Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Umetnost oblačenja i svlačenja

Moderatori: Hys., Moderators

Korisnikov avatar
By Hys.
Zato sto tako pokrijes vise nego ako ides samo odozdo, i bolje se uviju kada napravis onaj zaokret iz korena (dva tri puta pa tek onda predjes) ako ih prvo spustis.

Ic a bager eksplejning in vords :sigh:
Korisnikov avatar
By PinkDiamond
Ja bas volim da se sminkam, ali nikad napadno... Koristim korektor (ponekad), tecni puder, rumenilo, krejon crni, trio senku belo-sivo-crno, sivo ide u unutrasnji deo oka, jaka crna na sredinu/kraj kapka, svetlo belo ispod obrve (iznad kapka), crna maskara (iako imam dosta duge trepavice), i na kraju opet predjem malo krejonom da bi bilo efektnije. Na usta stavljam karmin pa preko sjaj shto im daje punocu a i tada budu bash bash sexy :D Sto se tiche trepavica, mozete koristiti onaj uvijach (mada se ja toga plashim,sva se istripujem da ce ih preseci haha), i obavezno nanesite i na gornje i na donje jer vam tako pogled ispadne prodorniji... I naravno, nikakve sljokice, agresivna sminka( razne drecave boje i cuda), samo prirodan look! :balerina: ...i na kraju dobar parfem, i prava ste machka ;)
Korisnikov avatar
By Duki The Bitch
mislim da nema slicna tema pa da cu ovde da iznesem svoju muku...
treba mi puder sa uva/uvb zastitom i nekim dobrim antioksidantom, a da ima bas svetla nijansa. da li neko moze da mi preporuci neki?
Korisnikov avatar
By Wilhelmina
Maybelline su meni odgovarajuci, nisu preteski kao Max factor, imaju dosta nijansi, a nisu ni skupi. A inace se uvek patim sa kozom koja je osetljiva na razne preparate. Mislim da ima verzija i sa uv zastitom.
By space_oddity
Evo, ja se šminkam minimalno, ali se šminkam tako da se vidi da se šminkam.
Ne na zubima, though :smeh:
Korisnikov avatar
By emo_haos_
moram naučiti da se našminkam ko devojka (-udavača) in three weeks :(
kao klinka sam se šminkala pred izlazak, ali samo senka, kreon, sjaj na usne
diskretno ali opet efektno
a sad što starija sve manje i manje
gotovo nikad
i skoro sam imala nekakvo snimanje
i bez prave šminke izgledam ko govno na snimku :kesa:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!