Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By Srklet
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2653801#p2653801]Almano napisao:[/url]ovo je ipak mesto za prepricavanje sexualnog iskustva a ne za neku ozbilju raspravu... to koliko vidim ovde necu dobiti!
ovo je podforum koji se zove 'ljubav i seksualnost'.
kakve veze ova tema ima s time teško mi je dokučiti.

možda da probaš u podforumu 'društvo i politika' ili 'religija, filozofija i teorija' ili 'aktivizam'? samo sugeriram; siguran sam da bi se intelektualni gigant tvojih kapaciteta i sam toga dosjetio. ^^
Korisnikov avatar
By Almano
Homofobija je nebitna u smislu da ne treba da te ogranicava i sputava da delujes u drustvu i da sebi pravis prostora. Ako cistis govna s praga ne moras da im pridodajes toliko znacaja i da se nesto posebno udubljujes u taj posao.Pa da se zalis celom svetu kako eto cistis govna. Ali nebitno, bataljujem temu. Ja sam lagano poceo ali ste vi udarili na ismevanje, onda sam se uozbiljio ali ni to vam ne odgovara. Steta. Evo odgovora za skrleta, pocelo je bezazleno... :)
Korisnikov avatar
By RetributioN
Gle, srce, kako ces ti da objasnis pojavu i da se nosis sa istom kad te na Bulevaru kralja Alesandra homofobi isprebijaju da se SKORO odvojis od zivota, jer si poljubio decka? Nisi poginuo junacki, jbg, a po tvojoj logiKi ni napadaci ne postoje, jer svet je pun duga i jednoroga i svi zasluzuju da izraze svoje misljenje i stav. Ti si se izrazio kao peder poljubivsi ga, oni su se izrazili kao napadaci i Niče vam aplaudira iz Pakla srecan sto si ga spomenuo na forumu.
Korisnikov avatar
By Korak
@Almano

Da, ta "neuslovljena sloboda" ocito omogucava gej prava, smanjenje diskriminacije, pa i gej vencanja. Nema to veze sa borbom protiv homofobije, homofobija je nebitna.. :retard:

Pritom, ti si taj koji je tamo kukao za "bracnom monogamijom" razocaran "odustvom romanticne ljubavi u gej svetu".. :retard:
Korisnikov avatar
By blenta
vala bas,
ali kad kaze "niceova skola b'ate"
samo sto se rasplakao nisam majke mi
Korisnikov avatar
By Almano
Hmmm, ne znam kako sam skliznuo u to proseravanje, no dobro...:) Rekao sam ono sto sam hteo, a to je da je etiketiranje i zigosanje za mene obicna glupost.
Korisnikov avatar
By Almano
Ja smatram da homofobija pocinje psihozom i prividjanjem nekog Boga teroriste koji prezire sve sto je neobicno i drugacije, ali moze i iz tvog ugla da se gleda, to je vec neki odgovor.
Korisnikov avatar
By bern
što je a,mano opterećen etiketama. ne toliko da dokaže da nešto jeste, koliko nije. kakav spektakularan pokušaj borbe sa pijanim odrazom u cirkuskom ogledalu.

umjesto da glavu razbijaš dijeleći riječi na morfološke činioce i crpiš iz djelića neku nepostojeću filozofiju, bolje se okreni sebi i sopstvenom mjestu u ovom svijetu. ali sebi u cjelini, ne u djelićima.
Korisnikov avatar
By antibiotic
Ok. Moze se reci da ima ljudi koji su 'na ogradi', izgovaraju homofobne fraze posto su culi da tako treba tj. da gay nije ok, posto je to u zemlji kao sto je Srbija 'normativ', ali ih do promene misljenja deli samo jedno upoznavanje sa nekom gay osobom koja bi im razbila predrasude. Bez obzira sto ti ljudi nisu "zli", njihov govor protiv LGBT jeste govor mrznje i homofobija iliti 'antigay propaganda'.

Govor mrznje je govor mrznje bez obzira da li ga izgovara dobra ili losa osoba. Imas np. muslimane (da ne uzimam opet primer nacista) koji u zivotu ni mrava ne bi zgazili, bili bi ti uvek od nesebicne pomoci itd. ali i dalje smatraju da zemlja Izrael ne sme da postoji, da islam treba da vlada svetom, da je homoseksualnost smrtni greh, , istajaznamstasvejos...
By Kragi
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2653940#p2653940]Dark Walker napisao:[/url]
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2653678#p2653678]Almano napisao:[/url]
Moje pitanje je: Gde se zavrsava homofobija a pocinje promisljeno i svesno da se porice homoseksualnost kao drustveno prihvatljiva?
Homofobija počinje tamo gde ti misliš da se završava. :hvala:
E taj rad.
Najjednostavnije za objasnit je da je homofobija sve ono sto na bilo koji nacin stavlja u podredjen polozaj homo/bi sexualnu orijentaciju u odnosu na hetero. Bukvalno u svakom smislu. S'tim u vezi, logicno je da je samo poricanje homosexualnosti homofobicno.
Pa opet, ono sto Anhe rece - nije homofobija samo iracionalni strah tj fobija nego i stav, misljenje koje ide u prilog onome sto sam rekao gore.
A autohomofobija - kad si homofobican a peder si.
Prosto je Almano :D
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!