Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By AndrieExilia
Mislim da sam vec pisala u nekoj temi ali nema veze :)
U petak, izasla sam sa drugaricom i ona je u punom kaficu ustala i otisla do pevaca, zamolila ga za gitaru, vratila se kod mene i svirala mi i pevala pesmu... ^^ pa srce da mi stane...koliko je volim... :) <3
By Aven
:lol:

Meni kao nesretno dijete srne i čiuvave. :D

* * *

Slika

Slika

Odvalim na ove slike. Kao da me pas naučio hodati, a ne čovjek. Oh, wait, i jest.
Korisnikov avatar
By Zvonki
Slika
Izvini ali izgleda da jeste,evo slike pravog laneta...i povrsina oka tvog laneta je nekako plasticna i oko nema taj odsjaj,onaj odsjaj kada je pravo oko vlazno??
Korisnikov avatar
By marrinija
zvonki cico, razumem sta zelis reci, ali nije svaki odsjaj isti, iracionalna je sama pomisao na to. inace bih prvo pomislila na nesto poput digitalne umetnosti/cak i izuzetno dobrog crteza ako je bas neophodno odmicati sa potencijalne cinjenice da je fotka realna, ne bih hitro pucala na prepariranost odmah.

u svakom slucaju, kjut je.
By alexandermagic
Ne obracaj pozornost Marri.

---

Snimak igre vrlo uhranjene macke i preslatke vjeverice u necijem dvoristu koji pogledah sinoc, al ga sad ne mogu nac. :awesome:
Korisnikov avatar
By Zvonki
Bez njega Dracula ne bi ozgledao tako gotski ili The Fall ne bi bio tako fantastican u bojama
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika

Eiko Ishioka (1938 - 2012). Eiko was a designer from Japan. Though the work I am sharing is costumes/fashion related her talents went far beyond just costume design. She dabbled in sets for stage, installation art, and interior design among other things. Her work can be found on-screen in major movie productions or on-stage for plays and musicals. I really enjoy her work because of her strong use of colors and her outstanding play of shapes/materials. Her designs are so simple, but when I look at each piece I can see and feel the emotional response she is trying to get the viewer to experience.

Sadly Eiko passed away earlier this year due to cancer. The world of design lost a truly a great individual. Work of hers floats around the web. Notable movies she was involved with include Bram Stokers Dracula, The Fall, The Cell, and The Immortals.
Korisnikov avatar
By Hys.
^
^ joooooooojkakojeslatkadaumres :love:
  • 1
  • 70
  • 71
  • 72
  • 73
  • 74
  • 123
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!