Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Dugo prizeljkivani forum od sada medju nama :)

Moderatori: Waldorf, Moderators

Korisnikov avatar
By bothways
Edge of Tomorrow sa Tomom Kruzom.

OK za neobavezno večernje gledanje
Korisnikov avatar
By Tungi
Slika

6/10

Slika

Dobar.

Kako ja volim argentinski akcenat i Argentinu, i sve vezano za nju :love:
Korisnikov avatar
By Noctis Lucis Caelum
Ček, ček, hoće li biti filmske verzije ili samo kažeš da bi mu uloga legla, znači nemoj da mi se igraš sa osećanjima :lol:
Korisnikov avatar
By Noctis Lucis Caelum
Eh.... dve ljubavi moje, spojene u jedan lik :love: Dajem bubreg da se to snimi jednog dana :lol:
Korisnikov avatar
By Horcrux
Cloud Atlas (2012)

http://www.imdb.com/title/tt1371111/" target="_blank

Prevazisao je moja ocekivanja (koja su bila mala). Inace nisam fan ovog zanra, ali je film bio veoma zanimljiv i glumacka postava je fantasticna!

7/10
Korisnikov avatar
By Hitsugaya
Veceras idem da gledam dracula untold, javljam utiske
Guardians of the Galaxy
Ok znam da je to marvel i znam da bas i ne volim marvelove stripove,i znam da je to akcija ali film je jebeno predvidiv,sedim u drustvu ortak se smeje na svaku glupu foru,a ja se smorio SMORIO,gledao do pola i otisao kuci 4 od deset....
Korisnikov avatar
By Hitsugaya
Nista toliko posebno nisi ni mogao da vidis, ukoliko si odgledao samo pola filma.

---

Dejt took a rain check za drakulu, tako da nisam ni hteo da idem sam da ga gledam :ozbiljan: al kontam da nisam mnogo propustio
Korisnikov avatar
By Zvonki
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2666140#p2666140]Hitsugaya napisao:[/url]Nista toliko posebno nisi ni mogao da vidis, ukoliko si odgledao samo pola filma.

---

Dejt took a rain check za drakulu, tako da nisam ni hteo da idem sam da ga gledam :ozbiljan: al kontam da nisam mnogo propustio
Nisma ni ocekivao nesto mnogo ja sam znao da je film tipa da pustis mozak na psau ali ako nema karakterizacije likova i ako su fazoni u filmu klise i ako je ne znam prica bzvz,necu dalje da nabrajam,kome se svideo ok film je mogao bar da doneses neku bolju akciju a ne klise za kliseom...
Jhon Carter of the mars je bio dobar superhero film...
Korisnikov avatar
By Hitsugaya
Again. Kako znas kakvih akcija je bilo, kad si odgledao samo polovinu filma. Ja sam marvel fanboy, nisam bio mnogo upoznat sa guardiansima, tako da takodje nisam puno ocekivao od filma, ali me je na kraju pozitivno iznenadio. Meni je john carther bio snoozefest npr, al eto, svi imamo razlicita misljenja.
Ako si marvle fan boy ali poenta je u tome sto sam odgledao dosta filmova sto akcionih sto ovakvih onakvih ali ovaj em podseca na star wars glavni lik je rip oof han soloa i indijane dzonsa ili neka tako smesa,jednostavno film nije doneo nista novo niti me je imalo uzbudio,svi imamo razlicite ukuse ali ja bas volim da analiziram filmove dok gledam i ne gledam film kao film primecujem na filmu dosta stvari,gledam kakva je fotografija montaza akcija gluma itd,film nisam batalio zbog akcvije vec zbog toga sto je predvidljiv i sto su likovi jdnostavno kartonski nemaju dubinu,a sale koliko sma ih pogledao ne nisu mi smesne... Mravel je ukapirao da filmovi sa dobrim efektima dobro prodaju kod osrednje publike i da to donosi novac americi ili jedan od nacina,kod njih je filmska umetnost industrija i to je to,film ima dobre edfekte ali u svemu ostalom fejluje,ne kazme da sve u filmu treba da bude savrseno ali mene nije ni nasmejao film a kamo li da sam osetio uzbudjenje tokom tih akcionih scena...jednostavno film je meni isprazan
Korisnikov avatar
By Hitsugaya
Film o strip junacima nije mesto gde trazis deep and meaningful shiz! Kao kada bih osudjivao lotr zbog nedpstatka komicnih scena. Ali nbt, necemo vise o tome.

---

Shelter mi se svideo, ali vise je bio cute filmic nego dobar.
By Nicholas
Ne znam, ja sam se raznežio bio pa mi se svideo :setnja:
Korisnikov avatar
By bothways
^ lol, katengl gledao sinoć taj film i zvao me da gledam sa njim, a ja nisam hteo :D čekam da čujem njegovo mišljenje
Korisnikov avatar
By Hitsugaya
Lucy 2014

Tema, tj ideja filma mi je jako zanimljiva pa i fascinantna. Gledajuci ga prepoznao sam neka svoja vec postojeca interesovanja koja su malo drugacije objasnjena, i mnogo mi je krivo sto film nije dublje zasao u ista, vec krenuo da se razvija u nekom skroz retardiranom, primitivnom pravcu. Ocena same ideje i tematike bi po meni bila cista desetka, dok za dosadnu, jadno napisanu pricu ne bih dao ni dvojku. Ovo je drugi, noviji film za koji znam, da pokriva ovu temu, i cisto sumnjam da ce skoro napraviti jos neki, i mnogo mi je krivo zbog toga, jer ova tema obecava.
Domino (Tony Scott, 2005) :radosnice:

Keira Knightley u ulozi bounty huntera, toliko loše da je zapravo dobro. Ne znaš što je gore/bolje. Ona je tako edgy (pouty lips, cigareta u ustima), pa onda mlati sve živo, pa ju Mickey Rourke zaposli nakon što ona mu veli da se želi zabavljati. Pa iskakanje raznih faca s placa, dva lika iz Beverly Hillsa, pa Monique pa Tom Waits. Pa ima neka radnja, pa nema. Pa fajtanje, pa meskalin im netko uvali u kavu pa svi to popiju pa se čitav kombi prevrne u pustinju, pa se nasred pustinje Keira pojebe. Pa onda upadnu tek tak u neki toranj, tra la la la la mi imamo bombu i tako uđemo u kockarnicu. Pa bad guys broj dva ubiju bad guys broj jedan, pa eksplozija za big finish. Lucy Liu je opaka policajka ispitavačica, šilji olovke dok Keiru ispituje. Ma, art.
Dawn of the Planet of the Apes (2014)
Film je fenomenalan,danas su retki su filmovi koji mi drze paznju do kraja>
Cgi je sjajno uklopljen u sam film,znaci nije mi ni preteran niti je los,taman su,sjajno ej animiran Cesar,tema film je jos jedan plus,sve se desava sa razlogom ako ima rupa u scenariu nisam ih primetio.Muzika je isto dobra toliko dobra da docara atmosferu filma,osvetljenje i pozaduina su sjajno uradjeni...sve u sevmu 10/10
Naravno prvo treba pogledati Rise of the Planet of the Apes pa onda ovaj,i da Planet of The Apes je isto bitan
  • 1
  • 365
  • 366
  • 367
  • 368
  • 369
  • 440
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!