Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Mesta za izlaske, upoznavanje, klubovi...

Moderatori: Hys., Waldorf, Moderators

Imam čast da vas obavestim da je objavljen novi, redizajnirani, jubilarni broj Optimist magazina dostupan na adresi:

http://www.optimist.rs/optimist-20-oktobar-2014/" target="_blank

U novom broju možete čitati:

Prajd 2014: Pendreci, poljupci i sunčani dan
Prajd 2010. VS Prajd 2014: Koliko smo napredovali?
Tako je govorio: Dragan Šormaz
“Huligani sa biblijama”: Jedan sasvim običan američki Prajd
Sveštenici tuže državu zbog prava gejeva: Kako crkve u SAD tretiraju LGBT osobe
Marijela Kastro: Zaštitno lice LGBT Kube
Kristina Kovač: Agresija je najstrašnija stvar na svetu
John Waters: Pedeset godina karijere
Homoseksualna deca: Ako gledaš National Geographic postaćeš panda
Modiranje: http://www.UrbanLook.info" target="_blank
Inspektor Yoda Zgužvani: Krenimo od onoga što je dobro
Cockfight: Osveta se najbolje servira kad se objavi javno
Strejt muškarci: Neprijatelji ili nedosanjani san?
Bianca del Rio: Iskreno o serijalu RuPaul’s Drag Race
Xavier Dolan: Tom na farmi
Viktor Viktorija: Prijatno veče ispunjeno smehom i muzikom
Transparent: Sloboda je (buržujski) konstrukt, ali ipak
Defiance: Svako sa svakim bez obzira na solarno poreklo
Crno više nije u modi: ili Orange is the new black
Planingtorock: Muzika koja može da promeni sve(s)t

Slika
Korisnikov avatar
By Anhedonie
pohvale za redizajn, pocinje da lici na nesto ta naslovnica
Korisnikov avatar
By antibiotic
pa ne znam, meni se vise dopadalo sareno
ne znam sta taj novi logo treba da predstavlja? malo mi je pseudo-
Korisnikov avatar
By Mars
malo je ko oznaka krvne grupe
Korisnikov avatar
By antibiotic
to sam i ja pomslio, krvna grupa,
mislim "lepo je", ali ne znam zasto je "o" precrtano, i sta znaci ovaj + ? kao, pozitivan? :ozbiljan:
ako cemo jos malo da preterujemo - malo mi deluje naci.
bas me interesuje kakvo objasnjenje ima re-dizajner
By Kragi
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2662397#p2662397]antibiotic napisao:[/url]pa ne znam, meni se vise dopadalo sareno
ne znam sta taj novi logo treba da predstavlja? malo mi je pseudo-
E bas to za logo nego sinoc nisam hteo da serem da ne bude da se uvek nesto bunim :smeh:
Meni se koncept vise svidja ali logo je sranje. Amaterski. Bez poente.

Azdejkovicu, plati grafickog dizajnera mojne ti pederke koje po difoltu misle da su megatalentovani za umetnost zato sto znaju da rade u PS i IL, rade logo!!! :D
Korisnikov avatar
By antibiotic
ima stila, ali nema smisla,
mada je 'inhalt' ostao potpuno isti.
By Kragi
Education:
Politehnička škola Subotica - High School

:krezavi:

Profi, profi nema sta.

Stvarno cenim unikatnu rucnu izradu leptir masni sto kao kreativan posao sto kao mogucnost da se dobrom idejom lepo zaradi ali je to bato daleko od grafickog dizajna.
Da je bar malo profesionalno pristupio svom poslu uzeo bi u obzir o kakvom je casopisu rec i kome je namenjen. Ja bih, da sam ga video bilo gde pomislio da je logo za neki gothic rock bend iz Finske. :njanjanja:
Korisnikov avatar
By AbortiraniTerorista
Oduvek sam voleo obrazovane, uspešne, svetski poznate tetke u oblasti kojom se bave kad krenu da sa visine Olimpa pljuju i nipodašavaju druge :)

Ako pitamo google kakve slike ima za gay magazine vidimo sledeće: https://www.google.rs/search?q=gay+maga ... CAYQ_AUoAQ" target="_blank

Ja, kao naručilac, sam zadovoljan šta je grafički dizajner predložio :)
Abortirani ajde ne seri majke ti,dakle ja ne vidim jebenu vezu izmedju njegovih masnica i grafickog dizajna magazina...a koliko znam dizajn masni(ako se ponavljanje neke sare moze nazvati dizajnom ili idejnim resenjem) i dizajna naslovne strane magazina nema veze jedno sa drugim,a to sto si ti nasao takvog lika koji po meni nije odradio dizajn naslovne koji bi mene kao laika privukla i ja kao Laik rekao "E vidi sto je naslovna kul mozda je dobar i casopis" pa lepo kupio casopis to je vec tvoj fail.A i ti bi mogao da skupis muda i da prihvatis i to pljuvanje ILI nemoj da na forum promovises magazin ako neces da istrpis takvu kritiku.
Korisnikov avatar
By Anhedonie
ti, kao narucilac, nemas pojma o tipografiji i lako te je zajebati.

inace, precrtan okrugli simbol predstavlja nulu, po ISO standardima.
By Kragi
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2662591#p2662591]AbortiraniTerorista napisao:[/url]Oduvek sam voleo obrazovane, uspešne, svetski poznate tetke u oblasti kojom se bave kad krenu da sa visine Olimpa pljuju i nipodašavaju druge :)

Ako pitamo google kakve slike ima za gay magazine vidimo sledeće: https://www.google.rs/search?q=gay+maga ... CAYQ_AUoAQ" target="_blank

Ja, kao naručilac, sam zadovoljan šta je grafički dizajner predložio :)
Ali vidi, to ne menja stvari te je dalje sranje.
I nesto slicno ti je rekao i neko ko se bavi grafickim dizajnom.
Sad sta ti obozavas to me se vec ne tice samo ti upravo pricam da doticni nije graficki dizajner. Ne, nema cak ni polozenu istoriju umetnosti sudeci po fb profilu. A ti moze biti jesi zadovoljan time sto je on predlzio i prilozio. U to ne sumnjam. :D
Korisnikov avatar
By AbortiraniTerorista
Ma možete da pričate šta god hoćete i dokle god hoćete...

Magazin je savršen, prelep, divan, zanimljiv i najbolji na svetu :D

Slavimo 20. broj i neobaziremo se na lavež frustriranih hejtera...
Korisnikov avatar
By Zvonki
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2662618#p2662618]AbortiraniTerorista napisao:[/url]Ma možete da pričate šta god hoćete i dokle god hoćete...

Magazin je savršen, prelep, divan, zanimljiv i najbolji na svetu :D

Slavimo 20. broj i neobaziremo se na lavež frustriranih hejtera...
Jao ovo volim,dakle vidi ovu logiku prvo postavis naslovnicu ovde i pitao si za misljenje forumasa,i sada ovde su neki rekli da im se ne svidja,ni meni se licno nesto narocito ne svidja i ti posto ocigledno ne umes da prihvatis kritike ili si navikao da ti svi govore lazne hvale sta god,ne znas da prihvatis kritiku i nazivas nas hejterima (tipicni ju tjub govor slinavih tinejdzera no dobro) i jos sada vices kako ej dizajn kul i kako je predivan,ako mislis da je dizajn kul i predivan zasto si ga ovde postavio? Jel to sumnjas u svoje misljenje o dizajnu?
Korisnikov avatar
By AbortiraniTerorista
Zvonki, gde ti vidiš da sam ja pitao za mišljenje?

Nekome se redizajn sviđa, nekome se ne sviđa... I to je to!

I super je što svi imaju mišljenje o svemu, ali postoji razlika u načinu kako se mišljenje iznosi... na ovom forumu je to mahom puno frustracija, hejta i malicioznosti i scenario je uvek isti. Uhvatimo se ličnog, pa čerupamo (zamisli završio višu školu u Subotici, zamisli dizajnira neke mašnice), pa ide "ja ti kao vrhunski stručnjak, jer se bavim dizajnom kažem"... Hiljadu puta već viđeno, zato mene mahom uopšte ne zanima šta ljudi na forumu misle! Dečko je mladi dizajner koji je za kratko vreme osvojio nekoliko nagrada baš za svoj grafički dizajn, a po svojim leptim mašnama je najpoznatiji te sam to izvukao...

Optimist, bilo zato što je jedini gej magazin u regionu ili zato što je super, ima ogromnu čitanost... i oni koji su stručnjaci za medije kažu da je dobar... Tako da :D
By Kragi
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2662647#p2662647]AbortiraniTerorista napisao:[/url]Zvonki, gde ti vidiš da sam ja pitao za mišljenje?

Nekome se redizajn sviđa, nekome se ne sviđa... I to je to!

I super je što svi imaju mišljenje o svemu, ali postoji razlika u načinu kako se mišljenje iznosi... na ovom forumu je to mahom puno frustracija, hejta i malicioznosti i scenario je uvek isti. Uhvatimo se ličnog, pa čerupamo (zamisli završio višu školu u Subotici, zamisli dizajnira neke mašnice), pa ide "ja ti kao vrhunski stručnjak, jer se bavim dizajnom kažem"... Hiljadu puta već viđeno, zato mene mahom uopšte ne zanima šta ljudi na forumu misle! Dečko je mladi dizajner koji je za kratko vreme osvojio nekoliko nagrada baš za svoj grafički dizajn, a po svojim leptim mašnama je najpoznatiji te sam to izvukao...

Optimist, bilo zato što je jedini gej magazin u regionu ili zato što je super, ima ogromnu čitanost... i oni koji su stručnjaci za medije kažu da je dobar... Tako da :D
Mene i dalje zanima logo.
Slovo 'O' otipkano u nekom od fonta skinutih sa neta ukoso precrtano pravom linijom uz plus tu negde.
Sta je bre tu dizajn i sta reprezentuje?
Sta se tacno tebi tu dopalo i kako si ga doziveo?
Ozbiljan sam.
Znaci, sranje je keve mi.
Pritom, ja ne ulazim u njegov modni rad niti me to u ovom momentu zanima a nagrade (za graficki dizajn) bi bilo lepo da pokaze(s) cisto da ne bude rekla-kazala.

i btw, high school je srednja ne visa skola.

Edit: zanima me i kojom logikom je angazovan pored toliko grafickih dizajnera u Srbiji ukljucujuci i studente? :yes:
Korisnikov avatar
By Anhedonie
pa dobro pedjice, meni je jako drago sto si ti zadovoljan time sto je logo bukvalno nula ali to ne znaci da ne smemo da kazemo da je shit.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!