Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Metafizika, transcedencija, paralelni svetovi, mitovi, legende...

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

VAŠ REZULTAT JE: 140
Posedujete visok nivo emocionalne inteligencije, adaptirate se na bilo koju situaciju. Posedujete inteligenciju, blistavu i intuitivnu, koja uveliko prevazilazi samospoznaju, baziranu na introspekciji i razmišljanju. Vaše "ja" je partner, ne samo korisnik. Imate veliku moć gospodarenja nad sobom, vaše raspoloženje je stabilno i pozitivno. Vaše relacije sa drugima su odlične i zasnivaju se na mešavini efikasnosti, harmonije i zadovoljstva. Koristite emocije i intuiciju da razumete svet koji vas okružuje.
Korisnikov avatar
By AndrieExilia
Vaš rezultat je: 99
Pripadate proseku, i to nije loše. Vaše
upravljanje emocijama je dobro ali ga možete
unaprediti. Radite na manifestaciji vaših
emocija, na njihovom poreklu (mali fizički
signali, raspoloženje) i tražite njihov uzrok.
Razmišljajte o sebi; razvijajte svoju
kreativnost i spiritualnost (emocije se hrane
"nerečnim"); slušajte druge i trudite se da ih
razumete (njihove emocije nas uče o nama
samima); na kraju, budite tolerantni prema
sebi (konstantni rat protiv sebe rađa
mnogobrojne negativne emocije).
Korisnikov avatar
By Madonna
"VAŠ REZULTAT JE: -13
baš ste retard. ladno ste radili neki tamo test na BLIC ŽENI haha, glupi ste. pozz"
Korisnikov avatar
By Macan86
kad nema pop šta da radii on krsti jariče :D

VAŠ REZULTAT JE: 136
Posedujete visok nivo emocionalne inteligencije, adaptirate se na bilo koju situaciju. Posedujete inteligenciju, blistavu i intuitivnu, koja uveliko prevazilazi samospoznaju, baziranu na introspekciji i razmišljanju. Vaše "ja" je partner, ne samo korisnik. Imate veliku moć gospodarenja nad sobom, vaše raspoloženje je stabilno i pozitivno. Vaše relacije sa drugima su odlične i zasnivaju se na mešavini efikasnosti, harmonije i zadovoljstva. Koristite emocije i intuiciju da razumete svet koji vas okružuje.
Korisnikov avatar
By Hys.
VAŠ REZULTAT JE: 131
Vaš rezultat je: 130
Posedujete visok nivo emocionalne inteligencije, adaptirate se na bilo koju situaciju. Posedujete inteligenciju, blistavu i intuitivnu, koja uveliko prevazilazi samospoznaju, baziranu na introspekciji i razmišljanju. Vaše "ja" je partner, ne samo korisnik. Imate veliku moć gospodarenja nad sobom, vaše raspoloženje je stabilno i pozitivno. Vaše relacije sa drugima su odlične i zasnivaju se na mešavini efikasnosti, harmonije i zadovoljstva. Koristite emocije i intuiciju da razumete svet koji vas okružuje. :bicikl:
Mislim da mi je trebalo i manje od 2 minuta !
VAŠ REZULTAT JE: 112
Pripadate proseku, i to nije loše. Vaše upravljanje emocijama je dobro ali ga možete unaprediti. Radite na manifestaciji vaših emocija, na njihovom poreklu (mali fizički signali, raspoloženje) i tražite njihov uzrok. Razmišljajte o sebi; razvijajte svoju kreativnost i spiritualnost (emocije se hrane "nerečnim"); slušajte druge i trudite se da ih razumete (njihove emocije nas uče o nama samima); na kraju, budite tolerantni prema sebi (konstantni rat protiv sebe rađa mnogobrojne negativne emocije).
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!