Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By Almano
Ako kazem cock rubbing mnogima ce biti jasnije. Ipak uzdrzacu se od izlaganja svog misljenja da ne bi bilo fatalno. Mnogi s kojima sam komentarisao na ovu temu pitaju me kako sam saznao kako se to zove jer oni nisu mogli , pa nisu mogli da nadju ni video sa takvim sadrzajem na internetu.
Evo sajta za vise informacija : http://man2manalliance.org/" target="_blank
Tu se mozete informisati o ovoj praksi ali i upoznati sasvim nov pogled na homoseksualnost. Toplo ne preporucujem onima koji ne postuju tudje misljenje kao i onima koji kritiku dozivljavaju kao napad.
Takodje sam svestan da ce biti prepucavanja i ismevanja ali to je ok... trudicu se da budem samo posmatrac. Prijatno vam zelim...;)
Korisnikov avatar
By bothways
To nije Frot(tage), to je "sekta".

Frottage je trljanje i nema nikakve druge konotacije. Taj tvoj man2manalliance je ideološki veoma obojen "pokret", koji se, koliko sam ovlaš video, zalaže isključivo za takvu vrstu nepenetrativnog "seksa".

Dakle, nek radi ko šta hoće, ali ako već pričamo o frotu, onda hajde da ga ne poistovećujemo sa (po mom skromnom mišljenju) konzervativnom ideologijom.
Korisnikov avatar
By Almano
Slazem se, ovaj sajt sam progurao na mala vrata... :) Inace, temu sam postavio cisto zbog nekih kojima se to svidja ali ne znaju kako se to zove.
Korisnikov avatar
By Horcrux
Znam sta je i uvek mi je delovalo interesantno.

Ima li dobrovoljaca? :awesome:
Korisnikov avatar
By Macan86
Hmmm,ja i nisam baš kompetentan da odgovaram na teme o gay sexu jer mi fali pravo iskustvo(inprovizacije ne mogu da budu isto što i prava stvar)...al ni meni se ne svišđa ona stranica.
Nekako mi ne miriše način na koji to predstavljaju...ne verujem da je penetracija nešto što umanjuje nečiju muževnost...
mada predpostavljam da je to poprilično dobra predigra :D
Korisnikov avatar
By Horcrux
Pogresno sam se izrazio ocigledno. Ja sam kompletno za sex sa penetracijom, samo mislim da bi frottage (dick rubbing :lol:) bila dobra predigra. Who agrees?
Korisnikov avatar
By RetributioN
Sa najboljom namerom ti kažem da obrišeš taj sajt iz uvodnog posta koji ne služi svrsi ''više informacija'', jer je tragikomičan.
I nemoj da budeš sad pasivno-agresivna žrtva u svakoj temi.
Korisnikov avatar
By gossip
ok je kao predigra,ali ne mogu da zamislim to kao kompletan cin o.O
Korisnikov avatar
By Almano
Hvala na lepim namerama ali sajt ne brisem, nekome ce se mozda svideti... a za ostalo, ok, umem da iritiram kad se osetim ugrozenim al smanjicu dozu... :)
Korisnikov avatar
By Anhedonie
znaci tvoj jedini motiv je iritacija drugih? well, dokle god zivis zivot za druge ljude a ne za sebe neces se osecati bolje.

ont: ko voli nek izvoli. frottage je super kao predigra. a sex bez penetracije je sasvim validan i ok. a ovaj sajt je nebitni isprdak - promovise kult muzevnosti dok zauzima kukavicki stav prema sopstvenoj seksualnosti. koji turnoff.
By Sixto
Je's da ti klikcem na sajt i punim dzep od reklama. Ma cao.
Korisnikov avatar
By RetributioN
A baš mi je skoro neki lik rekao kako ne vidi svrhu analnog seksa. Neka zla energija se širi. Ista ta teorija da dupe nije pička. :placko:
Nego, je l' imamo takvu neku temu sa cenjenim i necenjenim mišljenjima o svrsihodnosti prcanja u dupe?
Korisnikov avatar
By Katengl
Heroic love... :roll: Kako besmisleno traženje ideološke osnove frottinga u potpuno pogrešno shvaćenim društvenim obrascima starih Grka.
Korisnikov avatar
By Anhedonie
^ pa da, heroic jer nisu gresni i herojski se bore protiv djavola u sebi :gotika:
Korisnikov avatar
By Srklet
koristi se i izraz lezbiciranje ^^ ja sam se, recimo, mnogo lezbicirao na ljetovanju s frendom ^^

enivej, skužio sam u kojem ideološkom smjeru ide ovaj topic... riječ je o g0y ekipi :lol:
http://g0ys.org/" target="_blank

g0yevi su autohomofobija odvedena na jedan posve novi nivo, it's almost fascinating! almost. :giljotina:
Korisnikov avatar
By blenta
G0YS: A sober, libertarian approach to masculine friendships; -With additional Judeo/Christian theological apologetics.
Korisnikov avatar
By blenta
I'm attracted to an honest, masculine personality. "Effeminate men" are a turn off -- no matter how good they look (If I wanted a girlie, I'd date one). Playing sports as I did, I was always around "tough guys", & in the mind of most of my peers, -- I was one as well. My experiences with so-called "straight guys" (who turned out to be "g0y", too) are fairly numerous, & started early on. Unlike the 'gay culture' (portrayed in the media as all about "painted nails" & the next piece of tail), -- my relationships with my buds was never considered "casual" in my mind; --& the level of friendship's bonds remains the deepest & most intimate even till this day.
Korisnikov avatar
By blenta
preuzeo sa sajta...
pa da, to su ovi nasi: musko sam ali svidjaju mi se muskarci, a ipak pizda sam a pizdu nemam... sta sam?
Korisnikov avatar
By Kiborg
phallus to phallus
face to face
heart to heart

upišah se od smeha
izem ti ja taj sex gde falus ne uđe u neki telesni otvor
Korisnikov avatar
By Hys.
znam za g0y trip cirka 10 dina i to je jedan od fenomena vezanih za LGTBTIQ zajednicu koji posebno prezirem ali i zalim. Toliko autohomofobni a tako nesvesni :(
Korisnikov avatar
By Anhedonie
^ i tako je lako utripovati se da si jedan na pocetku samospoznaje. ti ljudi bukvalno kradu drugima vreme i zivot.
Korisnikov avatar
By Laerem
Po ovome se vidi koliko je Srbija, a time i srpski pederi zaostali. S ovakvim sajtovima sprdali smo se na hrvatskim gej forumima još prije 10 godina. A ljudi koji su zastupali taj arhaični oblik "maskuliniteta" srećom su skoro potpuno nestali s gej sfere, pretpostavljam da su išli na psihoterapiju da se liječe od retardiranih fiks ideja kojim su ih zadojile figure autoriteta, a zbog kojih im se, pretpostavljam, šupak grčevito stegne kad netko krivo pomakne zglob.

Zamislite samo koji teror prolaze ti ljudi: moraju paziti kako stave nogu preko noge, koji je položaj zgloba dok drže cigaretu, smiju li se možda u previsokoj oktavi, a tek kad ih ideš jebat, pa ne znaju kako da se naguze a da ne ispadnu pasivni, pa se vrzmaju, pa su zgrčeni, pa boli, pa nisi dovoljno dominantan.... Koji smor.
Korisnikov avatar
By bern
ima li kakva epizoda south parka o ovome?

smiješno.

a moš bit frotir, froter (?) ali i dalje si peder... i to prilično dosadan.

"anus is not vagina"... no shit, sherlock?
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!