Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Dugo prizeljkivani forum od sada medju nama :)

Moderatori: Waldorf, Moderators

Slika
http://www.imdb.com/title/tt0069995/" target="_blank
Film je iz 1973,nije horror ali je tajanstven i spooky.,Radi se o odnosu zene i muza koji su izgubili dete(cerkicu).Nakon toga da bi prebrodili gubitak,odlaze u Italiju,Onda zena srece babe medijume jedna joj kaze da je njihova cerkica jos uvek sa njima i tu pocinje zanimljiva i zagonetna radnja,film je pomalo spor,ali fotografija je odlicna,sjajno su prikazali Italiju kao grad tajanstvenosti.Saterlend je ovo bio pocetak akrijere i vec se ovde pokazao kao dobar glumac,Dzuli Kristi je isto tako uverljiva,svidja mi se sto se moze osetiti ta hemija izmedju nje i njega,kao da su zaista supruznici.
Pogledajte
8/10
Korisnikov avatar
By gossip
Maleficent
ok je,mada ocekivao sam mnogo bolje 3.5/5
Korisnikov avatar
By gossip
svi oko mene su preodusevljeni....nije mi jasno zasto...film je ok...ali to...just ok
Korisnikov avatar
By ZlatnaPtica
Subjektivno, Maleficent mi je 10/10 zato što sam Dizni fanatik. Objektivno, 7.5/10.

Oklopnjača Potemkin!!!! :love: Ozbiljno me film navukao na neme filmove. To će mi biti zanimacija preko leta definitivno. :D
Korisnikov avatar
By Waldorf
Gledala nove Transformerse na nekom online streamu. Žao mi bandwidtha..
Korisnikov avatar
By Laerem
The Headless Woman (Lucretia Martel) - 7/10

Strašno suptilan film koji traži malo veći angažman od onog kojeg sam mu ja, mrtav umoran, bio u stanju ponuditi. Ali vidi se da se radi o nečemu novom. Vjerojatno najbolja scena prometne nesreće u povijesti filma. Sjajna Maria Onetto.
Korisnikov avatar
By nsc
za nas koji ne znamo sve strane jezike - koji je to film?
Slika
Začuđujuće dobra drama s parom dobrih glumaca (Adrien Brody, Sarah Polley) i nizom neočekivanih rešenja. Iako tema (naučnička radoznalost i igranje s prirodom) nije nova, ovde je prikazana na lep i poseban način.

Retko dajem devetke, ali dogodi se..

9/10
Korisnikov avatar
By EnMademoiselle
mr. nobody (2009)
http://www.imdb.com/title/tt0485947/" target="_blank

e pa odličan je film. donnie darko trip.

doduše naporan je dosta da se isprati, mislim meni je bio jer nisam čitala kako treba da se gleda, a traje dva ipo sata, pa sam ga razvukla kroz ceo dan u pokušaju da ispratim.
da ne spojlujem sad, evo vam hint: ne pokušavajte da povežete vremena dešavanja, samo gledajte.

:up:
Korisnikov avatar
By Hys.
^ i meni je taj filmic bio kul, romantican i kjut :)
Korisnikov avatar
By EnMademoiselle
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2648554#p2648554]Hys. napisao:[/url]^ i meni je taj filmic bio kul, romantican i kjut :)
možda bi ti se svideli eternal sunshine of the spotless mind, the fountain i eventualno ghost world

oni su malo tužniji, al ako nisi odgledala, baci pogled. ja sam baš jedno vreme prevrnula internet u potrazi za tako nekim romantičnijim filmovima, ali koji nemaju kliše priču, jer me inače ljubavni filmovi smaraju. pa eto tih par su mi bili onako fino iznenađenje

e da i waiting for forever, 500 days of summer i još jedan kako beše joj evo silver linings playbook su isto skroz fini filmići ako su ti zanimljive tako malo fucked up osobe
  • 1
  • 355
  • 356
  • 357
  • 358
  • 359
  • 440
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!