Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Iskustva, podrška, ...

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Da li coming out doživljavate kao stres?

Ne
10
24%
Da
32
76%
Korisnikov avatar
By Macan86
više ne.Poprilično sam se opustio oko toga,tako da mi nije stresno objašnjavati ljudima šta sam.Jeste u početku delovalo kao neka velika stvar jer mi je bilo bitno da me ljudi shvate ozbiljno i prihvate me...A onda sam lepo shvatio da to i nije nešto toliko strašno,to je samo istina o meni i da svako ko ne može to da prihvati i nije zaslužio da se opterećujem njegovim mišljenjem.
Korisnikov avatar
By Horcrux
Dva autovanja su uvek tajteza. Prvi i kada se autujete roditeljima. Prvi mi je bio sa 16 godina kad sam rekao drugarici i secam se koliko sam bio izbezumljen, uplasen i koliko mi je brzo lupalo srce i koliko mi je muka bilo. Sad kad se setim, bila je zaista komicna situacija jer smo se i drugarica i ja smejali kao budale nakon toga. Svaki coming out koji je usledio je bio mnogo opusteniji. Do onog sa roditeljima koji je bio armagedon. Sada vise ne dozivaljavam kao stres. Kad god me je neko pitao jesam li gej, rekao sam da jesam. And no fucks were given.
Korisnikov avatar
By Kentaura
Zavisi od osobe kojoj govorim, kao i od situacije :)
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!