Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By Hys.
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2648731#p2648731]blenta napisao:[/url]uje
kakve ste drkadzije
razmisljam se i shvatio sam da iako sam totalna prznica
uopste nemam te neke pojave koje me jako nerviraju
ne samo kod ljudi koje dejtam, nego cak ni sa cimerima ili prijateljima

cini mi se da dobro procenim svoj polozaj sa ljudima koje licno izaberem da pustim u svoju blizinu
i ako se pozitivno izjasnim (ne o nezavisnosti crne gore)
onda prihvatim ceo paket, i osim ako mi se ne omakne da otkomentarisem, sto je vrlo retko
te stvari koje bi me inace nervirale resavam sam i ne kenjam povodom toga
- jer sam ih prihvatio kao inherentni deo paketa
pa ovo nije ozbiljna tema

stvari koje mrzim da volim

ko ovde rece da ne priFata paket

not me oh no

svakako nema dugogodisnje veze bez tih sitnica
Korisnikov avatar
By Anhedonie
^ vala bas

a pizdim svaki put kad krenemo u tihu borbu za otvorena/zatvorena vrata od terase i otvorene/zatvorene prozore. ja zelim da se prozori otvore a vrata zatvore uvece jer imaju mrezicu (zbog komaraca), a i danju jer ulazi vrucina kroz terasu, jedino ujutru ta vrata mogu da budu otvorena. e sad on misli da ne ulazi dovoljno kiseonika kroz konstantno otvoren prozor i otvara vrata non-stop i na kraju zavrsimo tako sto svaki put kad neko ustane sa stolice podesi vrata po svojoj zelji. ta vrata se dnevno 30 puta otvore i zatvore samo zbog toga. zabetoniracu ih majke mi :ozbiljan:
edit: a takodje volim da su sva vrata zatvorena od sobe a on voli da su otvorena. evo upravo se raspravljamo oko toga :lol: glupa vrata :pljuje:
Korisnikov avatar
By Hys.
ja se borim godinama ali godinama sa tim da VRATA OD SOBE TREBA DA BUDU ZATVORENA
I prozori otvoreni.

argh
Korisnikov avatar
By blenta
aaah, lose protumacih citajuci postove

ali recimo primetih da me je nazivcirala cimerova sestra jer uvek ostavlja pola pune case sama sipa koliko zeli - pola case kafe, soka, vode, ...
a cimer radi apsolutno to isto, svaki dan

te umesto njega izvadim polupunu casu kafe iz masine sudove, ispraznim i vratim
i ne prodje mi uopste nista kroz glavu - jer sam njega prihvatio, sa svim malim glupostima

:swan:
Korisnikov avatar
By *deni*
Sitne su vam to i patetične muke, no verovatno mogu da zabave neku mladu, knjiške, romansirane ljubavi željnu pederku i lecu. :yes:
Korisnikov avatar
By dharmox
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2648754#p2648754]Anhedonie napisao:[/url]^ vala bas

a pizdim svaki put kad krenemo u tihu borbu za otvorena/zatvorena vrata od terase i otvorene/zatvorene prozore. ja zelim da se prozori otvore a vrata zatvore uvece jer imaju mrezicu (zbog komaraca), a i danju jer ulazi vrucina kroz terasu, jedino ujutru ta vrata mogu da budu otvorena. e sad on misli da ne ulazi dovoljno kiseonika kroz konstantno otvoren prozor i otvara vrata non-stop i na kraju zavrsimo tako sto svaki put kad neko ustane sa stolice podesi vrata po svojoj zelji. ta vrata se dnevno 30 puta otvore i zatvore samo zbog toga. zabetoniracu ih majke mi :ozbiljan:
edit: a takodje volim da su sva vrata zatvorena od sobe a on voli da su otvorena. evo upravo se raspravljamo oko toga :lol: glupa vrata :pljuje:
Imamo isti problem ali ti si predobro apsolvirao :tapse: :odlican:
Korisnikov avatar
By *deni*
Ma, dobro je, sve dok ste lepi i poželjni. Onda i ti tripovi ne padaju teško za posmatrače i čitače sa strane.
Korisnikov avatar
By Hys.
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2648803#p2648803]Anhedonie napisao:[/url]ako ga budem menjao definitivno ce mi glavni kriterijum biti taj za vrata i prozore :lol:
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2648795#p2648795]*deni* napisao:[/url]Sitne su vam to i patetične muke, no verovatno mogu da zabave neku mladu, knjiške, romansirane ljubavi željnu pederku i lecu. :yes:
da su krupnije ne bi bile aktuelne
i svakako o njima ovdena ne bih pisala
Korisnikov avatar
By *deni*
Seko, piši. I ti si jebozovna, imaš lepe sise posebno, pa je prijatno od tebe čitati ispovesti, kako potresne, tako i nepotresne. :yes:
Korisnikov avatar
By Hys.
deni, oči ti na vr' glave što bi rekli Šumadinci :D
Korisnikov avatar
By *deni*
Uh, ne pitaj. Kad tako naprćite sise k'o ti, pretvaram se u običnu seksističku svinju i samo bih da ih gnječim. :gotika:
Korisnikov avatar
By Hys.
Kad neko ima oči na vr' glave znači da voli sve da zna i u sve biva upućen :D

Scout bi to bolje definisala, ona koristi te izraze iz svog kraja.
Korisnikov avatar
By *deni*
Ne dirati našeg magičnog Sašenjku. :neto: :love:
Korisnikov avatar
By Hys.
Gleda poslednje epizode/finala serija koje zajedno pratimo.

I onda mene mrzi da gledam sama jer mi je 50 odsto zadovoljstva bilo za te neke serije da sa njom komentarisem i gledam.

Tako nisam odgledala Killing 2 i 3 sezonu, Dzenet King, ono nesto Lake sto je harmonix preporucio, Bron/Broen 2 sezonu i sigurno jos nesto.

-.-

:lezbejskojaje:
Korisnikov avatar
By Oziris
Ne da mi da se petljam u kucne poslove, osim kuvanja i sredjivanja sudova. Za sve ostalo - ribanje, usisavanje, brisanje prasine, pranje vesa, peglanje, prostiranje - ne da. Sve radi sama.

Moja je briga oko auta (ona ne vozi). Dakle, redovni servisi, sredjivanje, registracija, gorivo itd...

Jos nisam odlucila da li ovo mrzim ili volim. :lol:
Korisnikov avatar
By EnMademoiselle
što se ne suzdržava da me povredi ili iznervira. a ni ja nju

jako mrzim unapred oblikovane ljubavne odnose među ljudima ono zato što te volim neću raditi ovo radiću ono ili promeniću se promeni se. nekako sam više privržena kad je sve realno tako kako jeste bez granica pa trebaš da se nosiš sa tim a i zanimljivo je gledati druge kako se nose tobom ^^

onda tako nekad uzmemo da popričamo kako ne možemo više zajedno i kako nismo jedna za drugu.
a pričamo o tome po celu noć i grlimo se i mazimo u međuvremenu :lol: i zaspimo i probudimo se i novi dan novo raspoloženje ili ćemo se venčati li poubijati i tako. bez razmišljanja i razmatranja

in love and war all is fair :zvizdi:
Korisnikov avatar
By Anhedonie
Surovo je iskren kad mu se da neki poklon (a i generalno, al ovo posebno iznervira). Ako mu se ne svidja samo ce da se namrsti, nece ni hvala da kaze nego "pa nisi trebao". :pljuje: E sad problem ne bi postojao kad bi zapravo postojalo nesto sto zeli.

Ili kad se ubijem da napravim neko jelo a on kaze "pa i nije nesto". LAZI ME DA JE UKUSNO PIZDA TI MATERINA
Korisnikov avatar
By Anhedonie
obozavam i ja, al kontam da je ova tema o stvarima koje imaju i pozitivne i negativne stvari. kao ova surova iskrenost, razoracam se ponekad al bar znam da cu uvek cuti istinu i da nikad nece reci ono sto zelim da cujem samo zbog toga.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!