- 26 Avg 2014, 00:59
ot:
poslednje sto sam odgledao pre par nedelja, su bile ove nove nindza kornjace i dawn of the planet of the apes.
kornjace - sranje, klasicna prica, sve vec vidjeno, kao sto je i bilo ocekivano. ali zato 3D eefekti su me odusevili, cini mi se da su bolji cak i od onih iz maleficent.
majmuni su mi se svideli, jako dobra prica, voleo bih da vidim jos koji nastavak 8/10
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2651316#p2651316]Maximillion Pegasus napisao:[/url]The Fault in our Stars- 2/10ja sam bas skoro procitao knjigu, i bas me.je.zesce smorila. cenim da je film jos i gori, ne pada mi na pamet da potrosim dva sata i na to.
Dosadan, spor i neoriginalan film. Rekao sam sebi da necu gledati ovaj film, jer sam znao da ce biti katastrofa, cim su svi bili odusevljeni. Ispunio je moja (najgora) ocekivanja. Mnogo je patetican i to je razlog zasto mrzim ljubavne filmove. #notimpressed
ot:
poslednje sto sam odgledao pre par nedelja, su bile ove nove nindza kornjace i dawn of the planet of the apes.
kornjace - sranje, klasicna prica, sve vec vidjeno, kao sto je i bilo ocekivano. ali zato 3D eefekti su me odusevili, cini mi se da su bolji cak i od onih iz maleficent.
majmuni su mi se svideli, jako dobra prica, voleo bih da vidim jos koji nastavak 8/10