- 28 Avg 2014, 18:22
Da, ponekad se preispitujem (ko i svi, valjda), sta mi je ovo trebalo ... Pogotovo kad okolina pocne da se preispituje, te ovaj je derpe, onaj, ovo, ono ... Dodje mi da explodiram ... Okolino, imas li ti svoje dvoriste ??? Imaju qrac ! Kako kazu, uspeh se neoprasta ... Sad, sto su "neki" pripadnici lgbt-a, nekorektni, kriticni, foliranti, nije mi jasno, a nekad me kako rece onaj u onome domacem filmu, rodjaci, boli me patka, i to je valjda normalno, jel kako da ostanes imun na politicko-estradno-kriminalno-tabloidna-starletanska izdanja i desavanja, made by Srbistan !!! Svakom ponekad pukne zivac....
Kaze moj horoskop bik, i tvrdoglav sam, svojeglav, tesko pokazujem emocije, kad je najlepse userem motku, i jbg. Tako je to ... Kad se pogledam unazad, bio sam mlad i lud, nije me bilo briga, sta ko govori, a i misli, udarao sam glavom u zid, dok mi se nije obilo. Danaske, radim opet isto (udaram reprizu), i bole me za tudja misljnja, a i zivote tudje jos vise ... Dok opet nenaletim na zid !!!!
A smisao mog zivota, nema koristi a ni vajde ....
Kaze moj horoskop bik, i tvrdoglav sam, svojeglav, tesko pokazujem emocije, kad je najlepse userem motku, i jbg. Tako je to ... Kad se pogledam unazad, bio sam mlad i lud, nije me bilo briga, sta ko govori, a i misli, udarao sam glavom u zid, dok mi se nije obilo. Danaske, radim opet isto (udaram reprizu), i bole me za tudja misljnja, a i zivote tudje jos vise ... Dok opet nenaletim na zid !!!!
A smisao mog zivota, nema koristi a ni vajde ....