimaju ali se lepo vidi kako se ne podnosite i koliko odete u off sa teme sa svojim nekim bzvz tvrdnjama i vredjanjima,ali dobro ovde se svi ponasaju kao klinci za to i sluzi forum,u svakom slucaju ste zabavni keep going
Korisnikov avatar
By bas bleu
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2668344#p2668344]nsc napisao:[/url]
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2668297#p2668297]emo_haos_ napisao:[/url] ... ali što bi bas bleu pitala, kada ona tačno zna ko šta misli. zapravo mogla bi bas bleu otvoriti temu za svoje kritike bez pozivanja na bilo kakve izjave, jer, eto, ona tačno zna ko šta misli i bolje nego taj što misli.
:odlican:
pa u tvom slucaju to i nije tako tesko: ili je :odlican: ili :sweet: ili :smeh:.
sto je svakako nemerljiv doprinos koji zbog svoje apstraktne kompleksnosti redovno zahteva dodatna objasnjenja i klarifikacije.
Korisnikov avatar
By bas bleu
"wow, mislim da je discovery channel/kanal diskaveri jedino legitimno obrazovno sredstvo. zovite moju mamu, zla teta me plasi visesloznim recima."
Ne ne plasis me,nego tvoji postovi ovde o feminizmu i kako je to potrebno u 21 veku i kako su muskraci ne znam zenomrzci pazi mozda gresim mozda ne razmisljas tako ali....iskreno en bi me cudilo,takve ljude prosto zalim,zalim sto se borite protiv vetrenjaca ali ok shvaticete verovatno da neke stvari necete moci da menjate,tuzno je sto ti trazis u komentarima likova ovde da oni mrze zene ili sta vec ali ok izigravaj gestapoa ako to tebe usrecuje
Korisnikov avatar
By bas bleu
daleko da ocekujem da ti ista shvatis kada ocigledno nisi sposoban da ispratis dva odvojena razgovora u ovom topiku. mogu samo da zamislim koliko su zivot, univerzum i sve ostalo zbunjujuce stvari za tebe.
Korisnikov avatar
By Zvonki
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2668388#p2668388]bas bleu napisao:[/url]daleko da ocekujem da ti ista shvatis kada ocigledno nisi sposoban da ispratis dva odvojena razgovora u ovom topiku. mogu samo da zamislim koliko su zivot, univerzum i sve ostalo zbunjujuce stvari za tebe.
Naravno da je zivot i univerzum je zbunjujuc jer da sve to shvatim kao ti (a vidim da ti to sve shvatas i razumes savrseno) zivot bi mi bio dosadan a mora da je tebi veoma dosadno sada kada ti sve to savrseno shvatas,have fun :)
Korisnikov avatar
By emo_haos_
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2668311#p2668311]bas bleu napisao:[/url]
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2668297#p2668297]emo_haos_ napisao:[/url]a bas bleu uopšte ne mora da pita antibiotica šta je on mislio pod tim "žena tipa borka pavićević". možda uopšte nije aludirao na fizički izgled. pa i da jeste... ali što bi bas bleu pitala, kada ona tačno zna ko šta misli. zapravo mogla bi bas bleu otvoriti temu za svoje kritike bez pozivanja na bilo kakve izjave, jer, eto, ona tačno zna ko šta misli i bolje nego taj što misli.
antibiotic napisao: Mozda cu i ja da se 'preorijetisem na zene' kada budem bio dovoljno mator i impotentan,
pod uslovom da je ta zena tipa Borka Pavicevic, da lici na mog pokojnog deda-ujaka samo u suknji....
ne vidim zašto to ne bi bilo puko nabrajanje: da je tipa Borka Pavićević i da uz to liči na već koga je naveo. štaviše, čini mi se da si upravo ti ta koja je stavila znak jednakosti između te dve stvari. :murkan:
Korisnikov avatar
By AbortiraniTerorista
Feminizam - ideologija koja nas primorava da nam se diže na ružno, debelo i neuredno since 1872. i politički korektno nameće da je sve to lepo. Sikter!
Abortirani Onaj Feminizam ondak kada je bio potreban je po meni bio ok pokret za jednakost izmedju muskarca i zene a ovo danas je meni totalni haos,od Anite Sarkizijan koja zeli da fiktivni digitalni likovi u igrama imaju vise malo karaktera tj da budu zivlji ili da budu svesni feminizma i ostale gluposti do nazi feministkinja koje zele da satru muskarce i tripuju da ovaj svet moze tj ovo druztvo moze da fukcionise bez muskaraca,moze malo morgen a ne bi me cudilo kada bi krenule protiv majke prirode i dokazael da im je fizionomija ista kao kod muskaraca ma da...
Meni te feminazi lice na zene koje su tajnovito zeljne kurca i kladim se da bi bile srecne i mirne kada bi ih neko dobro pojebao(da ovo zvuci sexsiticki,maloumno,malogradjansko,ruzno ili koji god izraz ali to one traze tako)
I jos jedno meni ne treba feminizam niti zelim da mi to neko gura u glavu jer vec verujem da zena moze da bude jednaka sa muskarcem i da zena moze sama da uradi za sebe zivot kako ona hoce te nema potrebe da mene to neko uci jer me smatra debilo i prilazi mi tipa "E nemoj tako da mislis vec trebas da mislis ovako" mrs,mislicu onako kako ja zelim jer je ovo moj zivot,moje misli.
Korisnikov avatar
By AbortiraniTerorista
Žene koje zastupaju ideje sa početka ženskog pokreta ne žele da kažu da su feministkinje, zbog radikalnih kretenki... i veliki broj žena zbog njih postaju anti-feministkinje!
Feminizam danas nije potreban,feminizam niej nacin da se boris protiv silovanja jer siluju i decu,i muskarce i dede i babe itd.Takvim ljudim je potrebna pomoc psihijatrije a ne feministkinje,to nije problem patrijahata vec je problem u mozgu,drugim recima problem silovanja je mnogo slozeniji jer je i mozak i dan dans zbunjujuc za naucnike...elem evo ovako imam drugare oni zu muz i zena(zamisli!) dakle njihova dan je ovakakv kada je on na poslu ona opere ves prostre ves ili skuva rucak,kada je ona duze na poslu onda to radi,tu se vidi da to rade sasvim normalno i harmonicno niko nikoga ne gazi niti se dokazuju jedan nad drugome da su jaci ili bolji,nema takmicenja,sada kada je u drugom stanju on mora vecinu stvari da radi naravno ja sam isto tu da mu pomognem,zasto? jer ima teske bolove zbog trudnoce i ne mozemo da ocekujemo od nje stav"ja sve mogu sama vi sedite pijte pivo i cesite jajca",poenta je da danas ima vec muskarca koju razumeju zene na koji bi svi trebalo da razumeju zene nema potrebe da se tu gura feminizam.
A sto se tice porodica gde su zene prebijane od muskarca to je isto za psihijatriju,postoje zene koje dozvoljavaju da ih muskarci biju jer to vole ili

sta je ona rekla"pa ja njega volim" ajde kako ce nju feminizam da izleci?? Ona njega voli ona ce i dalje da dozvoli da je on tuce. A iam i druga strana znam za drugi par gde je ona uvek bila glavna i njena rec je bila poslednja,bili su super par od pocetka mi kao drustvo ih spojili i onda smo videli da ona nad njim bosuje licno sam se bunio protiv toga tipa"hahaha papucar" ali sam kasnije shvatio da njemu to odgovara i da je to sasvim ok,takod a sve je to veoma slozeno i komplikovano da bi se moglo resiti prostim vanpameti resenjemia koje nudi new age feminizam
Korisnikov avatar
By emo_haos_
jao Zvonki, molim te pročitaj još jednom šta si sve napisao i razmisli o tome. želim da verujem da tvoja sopstvena moć rasuđivana nije tooooliko slaba.
Korisnikov avatar
By Zvonki
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2668477#p2668477]deran napisao:[/url]
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2668470#p2668470]AbortiraniTerorista napisao:[/url]Feminizam - ideologija koja nas primorava da nam se diže na ružno, debelo i neuredno since 1872. i politički korektno nameće da je sve to lepo. Sikter!

homoseksualizam-ideologija koja nas primorava da nam se diže na muško sincestavigodinu i politički korektno nameće da je sve to lepo. Sikter!
Zanci stavljas homozexualizam u ideologiju??
bravo,bravo...
[quote="[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtop ... 4#p2668474]Zvonki"][/url]

sta je ona rekla"pa ja njega volim" ajde kako ce nju feminizam da izleci?? Ona njega voli ona ce i dalje da dozvoli da je on tuce. A iam i druga strana znam za drugi par gde je ona uvek bila glavna i njena rec je bila poslednja,bili su super par od pocetka mi kao drustvo ih spojili i onda smo videli da ona nad njim bosuje licno sam se bunio protiv toga tipa"hahaha papucar" ali sam kasnije shvatio da njemu to odgovara i da je to sasvim ok,takod a sve je to veoma slozeno i komplikovano da bi se moglo resiti prostim vanpameti resenjemia koje nudi new age feminizam[/quote]

To nije ljubav, on je njoj potreban i ona njemu za opstanak sa samim sobom
Bilo koje od to dvoje da napusti taj odnos drugo ce patiti kao zavisnik
Zvonki, jezivo je koliko si bljuvotina nalupetao.

Uzrok toga sto neke zene nazalost prihvataju neravnopravnost ili cak nasilje nad njima nije stanje svesti nezavisno od patrijarhata ili "svojstveno zenama", vec sam patrijarhat i njegovi izlivi koji ih uverava i ubedio ih je da zasluzuju biti tretirane kao inferiorine i na takav uzasan nacin. Sve dalje je samo posledica.

I naravno da je odvratna seksisticka retorika da ako se ne slazes sa stavovima neke grupe zena ili pojedine, da to automatski znaci "da su tajnovito zeljne dobrog kuraca". Jer misljenje zena se i inace u patrijarhatu omalovazavalo kroz istoriju ijos uvek na takav nacin, te da kad se zena previse "zanese" u svojim stavovima, da je tu maestralni - glupavi kurac da je "postavi na svoje mesto" i resi svih mogucih frustracija koje jedna zena inace moze imati. A o lezbejkama da i ne govorim.

I upravo zbog onih koji imaju takve i slicne predrasude i odrone, a evidentno ima ih i dalje dosta, feminizam je i danas itekako potreban. I ovo jeste sve off , nisam ispratio kako je do ovog doslo, mada seksizmu i inace nazalost malo treba da ispliva, pa i na ovakvim temama
Korisnikov avatar
By Anhedonie
bozica <3

nego ozbiljno, postoji problem sto ne tako mali broj feminista/kinja (barem tako sebe zovu) mizandrican i krene da se smeje slucajevima kada je zena agresor a muskarac zrtva i time se samo pokenjaju sebi u usta jer da bi ta situacija bila nekome smesna onda ta osoba mora da kao default u glavi ima da je muskarac jaci od zene. sto je jedna od stvari protiv cega se feminizam bori. a da ironija bude jos veca, pravi i pravilan feminizam bi otklonio to default razmisljanje i ljudi bi skontali da je i ovaj slucaj podjednako los - https://www.youtube.com/watch?v=CRCS6GGhIRc" target="_blank

tako da feminizam nije mizandrican, bas naprotiv, feminizmom bi bilo bolje za svakoga. mizandricni ljudi su mizandricni.

i onda skontao sam da ovo pisem za zvonkija tako da cu da okacim ovu divnu slicicu sobice da ima o cemu da razmislja
Slika
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!