Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Rod

6
35%
8
47%
Transrodna osoba
1
6%
Ne identifikujem se rodno
1
6%
...
1
6%
Korisnikov avatar
By Goran Smith
Na forumu je naš Adm napravio opciju u profilu "Rod" na forumu.

Ja sam dugo razmišljao kojeg sam roda, ali nikako da se naðem u odreðenoj grupi roda ... i pronašao sam se u opciji "Ne identifikujem se rodno". Nikada nisam voleo te podele u društvu, pa i nisam nikad mogao se na?i ni u jednoj opciji ...

Pa me baš interesuje kojeg ste roda?

...rod nije ono što imate u ga?ama!
Korisnikov avatar
By jukie
Originally posted by Goraan
Pa ja sam definitivno muškog roda
samo što sam veliki idealista pa verujem da muškarci ne moraju da budu divljaci da bi bili muškarci
Korisnikov avatar
By TheCurseofBlondie
pa definitivno zensko.
ne volim ni ja klasifikacije ali ova mi ne smeta :)
By Paris
Ja sam dugo razmišljao kojeg sam roda
...ali nikako da se naðem u odreðenoj grupi roda
seko moja:friends: :kiss:

Ja sam zensko :trep:
Korisnikov avatar
By m..
Zensko, osim kad mi se u ruci zatekne srafciger (a to je minoran % vremena)
(../)
(O.o)
(> <)
Korisnikov avatar
By SouthSide
Ja sam musko u svakom pogledu, i po izgledu i osobinama
:teg: :namig2: :boxer: :dj: :happysmoke:

mada imam i odstupanja :kafa: :tepih:
Korisnikov avatar
By mirth
Zenskog pola, zenskog roda, zenskog izgleda, tek tu i tamo bezrazlozno, maliciozno i nepravedno optuzena da sam muskog mozga... :alien:
Korisnikov avatar
By Dina
Na forumu je naš Adm napravio opciju u profilu "Rod" na forumu.

Ja sam dugo razmišljao kojeg sam roda, ali nikako da se naðem u odreðenoj grupi roda ... i pronašao sam se u opciji "Ne identifikujem se rodno". Nikada nisam voleo te podele u društvu, pa i nisam nikad mogao se na?i ni u jednoj opciji ...

Drago mi je da ta opcija nije obavezna... Kao i ti i ni ja ne volim te podele u drustvu, niti ovde odgovaram na bilo koja pitanja tipa "sta ste", niti to cinim u zivotu, niti se time opterecujem. To zato sto ako ja kazem recimo "ja sam zena" druga osoba ima niz asocijacija sta za nju predstavlja zena, a to se mozda sa mnom i mojom licnoscu uopste ne uklapa.
Korisnikov avatar
By KiWi
Rod je u ga?ama, a pol u glavi... bar ja to tako gledam...

Što se mene ti?e, ja sam u oba slu?aja muško.. (šta ?u, poklopilo se)
Korisnikov avatar
By djo
Originally posted by Kiwi
Rod je u ga?ama, a pol u glavi...
obrnuto: pol je biologija (ga?e) a rod psiho-sociologija (glava)
Korisnikov avatar
By Franck Whitson
Nesto kao Southside, samo sto ne idem u teretanu i ne fajtam se okolo. Mada, kada budem video neke tetke odavde...
Korisnikov avatar
By KiWi
Originally posted by bojandjo
Originally posted by Kiwi
Rod je u ga?ama, a pol u glavi...
obrnuto: pol je biologija (ga?e) a rod psiho-sociologija (glava)
E to, na to sam mislio
By Aven
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=287614#p287614]Goran Smith napisao:[/url]Pa me baš interesuje kojeg ste roda?

Naravno da nije! :nope:

Osim gaćne (biološke) i psihološke determinante, imamo i terminološku distinkciju;

SPOL: muško - žensko (male - female)

ROD: muškarac - žena (man - woman)

Većinski sam žena. :D

U snovima sam imala sve kombinacije spola, roda i orijentacije.
Bila sam čak i biseksualna - rodno neopredijeljena - interseksualna osoba. :love:
By Aven
A propos ove teme, ona poštapalica koja se često koristi: Da je baba deda imala bi kurac...je potpuno netočna i neplauzibilna argumentacija. :merlinka:
By Aven
Ni to ne stoji. :nope:

Baba ne mora biti muško da bi se zvala Duško.

Najtočnija. Slika
By Kragi
I rodno i spolno - muskarac.
I na to jako, jako ponosan. :D
Korisnikov avatar
By Anhedonie
zasto bi bio ponosan na nesto sto na sta nisi mogao da utices, sto takodje imaju bilioni ljudi? :nerd:
By Kragi
Kako ne mogu da uticem na rodni i polni identitet, keve ti, kad mogu oba da menjam kad god hocu. Polni, doduse, uz malo vise napora ali zato rodni mogu da promenim za 2 sekunde?
Sta lupas, bre, Anhe?! :D
Korisnikov avatar
By Horcrux
Rod: M
Broj: Jednina
Padez: Zorica Junior
Korisnikov avatar
By 李香兰
rod 50% male 50% female

pol trenutno muski
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2666417#p2666417]Kragi napisao:[/url]Kako ne mogu da uticem na rodni i polni identitet, keve ti, kad mogu oba da menjam kad god hocu. Polni, doduse, uz malo vise napora ali zato rodni mogu da promenim za 2 sekunde?
Sta lupas, bre, Anhe?! :D
Ok, polni razumem. Ali kako mozes da menjas rodni identitet majke ti? ajde recimo i da si tek u 30 i nekoj (koliko imas) shvatio da nisi cisgendered - znaci da oduvek nisi cisgendered. i kako si ga promenio?
Korisnikov avatar
By KorvinOdAmbera
Pa to ti je isto kao pederluk, Anhe. Kada govoriš o pederluku u kontekstu ponosa, ono što nalaziš ponosnim jeste da si odrastao u pederomrzačkom okruženju, a ipak ispao u redu, da si sam sebe izlečio od homofobije i da si odrastao u funkcionalnu, stabilnu jedinku.

Kragi opstaje u forumskom okruženju okružen muškomrziteljskim zlim lezbačama, te je shodno tome ponosan što je opstao kao muškarac u tako okrutnim uslovima, pa govori da je ponosan da bi izazvao reakciju i samo čekao trenutak kako će upasti sa AHA A ŠTO JA NE SMEM DA BUDEM I KAŽEM DA SAM PONOSAN MUŠKARAC DUPLI STANDARDI ŠTA VI IMATE PROTIV CISRODNIH MUŠKARACA I ZAŠTO IH MRZITE XEXE (okej, lažem verzala nije njegov stil, nego stavljanje kezova pored rečenica koje nemaju veze sa tim, zbog kojih malkice izgleda psihotično tbh) i otvorio obično jako inteligentnu i smirenu diskusiju koja obično krene posle i iz koje ćemo svi izaći malo pametniji, prijatniji jedni prema drugima i generalno bolje osobe

ont: Polno i rodno muškarac. Mada oduvek sam mislio kako bi stvarno bilo kul da imamo svi i pičku i kurac dole, pa gde bi nam kraj bio. <3

P.S. Jao, gde se nalaze one tabele gde se pokazuje koje kako rodno, polno, seksualno i ko je ono nacrtao kurac po tim osama (kontam MDNA)? :lol:
Korisnikov avatar
By Madonna
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2666460#p2666460]KorvinOdAmbera napisao:[/url]Pa to ti je isto kao pederluk, Anhe. Kada govoriš o pederluku u kontekstu ponosa, ono što nalaziš ponosnim jeste da si odrastao u pederomrzačkom okruženju, a ipak ispao u redu, da si sam sebe izlečio od homofobije i da si odrastao u funkcionalnu, stabilnu jedinku.

Kragi opstaje u forumskom okruženju okružen muškomrziteljskim zlim lezbačama, te je....
:radosnice: znao sam :odlicno:

ja sam, ne znam gde je, neki najsmešniji postovi
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!