Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Hys.
http://www.blic.rs/Vesti/Beograd/478237 ... neispravna" target="_blank

Danas smo htele da odemo do Ade, al nađosmo ovaj članak.

A na sajtu Ade

http://www.adaciganlija.rs/page/home/ci.html" target="_blank

Sve ok.

E sad, znam da je Ada jezero (keptanovijus) ali pitam se - da li neko zna da li se izlivala Sava u jezero kad su bile ove poplave? Da imam tviter ko sto nemam, defo bi tako pitala, al neko od vas imade pa mozda nesto i znade.
By barni
nije se izlila u jezero Sava,
voda na Adi je skoro pa plava, bio sam juce
ne znam jel ima onih meduzica nisam se zagledao, kazu da su one dokaz da je voda cista jer nece meduzice na prljavo
Korisnikov avatar
By nsc
Idem svakodnevno (kad vreme dopusta) na Adu, voda je cista i do 2m prozirna, ima puzica i skoljki pa racunam da je cista, meduzice se pojavljuju u avgustu, kad je teperatura vode najvisa, Sava treba da potopi Veliko ratno ostrvo i pola usca da bi jezero bilo ugrozeno - tj. nije se izlila u jezero
Korisnikov avatar
By Njuskalo
Bio 2 puta za vikend, zaradio blagi stomačni problem koji nije zahtevao ležanje u krevetu, već sam normalno radio.

Subjektivni utisak da nije prljavije nego ranije, ali se na gornjem nasipu kod nudističke plaže osećao težak smrad truleži.

Sa druge strane ribice su mi uradile pilling stopala, pa kapiram da ako njima nije otrovna vode, nije ni meni.
Korisnikov avatar
By Hys.
Hm. Pa ne znam sta da mislim. Ipak cu sacekati malo, imam ekceme bolje da jurim odma verovatno.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!