Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By Macan86
opet se vraćam ovoj temi...
nekako mi stalno dođe da se zapitam da li mi uopšte vredi da stalno pokušavam i zavaram sebe kad izgleda da nema šansi da nađem ništa ni blizu onog ja tražim...
Ono skorašnje iskustvo sa psihijatrom mi je malo otvolilo oči da imam jako male šanse da ikada stvarno promenim pol...a i kada malo bolje razmislim i kada se to bude desilo to ipak neće biti to...
Korisnikov avatar
By Macan86
mislim...zašto bi iko hteo nešto polovično ako već može da nađe nešto mnogo bolje?
Korisnikov avatar
By Macan86
možda mi sve ovo pada napamet samo zbog toga što mi se opet malo poljuljalo već poljuljano samopouzdanje...ali stvarno se osećam opet bezveze
Otpevaj '' Bogorodice izgoni Vucica'' u crkvi pa trazi azil.
Salu na stranu, ja sam siguran da ima nekog ko bi te voleo i prihvatio takvog kakav jesi, mozda ne tamo gde ti zivis ali probaj Beograd, Novi Sad...
Korisnikov avatar
By Macan86
možda si u pravu...možda bi bilo najbolje da promenim okruženje...ovde su ipak ljudi malo zatucani(kao i u svakom manjem mestu)...
mada me malo i plaši to što nisam siguarn da li bih uspeo da nađem neki posao bilo gde da odem...mada ako ne rizikujem malo definitivno neću ništa uradeti...
Korisnikov avatar
By EnMademoiselle
što se više samosažaljevaš to ćeš više gubiti volju da išta uradiš.

otiđi do bg-a/ns-a, iscimaj se, pogledaj poslove koji ti odgovaraju, ako ne nađeš ništa prvi put, iscimaj se ponovo. velike promene ne dolaze lako, moraš konstantno ulagati trud. tako da za početak ta razmišljanja šta i kako usmeri u pravom pravcu, ne zatrpavaj se negativnim ishodima pa ćeš malo po malo već doći do rešenja koje će tebi najviše odgovarati. i ne trebaš odmah težiti ka idealnom, teži ka pogodnom, bitno je da se pomeriš s mesta, da napraviš prvi korak, pa onda lagano dalje.
Korisnikov avatar
By Macan86
da...definitivno ste u pravu,moram da se razmrdam i da nešto preduzmem.počeo sam i sam sebi da idem na živce s tim pesimizmom...sam sebi ubijam hrabrost i nabeđujem sebe u najgore moguće scenarije i to mi definitivno nevalja...Smisliću nešto...u najgoren slučaju,ako ne nađem neki bolji posao uvek imam onaj nakit od žice koji radim...
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!