Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

By Kragi
^ Pa jesam, ali sam jako liberalan kada ih drugi koriste, sto nije bilo tesko zakljuciti valjda. :D
Odakle ti ideja da bih ja ... ? :rida:
:sadsimerazocarao:
Korisnikov avatar
By mOwbid
upoznala jednog forumaša sa babom. baš je bilo zabavno.
Korisnikov avatar
By gossip
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2653488#p2653488]haemoglobin napisao:[/url]
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2653081#p2653081]gossip napisao:[/url]kupio vibrator u sex shop-u(koleginici)
sto naglasavas da je koleginici a ne tebi? pa nije sramota :D
pa znam da nije,da jeste za mene priznao bih bez problema,u svakom slucaju ne treba meni to podmiren sam :) :lol:

ali da,jeste zaista za koleginicu :)
Korisnikov avatar
By Anhedonie
i ja jednom kupio drugarici i jedva sam se suzdrzao da ne probam, ta vibracija deluje kao nesto jako fino :/ a sebi da kupim nisam bogata
Korisnikov avatar
By Anhedonie
HAHAHAHAHAH pa jaooooooo nisam znao za ovu fotku :radosnice:

a ne ne taj je mali i ne vibrira, ovaj je bio jako fin, nisi mogao da zines dovoljno u usta da ga stavis
Korisnikov avatar
By EnMademoiselle
prvi put lepim flastere da iskorenim tikove

#novogodišnjerevolucije #yougogirl
Korisnikov avatar
By Hellas
juce, otvorila se... cudno, prija :)

e da i prekjuce prvi put bila u Nidje, sama otisla, i imala mnogo sehi i zgodnog vodica tj vodickinju. kao boginja je :D

edit: pardon, ne znam sta mi bi. trebalo je da pise u Nishta tj Nothing, u nish(ta). mislim da je sad jasnije :sekasablic:
Korisnikov avatar
By EnMademoiselle
juče prvi put izašla u yellow. i poslednji.

e i prvi put sam flertovala se sa cigankom joj bože koliku dušu oni imaju :sweet: jako ih volim
jako bih volela da sam se rodila kao ciganka i odrastala sa njima doduše u tom slučaju bih sad već verovatno bila udata pa ne bih mogla da flertujem i da se ljubim okolo ali izbegla bih ja to nekako samo bih odrastala sa njima pa pobegla sa tipa 14 godina u svijet
Korisnikov avatar
By EnMademoiselle
joj da zaboravih da napišem i prvi put su mi gatali :lol: tj. ona tj. ne znam da li se to zove gatanje, samo me gledala u oči i pričala o prošlosti. sunce ti jebem kako me pročitala iako sam imala poker face sve vreme, jedva sam se suzdržala da ne odreagujem i ne potvrdim koliko je pogodila

nema veze bitno da me čeka veliki uspeh u životu jer imam lepu dušu

edit: oo da pa ima još. prvi put sam se ljubila sa malo udatom devojkom.. jbg nisam znala a posle opet jbg kad sam se već ljubila pre nego što mi je rekla šta sad ljubila sam se još malo
bože koliko zanimljiv dan bio obožavam tako kad mi se hiljadu novih stvari desi u jednom danu
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2658697#p2658697]alexandermagic napisao:[/url]Ništa ti nije ona kao ona pogodila, to funkcionira malo drugačije. Nebitno, prošlost je pogodila, budućnost ne. :)
ma ako budem živa biću uspešna to sam odlučila. ostalo sam rekla da mi ne priča nisam više mogla da se održavam hladnokrvnom, a cold reading mi je već poznat. ovako mi bilo zanimljivo
Korisnikov avatar
By EnMademoiselle
nisam ni ja mislila da si ti mislio na cold reading, nego sam navela to čisto ovako kao primer, jer znam da bi tako neko mogao da me čita lako jer bih se sama odavala, mada u većini slučajeva mogu da se suzdržim, ali ovo me baš iznenadilo, a i malo sam popila pa sam se smešila sve vreme :giggle:

ne smaraš, meni je sve to jako zanimljivo, mogla bih do sutra pričati. go freakshow normalno je dosadno
Korisnikov avatar
By EnMademoiselle
otvorila bih jednu temu pod nazivom freakshow da tako sve svoje gluposti rokam tu pa da drugi koje ne zanima mogu lakše da preskaču postove, no tek tad bih delovala skroz šizofreno pošto kontam da niko sem mene ne bi pisao tamo. ništa onda patite kad me uhvati spam napad ;/
Korisnikov avatar
By EnMademoiselle
danas sam se prvi put usudila da postavim pitanje na predavanju iako sam opet imala napad anksioznosti :yay:

dobro na kraju predavanja kad su svi izašli. ali ipak!
Korisnikov avatar
By Dirrty
Mislim da sam po prvi put u životu zaljubljen... ne računajući nezrele tinejdžerske dane zbunjenosti i kratkotrajnih fascinacija.

Upoznao sam muškarca koji me kontinuirano intrigira... moje biće ne ume da se nosi sa tim.
Korisnikov avatar
By gossip
po prvi put video i pomazio cincilu :sweet:
Korisnikov avatar
By gossip
do sada smo imali tri pudle i moji su master-ovali sisanje doticnih
danas sam po prvi put sam uzeo da sisam i izgleda kao vrana da ga je napala :lol:
sutra ce moji da poprave situaciju :D
Korisnikov avatar
By gossip
po prvi put kupovao test za trudnocu (koleginci)

I never felt so str8 in my life :lol:
Korisnikov avatar
By mOwbid
Igrala bowling pre neki dan. Sviđa mi se.
  • 1
  • 14
  • 15
  • 16
  • 17
  • 18
  • 26
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!