Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By *deni*
Nikad, ni u kojoj varijanti. Idealno je da svako ima svoj smeštaj iz više razloga. Navešću samo jedan banalan. Neupućen u izgled '' Luš '' kozmetike, baciš iz kupatila komadić sapuna iz te linije, misleći da je to neka štroka. Posle izbije skandal, jer se ispostavi da je dotični taj sapunčić kupio u rinfuzi ( mere ga i seku u radnji ) i da ga je skupo platio.
Korisnikov avatar
By Madonna
HAHAHAAAAAAAAAAAHAHAHAHAAAAAAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA
Boze, grozotne li fotke. Da zivim sa sv.Petrom hocu svoju intimu u toaletu, a ne da mi se netko tuda mota. Ni ja to ne radim bilo kome. Alo !

---

Pa provjerio sam ga, raspitao se i tako. Naravno , nakon sto sam osEtio da je materijal za suzivot na moj nacin, dakle zivimo zajedno, radim sto zelim i trebam svoje vrijeme za izoliranost na dnevnoj bazi.
Korisnikov avatar
By *deni*
Fotka gore je propagandna, reklamira valjda penu za brijanje kao faktor koji utiče na životni harmonijum, što bi rekla frau Dara Pavlović. :njuska:
By Sixto
Pa ilustruje potencijalni razog zasto se neko ne odlucuje na zajednicki zivot sa partnerom, jelte, posto ima i takvih. A ima i onih bez partnera pa zajednicki zivot tek treba da dodje. Jednom. Nekad. Mozda. Nikad...

Sto bi rekao vic "Imas kaput da prisijem na ovo dugme?" :lol:
Korisnikov avatar
By *deni*
Ma, znate kako, zajednički život ima smisla jedino ako ga vode osobe od integriteta, ravnopravne, sa jednakim udelima u tom životu, kako intelektualnim, tako i materijalnim. Užasavaju me varijante zajedničkog života u kojima se jedna osoba '' dobro udala '' i okačila o vrat drugoj, što vuče neravnopravne odnose i još mnoštvo patogenih varijacija i mutagena te početne neravnopravnosti. Tu su, zatim, i bolesne veze u kojima je jedan partner skoro pa majka ovom drugom, nikad sazrelom derištu. I tako dalje i tako dalje.
Korisnikov avatar
By Anhedonie
posto nismo ziveli u istom gradu provodili smo dosta vremena bukvalno ziveci zajedno i bilo je super i zvanican i konacan zajednicki zivot je poceo posle pola godine.
Korisnikov avatar
By Hys.
nemam pojma.

nekako se prirodno desilo.

ono sto je meni malo logisticki komplikovanije je sto zivim zapravo u dva stana, jedan gde je muz drugi de je devojka, ali otkad smo na 5 minuta kolima, sve je mnogo lakse.
Korisnikov avatar
By ZlatnaPtica
Nisam imao pojma da je Hys poliamorična :D

Elem, kontam da bi to bilo u momentu kada se ta osoba i ja potpuno naviknemo jedno na drugo, i kada bismo spontano ili dogovorno skontali šta je dozvoljeno a šta nije.
Mada, uvek bi voleo da imam mir i samoću kad poželim. Prosto imam svoje navike, hobije i raznorazne rituale koji to zahtevaju.
Ne znam ni sam.
Otišao sam od mojih, kupio stan, a njih dvoje su došli da žive sa mnom jer sam najzad bio sam i jedva su dočekali..

Volim i ja svoje rituale i trenutke samoće, no otkad imamo dete sve je manje tih trenutaka. Ali ne bunim se, dobro nam je skupa.
Korisnikov avatar
By Anhedonie
e to sa samocom, ja sam osoba koja EKSTREMNO voli samocu i uziva u njoj. al trenutni decko je uspeo da savrseno skonta kad mi treba samoca i da se povuce kada to skonta. savrseno mi daje da budem sam i bez toga ne bih mogao ni sa kim da budem ni u vezi.
^

Prije ce bit da smo mi seronje, a to kamufliramo tim nekim specijalnim potrebama i zahtjevima: te ovo, te ono, te qrac-palac... :D

Duboka i iskrena emocija transformira ljude i svojevoljno se odricu nekih dijelova sebe sa ciljem harmonicnijeg suzivota, a ne insistiraju po svaku cijenu na svojoj individualnosti.

Prethodna recenica se odnosi na mene. :novine:
It just happened. Poceli smo da zivimo zajedno odkad smo otisli u Svedsku. Bio je to novi pocetak za obojicu i nismo znali kako cemo funkcionisati, no na kraju je sve ispalo ok :)

Za zajednicki zivot su neophodni kompromisi; osobe koje nisu u stanju da prave kompromise ne bi ni trebalo da pokusavaju da zive zajedno sa nekim. Isto vazi i za sebicne i uzasno tvrdoglave... hardly gonna work.

I da odgovorim na pitanje: ako vidite da lepo funkcionisete zajedno, da ne idete jedno drugom na kurac non stop etc, i da zelite da budete zajedno, then go for it ;) Na kraju krajeva, nikad ne znas dok ne probas...
Korisnikov avatar
By blenta
vidim da mogo puta referencirate to vreme za sebe

ne znam, mozda niste nabasali na prave osobe
ja smatram da sam jako.... asocijalan na momente
ali sa svim osobama koje sam izabrao za partnere i sa cimerima dosadasnjim
prakticno mogu da imam svoju samocu i u malom stanu
sa velikim procentom njih mogu da imam svoju samocu i svoj mir cak i kada su u istoj sobi
bez da ikom bude neprijatno ili cudacki
Korisnikov avatar
By Madonna
A mozda samo nisu svi kao ti, tj isti? :lol:
Ne znam, meni to taaaako nije big deal. Ako mozemo ja sam uvek za. Pa ako mi nesto pocne smetati ili cemo da se menjamo ili cemo se razici
Korisnikov avatar
By Anhedonie
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2650692#p2650692]blenta napisao:[/url]vidim da mogo puta referencirate to vreme za sebe

sa velikim procentom njih mogu da imam svoju samocu i svoj mir cak i kada su u istoj sobi
Slika
Korisnikov avatar
By V25
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2650692#p2650692]blenta napisao:[/url]vidim da mogo puta referencirate to vreme za sebe

:up:
Korisnikov avatar
By EnMademoiselle
nope. dok ne budem imala svoj auto i svoj ključ od stana, na-ah.

dobro doduše ja ne bih volela da posedujem nekretninu neku nego tako da putujem, ali otom potom.
uglavnom kontate me. cilj mi je da prvo stasam samostalno. o zajedničkom životu još i ne razmišljam, a ovako na prvu pomisao, mislim da dok se ovaj prvi cilj ne ostvari ne bih mogla podneti.

dobro. ako mi je partner/ka milijarder na samrti koji mi je prepisao svoje bogatstvo, živela bih tu malo u vili da mu pomažem da umre u znak zahvalnosti

dooobro. prestaću.
Koliko vidim iz mog okruženja, postaje normalno da mlađi hetero bračni parovi žive razdvojeno. Svako u svom stanu, svako ima svoje prijatelje ali i krug zajedničkih prijatelja. Zapravo, kao da se još uvek zabavljaju. Verujem da ni kod homo parova nije mnogo bolja situacija.

Ključ od stana sam dao samo jednoj sobi do sada ... ali sam mu pre tog ključa dao mnogo mnogo više, tako da sam čin davanja ključa nije imao nikakav značaj. Ali ne bih da zalazim u tu bolnu temu :)
Korisnikov avatar
By spliff
dao sam kljuc decku jer nisam mogao da ustajem ujutru i zakljucavam vrata za njim kada krene na posao
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!