Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Moderatori: IriS, Moderators

By alexandermagic
Svejedno, bila do poda ili dva zrnca što me briga. Primat dajem pozadini i njenoj veličini.

Q: I kod vas je neuobičajeno toplo za ovo doba godine?
U majici kratkih rukava je vrlo prijatno boravit vanka ? Što je s vremenom ? Prija ti to ?

Ok, nije tema točno-netočno, no svejedno. :awesome:
By Kragi
Jao da, stvarno je fantasticno. Bas sam pre neko vece hteo da napisem kako se sredinom oktobra u majici nocu boravi napolju. Svakako da mi prija a sudeci po dugorocnim prognozama zima ce cela biti takva. :lizalica:

Prija li vam depilirana intimna zona kod partnera ili vise volite sumu ili pak samo potkresanu sumu? I kakav je uopsteno vas stav o dlakama 'dole'?
By alexandermagic
Dlake ne smije imati ispod pazuha, u ušima, na leđima. Sve ostale može zadržati, potkresane. Dozvoljena je i manja bradica ukoliko su osobi malje mekane. Eto, odgovorio sam i više nego što je traženo. :ozbiljan:

Q: Što je primarni uvjet da bi odstupio/la od svojih principa i napravio/la ustupak ?
By Speculum Columbae
Treba da mi se probudi milosrđe prema osobi. Sve ostalo - kostobolja sa glavom pitona.
Ko je forumska kostobolja sa glavom pitona?
Korisnikov avatar
By Horcrux
N/A

Pratis li neki sport (strastveno)?
Korisnikov avatar
By gossip
nope

planiras da ides na neku Halloween zurku?
Korisnikov avatar
By Horcrux
Halloween postoji u Srbiji? :lol:

U koliko sati ides na spavanje?
By Kragi
Pa evo sad cu. Sutra pre 9 ne moram da ustanem :mackodlak:

Koliko ti je bitno to sta se drugima dopada kod tebe? U smislu da ima stvari koje volis da cene ili da im se dopadnu? Prvenstveno mislin na partnera/e.
Da li ti je vazno sta mu/im se dopalo konkretno ili ti je vazno da im/mu se jednostavno dopadas?
By alexandermagic
Vidi ovako, Goranče :ozbiljan: , najvažnije mi je da me opsesivno i naglašeno nižepotčinjeno obožava i da je hipnotiziran mnome. Mislim na stalnog partnera, a ostalima vjerojatno imponira moja kruna i moj prijestol, te kita. Bilo kako bilo oni su mi generalno nebitni i baš me briga što im je primarno dopadljivo. Da. :ozbiljan:

Q: Nemam običaj ponavljat pitanje, ali sad mogu napravit iznimku, jer eventualni budući odgovor može biti vrlo interesantan. Ili krajnje banalan. Sačekajmo. :fancyklap:

Dakle, isto pitanje.
By Aven
Voljela bih se dovesti u stanje u kojem mi ne bi trebala potvrda od drugih. Aktivno radim na tome.
Poštovanje i uvažavanje različitosti bi bilo ono što tražim od partnerice, prijatelja i ostalih s kojima bih došla u susret. Sve suprotno od toga je prilično jasan signal kako se radi o emocionalnoj nezrelosti i/ili nekim neprorađenim/neosvještenim dijelovima selfa. Therefore, solo sam. :)

Bi li se odrekli prijatelja kojima se ne bi svidio vaš partner?
Korisnikov avatar
By AndrieExilia
Nije, svi mutavi.

Najbolji friend je musko ili zensko? (tebi)
Korisnikov avatar
By Horcrux
Nemam najboljeg prijatelja (ali su mi svi prijatelji zenskog pola Slika)

Isto pitanje?
By Kragi
Ja nikako da skontam pedere i njihove drugarice, keve mi. :smeh: Mnogo opustenije se osecam u muskom drustvu i mnogo slobodnije i fakat se ne umem druzit' sa zenama u meri da se to moze okarakteriati kao prijateljstvo. Premda me uglavnom vole i nemam generalno problem sa njima. :D
Dakle muskarac/ci je/su u pitanju.

Najkraci vremenski interval od 'upoznavanja' pa do sexa bio je koliki?
By alexandermagic
Sa Marijanom. Maltene odmah, čim sam ga vidEo i kako je ušao u prostoriju i kako su drugi/e reagirali te kad su nam se pogledi sreli :radosnice: i ja spoznao da će bit ili moj ili crne zemlje. Mis'im na kraju njemu dođe na isto, ako bi bili zlobni. :ozbiljan:

Q: Najduži period od upoznavanja do snošaja ?
Korisnikov avatar
By Horcrux
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2662300#p2662300]Kragi napisao:[/url]Ja nikako da skontam pedere i njihove drugarice, keve mi. :smeh: Mnogo opustenije se osecam u muskom drustvu i mnogo slobodnije i fakat se ne umem druzit' sa zenama u meri da se to moze okarakteriati kao prijateljstvo. Premda me uglavnom vole i nemam generalno problem sa njima. :D
Dakle muskarac/ci je/su u pitanju.
Pre nego sto se nekom smejes, mogao bi da malo mucnes glavom. Strejt muskarci nisu bas odusevljeni idejom da imaju gej prijatelja (to je realnost), a inace sam iz manjeg mesta, tako da dok sam tamo ziveo (sto je bio slucaj do pre 2 meseca), nisam poznavao mnogo gej ljudi, tako da didn't really have a choice :facepalm:
By Kragi
Oko dva dana, ne mogu bas precizno u satima. :D S'tim da ne racunam to da sam sa nekim na netu znao da se dopisujem i pricam i po par meseci pre nego se vidimo uzivo. Ali to je bilo ranije. :maji:

Koliko puta si prekrsio/la zakon i bio/la uhvacena u tome? Privodjeni nekad? Procesuirani?

Edit: @Horcrux, duso, nema potrebe da to shvatas licno jer je moj stav vise opsti (dakle ne odnosi se na tebe i u globalu pricam iz iskustva sa ostalim ljudima koje znam).
Takodje nema potrebe ni da mi se pravdas. Ali ok, razumem te negde. Mlad si, devica si. :shake: :friends:
By Kragi
I da ne zaboravim.
Voleo bih da sam kao ti imao muda da se outujem mojima sa 18-19 godina. ;) Na stranu sto sam zadovoljan tim stvarima trenutno kada je moj zivot u pitanju ja tebe uzasno postujem.
Mislim da sam ti to negde vec stavio do znanja. ;)
Korisnikov avatar
By Horcrux
Nisam krsio zakon, mada mi je dolazila policija u kucu zbog velike svadje sa roditeljima, a i mene su moji vodili u policiju da radim test na drogu i da mi pretresaju kompjuter. Ah the fun times Slika

@Kragi: 1) Ne zovi me duso. 2) Svakako da bih voleo da imam muske/ gej prijatelje, medjutim ne mozemo na sve da uticemo. Takodje, racunam da ako je nesto trenutno, ne znaci da ce tako uvek biti Slika

Sto se tice autovanja, hvala. Jednostavno sam sve te neke stvari odradio rano (realizacija da sam gej, prihvatanje sopstvene seksualnosti, autovanje, prva veza, autovanje roditeljima, sredini, itd.) To je dugotrajan proces i svakako je bila bitka, ali mi se cini da mi tek sada zivot napokon pocinje (ne zelim da zvucim klise).

Omiljeni sladoled?
By Speculum Columbae
Vrlo težak izbor, Horcruxe, jerbo nemam jedan, evo nekih:

1. lavanda;
2. ruža;
3. jagoda;
4. pistać;
5. lješnjak;
6. trešnja.

Isto?
By Kragi
Ma, kako ces ti ziveti svoj zivot je iskljucivo i samo tvoja stvar. Ja govorim vise u svoje ime (prethodni odgovor) ne mislim da ima neceg loseg u tvom, nazovi, izboru. Mislim na drugarice ;)

ont: u poslasticarnici obicno jedem mlecne, cokoladne. kuci volim i vocne u poslasticarnici su mi kiseli :D ali neka bude lesnik. :D

android, iOS, windows phone ili blackberry OS?
By Aven
WP (Nokia Lumia) :love:

Kako spavaš ovih dana? U smislu (ne)mira.
By Kragi
Ja sam rekao da necu ali se ovih dana bas ozbiljno ustrucavam da ne kupim nov telefon i bas razmisljam o lumii. a nikada nisam koristio nokia telefon.

ont: spavam mirno inace pa i ovih dana. zaista su retki momenti kada to nije tako.

Sta atm od kozmetickih proizvoda imas u kupatilu?
By Aven
Nas nekolicina koji ju koristimo smo prezadovoljni. Ja se nikad ni nisam odvojila od Nokie (jer mi se nijedna ni nakon milijun padova nije pokvarila), ali ostali su joj pristupili s nekom androidovskom/iphone predrasudom i oprezom koja se rasplinula poput mjehurića od sapunice. :D Frend je nakon HTC-a nabavio Lumiu 930. Divna je. :love:

Hah, nema šta nema - šminka, parfemi, kreme, šampon, kupka, mlijeko.

Tko te je zadnji naljutio?
By Kragi
Ima tu jedna stvar. Telenor je otvorio banku i zapravo je to prvi pravi e banking u zemlji sa nekim konceptom koji se meni mnogo svidja. Jedan racun koji je kao tvoj broj telefona (osim ako ne zelis drugacije), vise konvertibilnih valuta na istom i debitnom karticom za beskontaktno placanje koja se koristi svuda.
Jedino sto ja najcesce koristim blackberry os a aplikacija telenor banke postoji samo za android (koji u sustini ne dolazi u obzir) uz obecanje da ce za WP platformu da izadje za mesec, dva. I onda sad ja kao hocu wp phone telefon a lumia mi se na prvi pogled dopada. S'tim da uopste nisam zahtevan korisnik mobilnih telefona pa mi je model gotovo nebitan dok god nije veca od 4" i ima kameru bar 5 mpx koja snima 720p@30fps video. :D

Ont: pa ne znam, kolega ali nista strasno ili bar ne tako da bih reagovao odnah. Cekam prvu priliku pa da mu vratim krajnje fino i pristojno :kafa:

ako pratis za koga navijas u ovosezonskom izdanju uefa lige sampiona?
Korisnikov avatar
By Horcrux
Ne pratim, ali strastveno pratim tenis od 2004. godine tako da sad gledam WTA Sampionat/ Zavrsni turnir u Singapuru i navijam za Serenu Vilijams.

Koju pesmu trenutno slusas najvise?
Korisnikov avatar
By Hys.
Nema nijedne koju trenutno najvise slusam, ali ima jedna koju cujem uvek pri kraju u liftu, ili evo neki dan u maksiju, i posto ne cujem dobro, nikako nisam mogla da razaznam tekst pesme pa da je potrazim na netu. Tako sam stajala u maksiju kao ludakinja i krivila glavu i pokusavala da razaznam sta pevaju i dzabe. A bas mi se dojmi bit. Neki trip artik mankiz al nisu oni. Totalna frustracija dok ne nadjem cije je.

Koja pesma te seca na srecu?
Korisnikov avatar
By Horcrux
I sreca i tuga Slika

Mada ovo je soundtrack.

Naocare (za vid) yay ili nay?
Korisnikov avatar
By Hys.
u kom smislu? svejedno mi.

vise volis macke il kere?
By alexandermagic
Slika

---

Ostali kako žele, ja da imam problem sa vidom - ili leće ili laser.

Edit: Psi.

Q: Nosaš torbu ? Najčešći sadržaj iste ?
  • 1
  • 688
  • 689
  • 690
  • 691
  • 692
  • 844
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!