Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Metafizika, transcedencija, paralelni svetovi, mitovi, legende...

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By *deni*
Vegani se baš ne bi složili sa tom konstatacijom i ne samo to, već bi i žustro i agresivno skočili u odbranu krava i njihovog prava da njihovo mleko bude namenjeno samo njihovom potomstvu.
'' Kako biste se vi osećali '' - pitali bi vegani , '' kada bi vas neko, bez pitanja i pardona, svako jutro muzao radi sopstvenih potreba i ishrane ? ''
Nedavno je bila aktuelna energična veganska akcija za rešavanje stambenog pitanja izvesne krave po imenu Alma. Ne znam da li su je na kraju smestili u neki stan, ili u neki drugi smeštaj, nisam do kraja ispratio akciju.
http://www.zivotinje.rs/vestiStrana.php ... &tip=vesti" target="_blank
Korisnikov avatar
By Anhedonie
da, da naravno da je sve subjektivno ali... jel stvarno smatras da je smisao krave da hrani ljude?
Korisnikov avatar
By *deni*
Ovakva kakva je ispala posle godina i godina ukrštanja, modifikacija i drugih čovekovih '' montaža '' - služi samo za to - za ishranu ljudi. Pusti je u prirodu, pa će da crkne za par dana, jer je nesposobna za samostalni život. Ima da crkne i ako je ne muzeš redovito. A nije baš da bi je neko poželeo ni za kućnu mezimicu, jer je nevaspitana, kabasta, glupava, a nema ni prijatan glas. Znači - samo za mužu i klanje.
:krava:
Korisnikov avatar
By Anhedonie
nisam bio siguran da li si stvaro tako mislio ili si parafrazirao da bi ukazao na subjektivnost.

a takav stav nema preterane veze sa subjektivnoscu vec sa suhom antropocentroscu.

za koju ne kazem da je losa, samo nisam bio siguran sta si tacno mislio.
By barni
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2651322#p2651322]Anhedonie napisao:[/url]
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2651312#p2651312]Maximillion Pegasus napisao:[/url]
Razmnozavati
to je jedna jako jako sebicna stvar. planeta je vec prenaseljena. razmnozavanjem se cini medvedja usluga i svom detetu i celoj planeti.
Ako mislis prenaseljena u smisli nema hrane, prostora, vode, kiseonika...to je zabluda. Svega ima dovoljno za sve, ali moras to platiti onima koji prodaju to u ime planete, onima koji je i unistavaju.
Razvijene zemlje zapada a sada vec i istoka su duzne placati penale svim nerazvijenim zamljama jer planeta koju te razvijene zamlje zagadjuju je i njihova.
Stvar je veoma jednostavna.
Kada bi postojao nekakav medjuplanetarni sud Afrika bi dobila tu parnicu protiv razvijenih zemalja planete Zemlje.

U buducnosti ce skakati porezi za sve ono sto zagadjuje planetu, iako to sada izgleda kao neverovatan scenario jer tehnologija ide u smeru da pojeftini sve, desice se upravo suprotno, sve sto zagadjuje planetu a cega se covek ne zeli odreci kostace puno, to nece biti kompromis vec zadnja slamka za spas.
By barni
Setih se jos necega, znam da je off al moram napisati
Nisam naucnik i ne znam moguci uticaj onoga sto sam zapazio, u poslednjih par godina sve zemlje na svetu lideri u proizvodnji gvozdja su povecale proizvodnju istog, cena gvozdja je i drasticno porasla od pre recimo 10 godina.
Godisnji se iz planete izvuce preko 1 hiljade miliona tona gvozdja u svetu.
Zamislite koliko je to brdo kada bi ste ga izlili u jedan komad i kako bi to uticalo na planetu.
A gvodzje koje se vadi iz zemlje se upravo kocentrise u tackama na planeti, to su one tacke gde zive ljudi, pitaj boga koliko stotina miliona tona gvozdja lezi u recimo Tokiju i kako to utice na magnetno polje zemlje.
Za razliku od gvozdenog rastopljenog jezgra planete na koje magnetno polje ne moze uticati na gvozdje koje mi eksploatisemo iz zemlji moze.
A gde su drugi metali i pitaj boga koje su to kolicine skoncentrisane u odredjenim tackama planeta i kako sve to utice na zakone koji su stariji od nas.
Korisnikov avatar
By Anhedonie
Ne mislim samo na hranu, vec na generalnu bahatost ljudi. Mi smo vec za ovu godinu istrosili sve resurse koje planeta moze da obnovi za godinu dana, odnosno do nove godine zivimo na kredit. A ne mislim toliko na kiseonik i hranu koliko na energiju.
Pa obicne vetrenjace uticu na vetar sto utice na klimu, dok solarne elektrane (koje koriste toranj) uticu na zivi svet tako sto npr privlace insekte koji privlace ptice koje bivaju sprzene sto privlaci pacove itd. Sva ta potreba za energijom je posledica prenaseljenosti i bahatosti, a ta potreba se zadovoljava na nacine cije uticaje ne mozemo da prognoziramo (a i ne bave se ljudi time generalno, ljudi generalno ne misle na posledice puno). i to gvozdce sto pominjes + beton, sigruno i ono utice nekako (mozda je povezano sa sve ucestalijim zemljotresima npr http://www.earth.webecs.co.uk/" target="_blank ).
Zbog toga je sebicno imati dete, jer ce morati da zivi u ogranicenjima koja ce morati da se odrede da bi mogli da prezivimo na ovoj planeti. Lepo je i sve to, ali je sebicno.
By barni
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2651503#p2651503]Anhedonie napisao:[/url]Ne mislim samo na hranu, vec na generalnu bahatost ljudi. Mi smo vec za ovu godinu istrosili sve resurse koje planeta moze da obnovi za godinu dana, odnosno do nove godine zivimo na kredit. A ne mislim toliko na kiseonik i hranu koliko na energiju.
Pa obicne vetrenjace uticu na vetar sto utice na klimu, dok solarne elektrane (koje koriste toranj) uticu na zivi svet tako sto npr privlace insekte koji privlace ptice koje bivaju sprzene sto privlaci pacove itd. Sva ta potreba za energijom je posledica prenaseljenosti i bahatosti, a ta potreba se zadovoljava na nacine cije uticaje ne mozemo da prognoziramo (a i ne bave se ljudi time generalno, ljudi generalno ne misle na posledice puno). i to gvozdce sto pominjes + beton, sigruno i ono utice nekako (mozda je povezano sa sve ucestalijim zemljotresima npr http://www.earth.webecs.co.uk/" target="_blank ).
Zbog toga je sebicno imati dete, jer ce morati da zivi u ogranicenjima koja ce morati da se odrede da bi mogli da prezivimo na ovoj planeti. Lepo je i sve to, ali je sebicno.
Pa da, bahatost, pohlepa
Recimo da bi se napravio automobil potrebno je dosta energije koju uzimamo iz planete i opet on i sam je potrosac, automobil uzima vise od planete nego prosecan covek, a neki ljudi imaju po tri automobila
U budocnosti to nece moci biti tako ili nas nece biti
Ljudi ce se morati ograniciti na potrosnju energije a svest o tome ce upravo probuditi rast populacije ljudi.
Hocu da kazem da se resenje ne sme traziti u smanjenju populacije vec u smanjenje apetita svakog pojedinca
Zvuci blesavo ali rast populacije je kljucan za spas coveka kao bica.
Korisnikov avatar
By Anhedonie
ja bih radije da postoje dvoje srecnih ljudi u stanu nego 20 i da svako ima samo metar kvadratni.
  • 1
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!