Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Zdravo, živo!

Moderator: IriS

By Jovan221
Zdravo, malo me je sramota sto ovome govorim, ali sam zaista uplasen i ne znam sta da radim odnosno sta da mislim. Dakle, o cemu se radi;
Uzeo sam neki plasticni predmet, koji pre toga niko nije koristio za tu namenu i oprao ga sapunom. Zatim sam poceo sa analnom masturbacijom. E sada, posto sam guglao i citao svuda zivo o tome i kazu da ne moze, ja i dalje ne mogu da prestanem da mislim o tome. Tako da molim Vas da me razuverite i da mi kazete konacno ne, ako ne moze :D I da, imao sam par malih posekotina oko analnog otvora, da li to znaci da ipak moze nekim slucajem?
Hvala Vam unapred na ulozenom vremenu za odgovor.
By Jovan221
E sad konacno mogu spavati. Hvala Vam na brzom odgovoru :D
Korisnikov avatar
By Mars
P: Navedite neku STD
O: Menstruacija

P: Sta čeka žena koja je GRAVIDNA?
O: Autobus

JA ne izmišljam, ONI mrtvi ozbiljni, srednja škola.
Korisnikov avatar
By bern
edit
malo vjerovatno u tvom slučaju (=ne)
By Jovan221
Daj covece nemoj mi to raditi :D
Ako sam lepo pitao lepo odgovori :D NIsam strucan ni u jednom podrocju, pa zelim da pitam da znam
Korisnikov avatar
By Mars
Pitao je on Google, ali iz nekog urnebesno smešnog razloga veruje da se baš OVDE nalaze konačni odgovori i vrhunska mudrost.
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2659506#p2659506]Jovan221 napisao:[/url]E sada, posto sam guglao i citao svuda zivo o tome i kazu da ne moze, ja i dalje ne mogu da prestanem da mislim o tome. Tako da molim Vas da me razuverite i da mi kazete konacno ne
By Jovan221
Jos jedno pitanje i necu vise smarati. J.. glup sam :D
Ovako, posle analne masturbacije, posto je to bilo u kadi gde je bilo vode normalno, kada sam ispustao vodu video sam par kapljica krvi, ali to je bilo vise u duguljastom obliku krv kao lancic, ne znam kako drugacije da se izrazim. I sada meni prodje kroz glavu, da li nisam nesto zeznuo unutar sebe, rektum ili kako se vec kaze? Kada imam veliku nuzdu nema krvi, niti osecam kakav bol ni tokom seksualnog odnosa nema krvi. Dakle to je bilo samo tad. Hvala Vam na odgovorima na moja glupa pitanja :D
Korisnikov avatar
By bern
KAKO ZNAŠ DA JE BILA KRV?!

...je jedino ITI MALO smisleno pitanje koje sam mogao sa sastavim.

JE-BO-TE :besise:
Korisnikov avatar
By bern
je li mogao biti kakav konac? prljavština? kad si vidio ugrušak u vodi, van klanice?

imaš li ti izabranog ljekara?
By Jovan221
Nije moglo biti nista od toga. :p
A i bilo ih je vise. Sad stvar je u tome sto toga vise nema? Da je nesto opet bi se pojavilO?
By Jovan221
Ako su ono bile gliste ja odo se obesiti :D
Znaci krv bukvalno kao krv samo malo drugacijeg oblika. Nije kao lancic u smislu da se sadrzi iz prstenova aili nesto slicno tome. Nepravilnog pravogaunok oblika, samo je bilo manje, jedno 2-3. Bukvalno se racva i slicno. Trebao sam slikati jebo sve.
By Jovan221
Al kontam da su to moje neke fix ideje, mastarije, kao sto je rekao iznad covek moglo je biti bilo sta. Ali kontam da je nesto ponovilo bi se, ne bi posle dan proslo et samo od sebe. Tako da sam malo upotrebio mozak :)
Korisnikov avatar
By gossip
au kakvi odgovori :lol:

ont: STD je SEXUALLY transmitted disease...ti nisi imao sex,niti je neko koristio to pre tebe,tako da ne znam odakle ti uopste briga oko tako necega :)
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!