Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Za sve nase gledaoce ispred malih ekrana...

Moderatori: Waldorf, Moderators

Korisnikov avatar
By svemirskimajmun
pratim ja ..druga sezona je fina . Cekam kad ce treca.

Ovaj trailer je dobar , svidja mi se muzika:
Korisnikov avatar
By Timothy
Bio sam pogledao prvih par epizoda(još kad je tek počelo da se emituje) i kul je, doduše radnja ide malo prebrzo...
Mogao bih sad nastaviti pošto vidim da je i druga sezona počela...
Korisnikov avatar
By Hitsugaya
Super je. Druga sezona mi se mnogo vise svidela od prve.
Korisnikov avatar
By Hitsugaya
^indeed. last airbender je bio malo vise za deciji uzrast, svidja mi se sto su to promenili u korri
Korisnikov avatar
By antibiotic
The last airbender je najbolji crtac od 2000 do danas i za decu i odrasle, prosto je sve savrseno.
Korra je takodje dobar serijal, mozda je malo previse ocekivano, pa se zbog toga dobar deo TLAB fanova razocarao, ne zbog cele plot ideje koju su imali, vec zbog nacina na koji su razvijani ili ne-razvijani karakteri, dijalozi, ima dosta "lenjih" resenja itd.

Inace,book 3 se vec nalazi u prost-produkciji i zvace se "change" :)
Korisnikov avatar
By IriS
evo baš ovih dana gledam drugu sezonu. svidja mi se Korra :yes:
a u Avatar sam zaljubljena :love:
Korisnikov avatar
By svemirskimajmun
skroz sam zaboravio na seriju :D dobra stvar je sto sad imam sta da gledam
Korisnikov avatar
By Nocturnal
Pa dobro, nije bilo lose. Samo im stvarno nije bila potrebna Kora koja bljuje vatru i koja ima mlazni pogon na stopalima. Samo je falilo da prdi i tako leti.
:sesir:
NOX
Korisnikov avatar
By antibiotic
pa to nije nista novo, u the last airbenderu je Iroh bljuvao vatru,
a fire lord Ozai leteo na 'mlazni pogon'.

Drugo i nije mogla posto je a) bila vezana b) morala da stigne neprijatelja koji leti.
Korisnikov avatar
By antibiotic
already!? :wow:

e, to su dobre vesti,
pitam se sta ce biti tema i ko ce postati glavni villain :misli:
Korisnikov avatar
By Hitsugaya
Meni je bila super ova treca, Bolin je definitivno moj omiljen lik. Odlicne vesti da se vraca u oktobru, ocekivao sam da ce cetvrtu pustiti tek sledece godine.
Korisnikov avatar
By Hitsugaya
Sta mislite, hoce li ovo biti poslednja knjiga o Korri? Ukoliko je najavljena nova sezona izvinjavam se zbog neinformisanosti.
Bilo bi super kada bi nastavili sa serijalom, rodjenjem novog avatara u earth kingdom-u, i da glavne likove iz predhodnog serijala tamo vidimo kao legende...isto kao sto je bio slucaj i u korri.
Korisnikov avatar
By KorvinOdAmbera
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2664278#p2664278]Hitsugaya napisao:[/url]Sta mislite, hoce li ovo biti poslednja knjiga o Korri? Ukoliko je najavljena nova sezona izvinjavam se zbog neinformisanosti.
Bilo bi super kada bi nastavili sa serijalom, rodjenjem novog avatara u earth kingdom-u, i da glavne likove iz predhodnog serijala tamo vidimo kao legende...isto kao sto je bio slucaj i u korri.

''

Pošto kaže Book Four: Balance, kažu The Final Season.

Ne mislim da će biti više išta od ovog IPa skoro.
Korisnikov avatar
By antibiotic
Da, definitivno poslednja sezona ever na temu avatara, barem su tako ova dvojica mejkera izjavili, navodno planirana je samo 1 sezona, a ispoalo je 4, posvetice se nekim drugim projektima, sto je takodje uzbudljivo. Najverovatnije da ce nastaviti sa Korrom, kao sto su nastavili sa The last Airbenderom - ali samo kroz strip.

Btw. Ova sezona Korre mi je najuzbudljivija od svih predhodnih! :)
Korisnikov avatar
By IriS
srećna sam što se u ovoj sezoni pojavljuje omatoreli Lord Zuko :love: :awesome:
Korisnikov avatar
By Hitsugaya
Iako mi je Varikova interpretacija price o avataru bila zanimljiva, mrzim ove epizode gde se podsecaju predjodnih sezona/epizoda. Zar sam ovo nedelju dana cekao :ozbiljan:
Korisnikov avatar
By KorvinOdAmbera
Eep!

Slika

Boulin je dosadan, ali zato ako je jedan od blizanaca. <3
Korisnikov avatar
By KorvinOdAmbera
Inače, je li još neko na forumu shipuje Korrasami?
Kada bi tako nešto uradili, ovo bi definitivno postala najbolja animirana serija ikada!

Slika

(mada sa druge strane, to znači da bi morali nagurati vezu u poslednjih nekoliko epizoda što bi bilo blah.. :( )
Korisnikov avatar
By Hitsugaya
Not me
Ja ustvari ne shipujem nikog u korri lol

Nego, Mako se nesto ne pojavljuje cesto. Bas su ga izostavili dosta ove sezone :ozbiljan:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!