Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Forum za pripadnike manje vidljivih delova populacije.
Transrodno, Interseksualno, Aseksualno, Queer, ...

Moderatori: Hys., Moderators

"Ili se ošišaj ili se sredi i budi žensko!"
"Dušo nemože i jare i pare,odluči se već jednom!"
"Izvini ali ti nisi trans dečko ti si prava devojka i ne znaš šta hoćeš!"

Ovoga sam se naslušao i naslušao i izgleda da je u mom slučaju duga kosa nešto što jednostavno ne ide i ne ide...iako toliko biološkuh muškaraca nose takođe dugu kosu...u mom slučaju to je ipak neki veliki no-no...ali tek kada se uvere da sam stvarno fizički žensko i da ispod majce nosim steznik,do tad je ok...
Korisnikov avatar
By ZlatnaPtica
Macane, jesi video Končitu? Sve ide zajedno! Relax :)
Korisnikov avatar
By Anhedonie
ako se tebi svidja onda to ide zajedno. to sto se drugima ne svidja ne umanjuje vredonst jer si ti bitan pri toj oceni a ne oni.
Korisnikov avatar
By Macan86
video sam...ma ja lično da imam problem s mojom kosom ja bih je davno ošišao...ali mi se zgadilo to što skoro svako mora da se napravi pametan i da mi kaže kako nešto ne rdim kako treba i da bih trebao da prilagodim sebe njihovim očekivanjima da bi me doživeli onako kako zelim da im se predstavim...i nekako imam osećaj kao da moram da se duplo više trudim oko svega samo da ljudi ne bi sve pogrešno protumačili
Korisnikov avatar
By Macan86
Dharmox,veruj mi,znam to jako dobro...i to iz iskustva...ali više namam nikakve volje da se prilagođavam svima redom a sebe uvek guram u drugi plan a da mi tako prolaze godine dok se ja pitam kad ću to ja da budem ja....
Korisnikov avatar
By bern
Kosa je tu samo simbol neprihvacanja, nazadnih shvatanja i trans/homofobije. Da nestane kose, bilo bi nesto drugo.
Korisnikov avatar
By bern
mom ocu jedom je smatalo što je osvježivač (savim slučajno) bio neki sladunjav (vanila, jagoda). ali džaba mu, ja sam i dalje gej :hys:
By Sixto
Ja kad se sexamo ne volem dlake po licu ili po ledjima... grozim se dlaka dugih po kozi ulepljenih znojem (npr na vratu), u supi, u kupatilu, na podu...
Korisnikov avatar
By Macan86
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2647849#p2647849]Sixto napisao:[/url]Ja kad se sexamo ne volem dlake po licu ili po ledjima... grozim se dlaka dugih po kozi ulepljenih znojem (npr na vratu), u supi, u kupatilu, na podu...
Aaaaa? :puzzle: :nerd: :iskolacen: Kakve ovo veze ima s mojom kosom ili uopše sa kosom na glavi bilo koje ftm osobe? :puzzle: i zašto baš u ovoj temi moraš da naglasiš da nevoliš dlake kad se seksaš sa nekim?
....Zar nema neka druga tema za tako nešto? :puzzle:
Korisnikov avatar
By Macan86
:facepalm: jbte,pa onda otvori temu o stvarima koje ne voliš u seksu ili o tome kako ne voiš dlakave momke...ili baš me briga o čemu ćeš,ali eno ti ceo podforum posvećen seksu,gde takve teme i idi,mani da troluješ ovako.
Korisnikov avatar
By Macan86
:facepalm: a ko je tebi amputirao mozak? ako ti je do caskanja idi na chat pa časkaj.forum služi za diskusije,ne možeš tek tako da upadneš u neku temu i da lupetaš nešto što nema veze s tom temom. :lood:
Korisnikov avatar
By Anhedonie
sixtra tretiraj kao glupog komsiju, ono, pogledas ga i pomislis "jadan on" i nastavis dalje.
Korisnikov avatar
By Macan86
izgleda da ću ipak da se ošišam...
neće mi se sviđati ta ideja,ali izgleda da je to borba protiv vretenjača pokupšavati da nekom objasniš da nije duga kosa samo za žene...
Korisnikov avatar
By Delete
Neka tvoji postupci budu u skladu sa tvojim unutrasnjim mirom. Ako ces zbog drugih da se sisas i zbog toga da budes nezadovoljan, nemoj to da radis.
Duga kosa nema nikakve veze sa tudjim poimanjem da li si zenstven ili muzevan, osim ako nisi kip i ne pomjeras se i ne progovaras, ako kuzis sto zelim rec? Zasto sisati odnjegovanu kosu?

I zena sa ultra kratkom kosom moze biti iznimno zenstvena, kao sto i muskarac moze biti muzevan sa dugom kosom. Najbitniji je, kao i u svemu, stav. I ono sto zelis materijalizirat, prvo treba da ti sazre u umu i da ti prvi budes potpuno uvjeren u to. Nakon toga, domino efektom, bit ce preneseno i na okruzenje u kom si, bez obzira na dotadasnje okolnosti.
Iskreno,ja ne bih to da uradim...a ipak svi mi stvaraju utisak kao da se ne trudim dovoljno ako eto to ne uradim...Čak i svaki momak koga sam ikada pokušao da muvam mi je rekao da baš zbog te kose ne može da me zamisli kao muško jer jednostavno im ličim na žensko pošto kosa ističe te ženske crte lice.

Na kraju evo imam osećaj kao da sav moj trud ništa ne vredi i da jednostavno nije dovoljno to kako se ja ponašam i kako se oblačim,i kako sebe doživljavam...I da ako se ne odrekem i te kose(te poslednje stvari na sebi što njih asocira na neku ženstvenost koju ustvari i nemam),oni me jednosatvno neće shvatiti ozboljno i neće prestati da me ubeđuju u to da pokušavam nešto što je nemoguće(bar iz njihovog ugla).

Ponekad,baš zbog toga i sam imam osećaj da je nemoguće...A svesatn sam toga da većia tih ljudi samo traži razlog i izgovor da mi dokaže da ja ipak jesam žensko i da bih treba da se pomirim sa tom činjenicom i konačno počnem da se ponašam tako.

Zato mi je teško da se odreknem te kose koju godinama već puštam i održavam,jer ja lično to definitivno ne doživljavam kao nešto ženstveno...kako već i rekoh;ima toliko biološkoh muškaraca koji nose dugu kosu pa opet njih niko ne doživljava kao da su ženstveni...A eto imam taj utisak da ta kosa baca u senku sve ostalo u vezi mene jer me ljudi baš zbog nje nevide onakvog kakv sam stvarno,i to me tera da jednostavno odem kod frizera i uradim to na silu.
Korisnikov avatar
By Delete
Ako se odlucis za sisanje, ne idi kod bilo kog frizera, nego kod onog koji ce od tebe kupiti kosu...bar neku satisfakciju od toga da imas, ako si vec odlucio da menjas sebe zbog drugih. :)
Korisnikov avatar
By Macan86
ipak se još nisam šišao i najverovatnije i neću...lepo sam seo,razmislo malo bolje o tome i shvatio koliko je to glupa i brzopleta odluka da se ošišam iz tako glupog razloga.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!