- 23 Okt 2014, 18:19
Počele smo da se zabavljamo sa 18 godina, jednostavno smo se našle, bila je ogromna privlačnost, velika ljubav. Niko nam ništa nije mogao, imali smo svoj svet. Ona je imala tešku životinu priču, živela sa očuhom i majkom, oduvek se osećala neprihvaćenom, moji razvedeni, otac bio nezgodan kada popije. Uglavnom, prve godine naše veze ona me prevari sa muškarcem, spavala je sa njim. Priznala mi, ja pređem preko toga. Nastavimo vezu još deset godina. Za tih deset godina bilo je uspona i padova, borbe sa samima sobom, željom za normalnim životom, krijući se od svih, samo nekolicina ljudi je znalo. Došle godine, pritisak sredine sve veći, porodice sa pitanjima kada ćeš se udati, vas dve ste stalno zajedno i slično. Počelo nas je gušiti. Ja sam se zaokupila sa milion obaveza, mislila sam mogu bez nje. Ona ode u drugu zemlju u neku posetu i upozna nekog lika, javlja da se zaljubila, da iovako u posednje dve godine nemamo seksualnu vezu, da se guši,da želi muškarca. I dalje me voli kao sestru, kao nešto najrođenije, ali preraslo je u nešto više. Ne gleda me na taj način. Meni se ceo svet srušio. Ni ja nju ne želim kao ranije, strast jeste nestala, ali sam bila spremna da pokušamo, da se potrudimo, jer ne mogu da zamislim život bez nje. U toku tih 10 godina upoznavala sam momke, neki su me seksualno privlačili, ali ništa više od toga, nisam mogla bez nje, kao ni ona bez mene. Muškarci me privlače u seksualnom smislu, ali u emotivnom žene, pre se razumem sa ženama, ni ja ne znam šta sam. Iako je raskinula, čujemo se, vratila se u zemlju, navodno je u vezi sa tim likom, ali ne može da me ne čuje, ne vidi. Isplakale smo se kada smo se videle, otišle u crkvu i tamo plakale. Sada se čujemo, ali ona je odlučila, mada je zbunjena, kao i ja. Osećamo da ne možemo jedna bez druge, a strast je nestala. Da li ste imali ovakvo iskustvo, šta je ovo?