Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Iskustva, podrška, ...

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By gossip
ja koji se out-ujem tadasnjoj najboljoj ortakinji pre 5 godina

ja: "ja sam isto sto i tea samo u muskom obliku" (?!)
ortakinja: "kreten?"

:lol:
Korisnikov avatar
By Hys.
Danas scena dok ležim raskrečena a kozmetičarka mi stavlja vreli vosak na prepoone "...pa ja sam biseksualna, rekoh ti malopre "bivsa devojka"..."

Njen oduševljen kez, izraz lica i špatula u ruci - sveukupno - prajsles :radosnice:
Korisnikov avatar
By Hys.
Pa bome i ova je rekla da oće da proba sa ženom kad joj se bude neka dopala :lol: I da joj najbolje drugarice žive zajedno, svidela se njihovoj drugarici skoro ali "nije bila nekako moj tip" :D
Korisnikov avatar
By cebro
Sedim ja kod frizera i pored mene jedna devojka. Ova sto je me je sisala pricala samnom i povremeno koju rec sa devojkom do mene. U jednom trenutku pita frizerka (pre toga me je ispitivala da li sam podstanar ili sam u domu) da li zivim sa deckom? Istovremeno i devojka do mene i ja odgovaramo sa NE. Tada sam skontao da pitanje nije bilo upuceno meni. :D
Korisnikov avatar
By EnMademoiselle
:PUCAODSMEHA :SMEH: :SMEH: :LOL: :SMEHSMEH:

a sad da odamo počast

Historical deaths attributed to laughter

- On 24 March 1975, Alex Mitchell, from King's Lynn, England, died laughing while watching the "Kung Fu Kapers" episode of The Goodies, featuring a kilt-clad Scotsman with his bagpipes battling a master of the Lancastrian martial art "Eckythump", who was armed with a black pudding. After 25 minutes of continuous laughter, Mitchell finally slumped on the sofa and died from heart failure. His widow later sent The Goodies a letter thanking them for making Mitchell's final moments of life so pleasant.[14][15][16][17][18] Diagnosis of his granddaughter in 2012 of having the inheritable long QT syndrome (a heart rhythm abnormality) suggests that Mitchell may have died of a cardiac arrest caused by long QT syndrome.[19]
- In 1989, Ole Bentzen, a Danish audiologist, died laughing while watching A Fish Called Wanda. His heart was estimated to have beaten at between 250 and 500 beats per minute, before he succumbed to cardiac arrest.[20]
- In 2003, Damnoen Saen-um, a Thai ice cream salesman, is reported to have died while laughing in his sleep at the age of 52. His wife was unable to wake him, and he stopped breathing after two minutes of continuous laughter. He is believed to have died of either heart failure or asphyxiation.[14]

da su samo bili ovde..
možda bi čak.. *težak izdisaj*
..možda bi dosegli i večni život

nažalost, to nikada nećemo saznati

neka im je spokoj duši
EJMEN
Korisnikov avatar
By blenta
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2590972#p2590972]cebro napisao:[/url]Sedim ja kod frizera i pored mene jedna devojka. Ova sto je me je sisala pricala samnom i povremeno koju rec sa devojkom do mene. U jednom trenutku pita frizerka (pre toga me je ispitivala da li sam podstanar ili sam u domu) da li zivim sa deckom? Istovremeno i devojka do mene i ja odgovaramo sa NE. Tada sam skontao da pitanje nije bilo upuceno meni. :D

ahahahahhahaha
Korisnikov avatar
By EnMademoiselle
ne sećam se tačno, neki razgovor sa bratovom bivšom oko gej klubova kod nas, uglavnom dođe do

- nego, koji ti je to fazon sa devojkama?
- pa nikakav, bi sam
- a.. ja sam mislila da si ti hipster

:DDDDDDDD
Korisnikov avatar
By Hys.
pravi hipsteri ne priznaju da su hipsteri. Ni u šali.

A-HA!
Korisnikov avatar
By EnMademoiselle
pravi hipsteri su gistro sarkastični oko priznavanja svog hipsterizma :nehipster:
Korisnikov avatar
By afraid
Odem danas sa drugaricom da kupim hlače.Uđem u radnju,i pitam prodavačicu da li imaju skinny jeans,ona mi kaže: Nemamo ali možeš pogledati na ženskom odjelu.Drugarica gleda u mene i smije se,ja već propao u zemlju od sramote,ali onda sam sebe iznenadim i odgovorim joj da već imam jedne sa ženskog koje mi je momak kupio(kojeg btw nemam).Prvi put da se ovako outujem nekom,ali izgleda da će to biti sve češće.
Korisnikov avatar
By blenta
radio sa par ljudi neki izvestaj za transparency international
zavrsilo se i proslo fino i oni odlucise da objave izvestaj i naprave event
na eventu manje vise gomila compliance direktora skandinavskih firmi, gomila racunovodja i par ljudi iz vlasti

kolege s kojima sam radio su sve neki nemci i upoznase jednog momka sa kojim se povremeno kao vidjam
te kazu -hej sto ga ne pozoves, steta je da ne dodje

momak inace pije pivo i koktele i par puta mi je receno eksplicitno
da ne pije vina i sampanjce jer ne voli i to ga to zvekne jako brzo
sto sam i video kad je par puta isao sa mojim drugarima na neka isprobavanja vina

elem autovanje je sledece, masa se mingluje posle prezentacije
i posluzenje kao za inat sampanjac i neka bela vina
i posle jedno sat, sat i po potrefi se da spustimo case jednu do druge
ja pricam sa nekom finom gospodjom i krecem da dohvatim casu sa stola
te ga pitam: Jesper, which glass is mine? a on sa telecom facom odgovara:
you eat my ass!! does it matter?!

:maca:
1) Stojim na raskrsnici i cekam zeleno. Metar ispred mene stoji decko. Prekoputa ulice stoji drugi decko, izuzetno privlacan. Promenilo se svetlo u zeleno, krenemo sva trojica da prelazimo, svako u svom smeru. Mimoisao se ovaj zgodni sa ovim deckom ispred mene. Kada se ovaj okrenuo i zinuo. Samo su bale falile :D.

2) Brat u vezi sa tadasnjom devojkom, a devojka ima cimera. Cesto je nosio nas lap-top kod njih. Ovaj mali zamoli mog brata da mu pozajmi lap-top, da proveri nesto na netu. Uzme on da se loguje na romeo, a ja retko brisem history i te gluposti, em mu iskoci romeo, em moj nick :D. Sutradan poruka na romeu od njega :). Cute.

:sesir:
NOX
Korisnikov avatar
By Almano
Autovanje je definitivno nesto najstrasnije... jedino sam se drugarici autovao priznanjem ' ja sam gay' i to sam trazio telefon da joj iskucam to... srce je moglo da mi stane.
Porodici sam se autovao kroz salu. Tada su u Bg-u pravili neki protest. i ja upadam u sobu i kao nerviram se : O Boze, Boze, ovi pravili paradu a mene nisu zvali!
moj otac: Kakvu bre paradu?
Ja: pa gay paradu, onu sarenu...
Naravno morao sam da odem iz kuce na neko vreme dok se ne smiri, a kada sam se vratio bio sam obavesten da ne smem da sedim za stolom kad on jede, da mu se ne obracam... ostali su to super prihvatili! :)
Korisnikov avatar
By AndrieExilia
Pricam skoro sa bivsim deckom od pre par godina (sa kim sam ostala dobar prijatelj) i pocinje opet da me muva. I pita me da li ima neki decko... Ja mrtva hladna (na k mi se popeli vise sa momcima) Ne, imam devojku. Njegovu facu nikad necu zaboraviti xD okrenuo se i otisao i vise se nije javljao xDD
Korisnikov avatar
By Macan86
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2652927#p2652927]Almano napisao:[/url]Porodici sam se autovao kroz salu. Tada su u Bg-u pravili neki protest. i ja upadam u sobu i kao nerviram se : O Boze, Boze, ovi pravili paradu a mene nisu zvali!
moj otac: Kakvu bre paradu?
Ja: pa gay paradu, onu sarenu...
Naravno morao sam da odem iz kuce na neko vreme dok se ne smiri, a kada sam se vratio bio sam obavesten da ne smem da sedim za stolom kad on jede, da mu se ne obracam... ostali su to super prihvatili! :)
meni ovo ne zvuči nešto baš mnogo smešno,naročito što mogu samo da zamnislim posledice kakve su bile...Al je definitivno hrabro da na takav način kažeš svojima.
Korisnikov avatar
By Macan86
inače svako moje autovanje je smešno...jer ja ljdima treba da objašnjavam kako me privače momci a ustvari sam žensko koje se oseća kao muško :D
Evo i jedne trans price....

Moja lezzz drugarica je dugo tvrdila da kad se ja sredim, jedino sto me odaje je glas koji nije bas skroz zenski, i vezbale mi 100 godina da ja govorim kao zena...Kad je bila zadovoljna i rekla da prolazim, resi da to i proveri, i upoza me s jednim njenim drugarom koji ne zna da sam transica - prosto me ne poznaje. I sredimo ti se mi, ja od skoro izlazim kao zensko, dodjemo kod tog njenog drugara u Medakovic i pokupimo ga da idemo zajedno do grada, sve sa namerom da vidimo hoce li provaliti da sam transica. I u jednom dvoristu, iduci ulicom tog decka, naletimo na 2 zapustena americka vojna dzipa iz 2. sv. rata, sve zarasli u korov.... I ona (lezz drugarica) ih zapazi pre mene i nesto prokomentarise, a ja je ispravim - vezano za model tih americkih dzipova.... Ona tu krene da se kao duri, a zapravo opustena, boli je uvo ko je u pravu, na kraju nam je obema to gomila gvozdja, nego ona voli da se pravi macho jer je... da kazemo "pomalo" butch.... A ja odgovorim - TI CES MENE DA UCIS O KOLIMA, JA SAM ZIVELA KAO MUSKO 22 GODINE, KO JE OVDE TRANSICA, JA ILI TI? (Nije da verujem u rodsne stereotipe, ali sam se zbog matorih krila iza price o oldtajmerima i par poznanika u tom svetu pa znam PONESTO, s naglaskom na to ponesto....)

Epilog - imam jos jednog drugara koji me podrzava - rekao je da bi, da se nisam sama odala, pre pomislio da sam zena koja se pravi vazna pa hoce da raspravlja o kolima, nego da sam transica.
By Cind
Huh nije se dugo ovdje pisalo :D.
Never mind. Šetam ja sa gay friendly najboljim prijateljem i sad on komentariše kako dobro dupe ima neka djevojka ispred nas, tu je ja odmjerim i prokomentarišem: "Fuuuj, bar je kosu mogla oprat'!!" Njegova reakcija je bila vrh uzimajući u obzir da je teeeeeeeeek kasnije shvatio o čemu se radi, kada sam mu tokom druge šetnje rekao, well A**** ja sam bi, ali jako rijetko i čudne djevojke me privlače, skoro nikako... Sada smo još bolji prijatelji :D
  • 1
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!