Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Sestrogen. Kutak za lezbo trenutak...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

By Sixto
Sad bas gledam te njene klipove. Nekako mi previse grubo zvuci za uho s tim spanskim kada zatvorim oci. Jos kad ih otvorim pa te sise ko fudbalske lopte, kuk i struk, pa butke... Malo mi je "seka aleksic" tip...

Rke koke level.
Korisnikov avatar
By V25
Sofia kao Seka???? Au bre Sixto, sad ga pretera. Pa ovo je bre lepa i zgodna žena, a ne debeli baštanski patuljak...
Korisnikov avatar
By IriS
jeste da je Latina, i da ja imam thing za Latine...al ova mi je previše svega u jednoj osobi...prenapadno.
Eva Longorija mi se više dojmi
Korisnikov avatar
By Stripi
Sophia Vergara nije samo lijepa, nego je i jako duhovita.
Ja sam je gledao par puta kod Ellen i bila je genijalna.
Što se tiče njenog engleskog, rekla je da joj je njezin sin rekao da je ona jedina osoba koju poznaje a kojoj se engleski sa vremenom pogoršava.
Korisnikov avatar
By Hys.
Duhovita, simpaticna, obla, putena.

Da sam strejt muskarac, defo bi zelela da je odvalim od kurca.
Korisnikov avatar
By bas bleu
...i onda dodje zla, militantna lezbaca i u prolazu prokomentarise: i, eto, bas da jedan muskrac izvuce nasumicno zensko ime, opali etiketu savrsenstvo ("tolke godine a takva lepota!") u delu foruma namenjenog iskljucivo zenama. ah, the novelty never wears off...
Korisnikov avatar
By V25
Ajd' ti malo snimi samu sebe, ja produciram i vodim te u Amerike sa sobom :)
Korisnikov avatar
By bern
meni je ona zabavna i vedre ličnosti. nisam se uživljavao u glumu (koju ne poznajem), ali u intervjuima uvjiek uspije da balansira to da je seksualni simbol i... žena. ne postavlja se kao neki ukras u svemu tome, ima kontrolu.
Korisnikov avatar
By Korak
Dakle, ovo je tema gde forumski plebs moze da se "divi" "savrsenom" fizickom izgledu jos jedne u nizu holivudskih lepotica sa crvenog tepiha, i spakovanih po merama "lepog" i seksualnim stereotipima.. Kao da ih iovako nema ko blata po medijima i proizvodima, od naslovnica na trafikama, do tecnih sapuna sa ekstratom kozjeg proteina.

I cemu se tu diviti?

Samoj fizickoj estetici koja je "dar majke prirode", a koja se uklapa u aktuelni standard lepote? To je kao diviti se nekome zbog njegove strine, porekla, nacionalnosti ili paz molim te, jer mu je Tesla ili Djokovic sunarodnik, pa se time valja ponositi. To su dakle sve neke datosti, koje nisu rezultat licne zasluge, karaktera, napora, licnosti.

Sa druge strane, ako je do pomenutih "seksualnih fantazija", one su stvar jednog krajnje primitivnog nagona, i daleko od kvaliteta vrednog divljenja. A koliko je primitivan i nevezan s (velikim) mozgom pokazuje i to da se mnogi pederi zaista napale na look navijaca razbijaca sa krstacama od po kile (iako bi im takvi smrskali lobanju). Ili ih "zasvrbi dole" na nekog "pravo musko frajera" zbog izgleda, iako je mozda istovremeno iz redova porodicne setnje gde rasteruje pedersko zlo. "Jebozovan pravoslavac" bi razumski trebalo da bude oksimoron za gejeve, ali ocito da kurcevom logikom nije.

I upravo nekriticki odnos prema tom divljenju je doveo do porasta i drustvenog prihvatanja ejdizma, telesnog fasizma, pa i sovinizma (prema zenama koje "nisu zenstvene", i slicno za muskarce) itd

Poruka svakog proizvoda sa "nasmejanom lepoticom" je jasna: budi "lep" na ovakav nacin da bi bio pozeljan, pa onda i vredan ljubavi. A kupujuci nase proizvode i tretmane, ti ces se tome pribliziti. Obucite haljinu, tasnu, ili parfem koji nosi Sofia Vergara, po specijalnoj letnjoj ponudi u nasem Avon prospektu, da se i na Vas prenese taj carobni "glamur Holivuda".

*Lepota kao preduslov romanticne ljubavi se servira jos od malih nogu, ima li neke junakinje da je princ zavoleo, a da nije bila lepotica. Posebna perverzija je sto se takodje dobro i vrlina vezuju sa fizickom lepotom.

P.S. da predupredim, ja sam naravno frustrirana, zavidna i ruzna nedojebana teta grdana, no to i dalje ne znaci da ovo gore ne stoji.
Korisnikov avatar
By V25
Honey, you overanalyzed it! Samo htedoh istaći da žena, po mom mišljenju, izgleda odlično. Ništa više, ništa manje.

A to da je po holivudskim standardma lepa - teško, Baš suprotno. Kod nje ima i da "ljulja", plus, to i pomenu čini mi se - uprkos tom ejdžizmu nađe žena pod "holivudski stare dane" mesto pod suncem. Tj. postala je poznata u 37-oj, što je za žene u Holivudu rekost.

Za sada je igrala u malom broju filmova, mene lično "naterala" da gledam "Modern Family", uglavnom zbog nje (a ne volim sitcome). Ako će takva biti u svim predstojećim ostvarenjima - onda da, nije nikakva glumica.

Ali s drug strand, veoma je duhovita žena, draga i simpatična. Nadasve opuštena i prirodna, npr. u intervjuima i rado ih puštam na youtube-u, jer se uvek dobro nasmejem.

Šta ste vi sve spočitali u ovoj temi je daleko od onoga što sam ja imao na umu. Ali hajde, ljudi danas ionako vole da traže skrivenu nameru ili neku "mastermind" ideju iza potpuno prostih, kao što je ova.

Lepa žena, komična - dopada mi se! Eto, toliko.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!