Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

By Sixto
U bacvu od zovine, do iznad glave, tri puta!
By alexandermagic
Zaljubio sam se samo jednom i proslo je samo od sebe. Ok, ok, malo sam sam sve pogurao misaonim, laznim devalviranjem vrijednosti te osobe, to svakako. :fancyklap:
Korisnikov avatar
By Horcrux
Tako sto se neces zaljubiti.

#samokontrola
Korisnikov avatar
By gossip
vreme...plus drinks and hook-ups
By Aven
Bilo mi je zanimljivo danas gledati intervju s Inge Appelt, hrvatskom glumicom. Ima nekih 70-ak godina. Sredinom svojih 20-ih bila je udana ravno godinu dana i obećala je sama sebi da se nikad više neće udavati. Kaže da svaka romantična ljubav, u smislu zanesenosti/zaljubljenosti, ima svoj rok trajanja, kasnije je sve dogovor i prilagodba. Preboljevanje svojih ljubavi tijekom života tretirala je kao ogrebotinu na tijelu - jedan dan boli, drugi dan prođe.

Pa da. :D
Korisnikov avatar
By Insorcer
Mnogo lakše nego se zaljubiti. Definitivno.

*stalno naslov teme čitam kao "kako se obljubiti?"!

:sarana:
Korisnikov avatar
By Lotus
Kad sa bio zaljubljen sve je bilo povrsno i nije me jace pogodilo. Poljulja mi malo samopouzdanje al se sve vrlo brzo vrati na svoje.

Kad sam bio u dugoj vezi, kada sam voleo... Nakon sto sam ostavljen, bilo je grozno. Ni dan danas ne mogu da kazem da sam preboleo... Cini mi se da sam samo preziveo...
Korisnikov avatar
By Hys.
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2654078#p2654078]Aven napisao:[/url]Slika

Slika

ko je taj sto je tu kul for skul?

ot

shvatam sad da nisam morala da se "odljubim" od 6. razreda osnovne škole, tad sam bila zaljubljena u jednog iz razreda.

svi ostali raskidi (ovo naravno nije bio ni raskid, samo sam mu se divila iz daleka :lol: ) su u principu bili mutual i onda nije bilo toga.

*sem el jaguara, kad je ona raskinula sa mnom nije mi bilo svejedno.

* eto vam ga malo forumsko-intimni detalj. its a first, ne delih ih nikad pre na taj način, a nećem ni posle.
Korisnikov avatar
By IriS
^ razmišljam se sad da li da quotujem ovo :giggle:
Korisnikov avatar
By Hys.
moj citat je tvoj citat, sam' se posluži :D

:kiss:
Korisnikov avatar
By gossip
it will come with time when it's supposed to
By Kragi
Ja sam se prosle srede zaljubio.
Postoje trojica momaka, generacijski drugovi (88-o godiste) koje cesto vidjam u jednom lokalu/kafanici da cirkaju kad sakupe kintu posto nigde ili povremeno rade, dvojica kao studiraju i mnogo su fini i ne kurce se i naravno str8 su. :D A sve to znam kroz neke povrsne razgovore sa njima 'preko stola' kad sometimes uspostavimo komunikaciju. Doduse, nisam siguran ni da znam kako se zovu ali nema veze. :D
I onda kad su usli u sredu, a nisam ni razmisljao o tome da li ce doci, ja kazem konobaru da im dostavi pice na moj racun i njima nagovestavam da mi je rodjendan i jedan od njih mi iznenadjeno prilazi i ja ocekujem da me izljubi tri puta i cestita mi a on me lik ladno poljubi u usta i kaze 'pa, brate, nek ti je srecan'. :drama:
I uopste necu da se odljubljujem, nek me drzi malo a i nikad se nisam zaljubio u str8 tipa. :status: :pinknaocari:
Korisnikov avatar
By Madonna
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2657253#p2657253]Lotus napisao:[/url]Kad sa bio zaljubljen sve je bilo povrsno i nije me jace pogodilo. Poljulja mi malo samopouzdanje al se sve vrlo brzo vrati na svoje.

Kad sam bio u dugoj vezi, kada sam voleo... Nakon sto sam ostavljen, bilo je grozno. Ni dan danas ne mogu da kazem da sam preboleo... Cini mi se da sam samo preziveo...
vidim da se drzis i ako si ,cini se,svasta preziveo !!!
svaka cast i samo hrabro napred !
Korisnikov avatar
By svemirskimajmun
ja mislim da ponos/gordost mogu najlakse da uniste zaljubljenost

ako mislite da ste najbolji i niko vas ne zasluzuje love dies
  • 1
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!