Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Dugo prizeljkivani forum od sada medju nama :)

Moderatori: Waldorf, Moderators

Korisnikov avatar
By Macan86
sprdnja ljudi...sprdnja je u pitanju(mada nemojte to da skontate kao pokupšaj trolovanja,to je više moj način da dočaram za koju je ciljnu grupu namenjen taj film)...mislim da vam je to bilo očigledno kad ste skontali koliko infantilno opisujem film(koji stvrno i jeste toliko sranje) :kafa:
Mada koliko sam ja provalio ovde se najviše ovako sporedne temice za razbibrigu shvataju mnogo,mnogo ozbiljnije nego one koje jesu ozbiljne,tako da moja sprdnja deluje kao da uopšte nije na mestu.
Korisnikov avatar
By Horcrux
G.B.F. (2013)

http://www.imdb.com/title/tt2429074/" target="_blank

Ok film, nije los, ali nije ni dobar. Svakako dobar za razbibrigu. Previse forsiranog humora i stereotipa za jedan film. Svijaju mi se skoro svi mladi/ teen glumci jer sam ih sve gledao u razlicitim serijama/ filmovima.

4/10
Korisnikov avatar
By Kentaura
"Disi duboko"
ovaj nas film, i to tek pre neki dan sam ga gledala...

2/10
Korisnikov avatar
By nsc
Edge of Tomorrow [2014]
http://www.imdb.com/title/tt1631867/" target="_blank
suludo, akciono na Tom Kruzovski i SF nacin, pa ko voli > (8/10)
za mene bespotrebno utroseno vreme, mogao je on i nesto lepse i bolje snimiti
ja ga jos uvek volim zbog Koktela, Top gana, Boje novca, ... i cekam nesto sto ima tu pozitivnu energiju njegovih prvih filmova, ne ove ludacke jurnjave i nemoguce misije
:neznam:
Korisnikov avatar
By Hitsugaya
El je gledao neko Guardians of the Galaxy? Prikazuje se ovde kod nas, sada za neki dan, ne znam da li da ga gledam.
Maleficent (Robert Stromberg, 2014) - 4.5/10

Slika

Angelina i Charlize (Snow White and the Huntsman) su zbilja izvukle maksimum iz svojih uloga i zbog njih vrijedi pogledati bajkice. Sviđa mi se i Sam Riley u ulozi gavrana Diavala. Ostalo je prilično klimavo i loše - gradacija jednodimenzionalne priče, režija, a posebno Sharlto Copley (Stefan) kao oponent Maleficent. Bio mi je koma i u District 9. :/
  • 1
  • 360
  • 361
  • 362
  • 363
  • 364
  • 440
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!