Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Sestrogen. Kutak za lezbo trenutak...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

By ^Divlja^
Pa.... :S debele me bash i ne pale posebno... :lol: preferiram one zgodne, sa lepim nogama i strukom, i grudima.. i ... :drool: idem pod hladan tush :lol:
Korisnikov avatar
By Ivory_E
nisam nikada razmisljala o tome.. jer stvarno ne postoji neki odredjeni tip devojaka koje preferiram (mislim na fizicki izgled).. jedino oci, one su mi veoma bitne, krupne po mogucstvu.. al da ne odlutam od teme, imala sam i sportski gradjenu devojku (sa sve plocicama na stomaku) i puniju koja je bila prilicno teza od mene (sto nije tesko imajuci u vidu mojih 52kg) ali sta da kazem sa svakom mi je bilo lepo na odredjen nacin i svaka je imala nesto svoje, sto me je privuklo bas njoj, a sto nije vezano sa fizickim izgledom.. i ne bih mogla tako da kategorizujem zene.. lepota je u razlicitosti.. lepota je u nama, pitanje je samo da li cemo dozvoliti sebi da je vidimo u nekome ili ce nas odmah sputati taj prvi utisak na osnovu fizicke privlacnosti.. e sad mozda bas i nije pravi odgovor na postavljeno pitanje ali.. eto..
By B reddie
volim devojke sa oblinama.
ne mrsave. zulja.
ne debele. ne izgleda dovoljno lepo, barem meni.

fine, normalne tezine/krupnoce za svoju velicinu, i ako ima lepe grudi i guzu (i malu tibu- ne smeta mala)... mmmmmm.... tako nesto.

ne volim kad nemas za sta da je uhvatis, a ni kada ne mozes da je obuhvatis. eto.:diplomac:
Korisnikov avatar
By bigirl
Mršave.
Ustvari nekako sitne, if you know what I mean...
Korisnikov avatar
By Goran Smith
Originally posted by bigirl
Mršave.
Ustvari nekako sitne, if you know what I mean...
We know what u mean ;)

... baš kao tvoja žena :mljac: :love:

Svejedno, nekako ...više me privla?i energija osobe, nego izgled ... :D
Korisnikov avatar
By Kittrie
harizma,energija il sta god No.! !!

a odgovor (PRAVI ) bi def. bio MRSAVIJE !!!
:)
Korisnikov avatar
By Val
Zgoljave mi se ne svidjaju (one bez sisice i dupeta)! Ako je zena, neka bude zena, a ne bandera. Pa jos kad pomislim na nogice, kao neka caplja, od butine do stopala iste debljine :bljak: , ruke sve same kosti, k'o da oklagiju drzim u rukama...a ne neeeee... :odbij:
Ostalo je nebitno...samo da ima sta da se "uhvati", da je osetim pod rukama...:love:
By Paris
Ja volim da je devojka mrsava ili mrsavija, zategnuta i zgodna. :gric: :mljac:

Ne volim da devojci "visi"bilo sta i da joj se trese taj visak dok ide.

I kad krenem da je mazim i ljubim ustvari mazim njeno salo a ne nju. :bljak:

Ovo je jedini slucaj kada ne vazi "od viska glava ne boli". Boli, boli. No thanx this time.:hand:
Korisnikov avatar
By gea
Pa ono, 165,5cm visoke, 57kg teske.
Korisnikov avatar
By Rebeka
Meni se vise dopadaju deblje devojke. Nisam bas rad da budem pored nekoga ko me zulja, preferiram zdravo salo na svim bitnim delovima tela. Moze i da prelije (od viska glava ne boli). Mrsave devojke su ok, but not my cup of tea.
Korisnikov avatar
By m..
Visina - 110, pa +- 5, nista preko 60 kg, u svakom slucaju (mislim, to treba savladati)...
Korisnikov avatar
By Orlando the Lady
Preferiram jedne, a u stvarnosti sam sa onim drugima. :lol: :zvezda:
Neeeeeee, ne pravim takve podele.Snalazim se dobro sa obe varijante.I obe varijante volim da vidim.
Korisnikov avatar
By Val
Originally posted by Rebeka
Nisam bas rad da budem pored nekoga ko me zulja,

?????? Rod: zenski??????

Ali nebitno. Delimo misljenje. Ni ja ne volim kosture. Jedina prednost im je, sto klepecu, pa uvek cujes kad ti se priblize. :smeh:

Zena jednostavno mora da ima grudi, obline, lepu guzu...a ne da lezim pored daske za peglanje! :bljak:
Korisnikov avatar
By TheCurseofBlondie
nesto izmedju do sa oblinama, ali ne sad 100 kg...a skroz mrsave,zgoljave nikako...ali ipak, nikad se nezna u koga se mozes zaljubit!
Korisnikov avatar
By EYA
bolje da ljulja nego da zulja :trampolina:
Korisnikov avatar
By Val
Originally posted by EYA

:hvala:
By Çâðê_DUP
Ja volim da to mogu da iseckam na sitne parcice i pomesam sa testeninom. Najvise me pale koncici iz misica, olaksavaju probavu. Preporucujem rebarca i slaninu u kombinaciji sa sisomrsnim pilecim jetricama.
Vatrostalnu posudu nauljiti i slagati: na red sisomrsnika narezanih na kriske stavljati deo svezeg sira pa red dinstanih jetrica (sve malo posoliti prilikom slaganja).
Postupak se ponavlja dok se ne potrose sastojci s time da su sisomrsnici poslednji.
Sve zapeci u sporetu na drva i na kraju preliti jajima i pavlakom:meso:
Korisnikov avatar
By tramp
posto sam ja u dozivotnom pubertetu ja vise njih raznih volim nego ne :kada: mada me uglavnom one mnogo krhke prepadnu ... uvek se bojim da cu ih od silne srece polomiti mada zna biti zabavno kad mozes da je poneses i nosis okolo naokolo a ona vristi od srece :opacupa:
Korisnikov avatar
By Wilhelmina
Originally posted by Val
Originally posted by EYA

:hvala:
Da se i ja slozim...
Mada, postoji jos nesto... devojka mora biti zadovoljna sobom, pa ma kakva bila, imala ona 40 kg ili 140 kg. Osobe koje imaju komplexe su teske za odrzavanje.
Idealna je Beyonce... ima je tamo gde treba, a nista joj ne smeta da vrcka i igra i bude DIVA!
Korisnikov avatar
By Crave
nije mi toliko važno. važno je da su gole
Korisnikov avatar
By Val
Originally posted by Crave
nije mi toliko važno. važno je da su gole
A? :wtf:
Korisnikov avatar
By Val
Originally posted by MinaHarker
Idealna je Beyonce... ima je tamo gde treba, a nista joj ne smeta da vrcka i igra i bude DIVA!
Pa to je to! Karizma i sharm. :up:
By SUNNY B
naravno debele....

ok, ne bas kao one sumo rvacice sa selotejpom preko dupeta, ali svakako one sa viskom.... neka, vala, neka, nek su meni one zive i zdrave kad vidim da imaju dobar apetit znam da su relativno normalne i svakako stalozenije (nemoj da mi se neko uhvati sad za ovo i kaze da generalizujem) od ovih logorasica.....volim da ceskam stomacice i da se igram sa kiflicama oko struka ... i tako to...

naravno, ja sam ista takva - sa sve slaufom i kiflicama...
Korisnikov avatar
By Khons
apsolutno mi je svejedno, sve dok nije extrem
Korisnikov avatar
By Val
Originally posted by SUNNY GIRL
naravno debele....

ok, ne bas kao one sumo rvacice sa selotejpom preko dupeta, ali svakako one sa viskom.... neka, vala, neka, nek su meni one zive i zdrave kad vidim da imaju dobar apetit znam da su relativno normalne i svakako stalozenije (nemoj da mi se neko uhvati sad za ovo i kaze da generalizujem) od ovih logorasica.....volim da ceskam stomacice i da se igram sa kiflicama oko struka ... i tako to...

...
:up:

Kako me lepo nasmeja sa ovim izrazom "logorasice". :lol:
Korisnikov avatar
By DeVision
Po mom misljenju treba da imaju visinu, a i jacu muskulaturu..
Zena, ipak sto kaze Val, treba da ima obline (lepe obline, ne naravno preterane).. Sve ostalno, je stvar ukusa :zen:
Korisnikov avatar
By Galateja
Vazna je ESTETIKA-kako duse tako i tela.Ako je estetika prisutna mogu da me privuku i jedne i druge.
:klavir:
Korisnikov avatar
By Val
Originally posted by cveticc
Zena, ipak sto kaze Val, treba da ima obline (lepe obline, ne naravno preterane).. Sve ostalno, je stvar ukusa :zen:
:hail2:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 11
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!