Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By acid drop
bob marli.

ne hejt, to je prejaka reč,al' ono. mene smara. :shrug:
Karleuša,Lady Gaga,narodnjaci,trubači...Ogovaranja,turske serije i ostale sapunice,otužni,sentiš filmovi...Cmakanje sa bližom i daljm rodbinom po slavama,svadbama i ostalim proslavama...Da,i slave,svadbe i ostale proslave...I još mnogo,mnooogo toga(dopuniću kad se budem setio još).
Korisnikov avatar
By Anhedonie
^ i ja! a upravo se probudih iz jedne i osecam se kao govno. sreca pa se taj fenomen desava samo kad mi je dosadno.
Korisnikov avatar
By Laerem
Mogućnost života na drugim planetima. :bljak:
Korisnikov avatar
By badu
one loše dizajnirane patike na punu petu
jesmo konji, nismo kopitari
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2644354#p2644354]Timothy napisao:[/url]Drag race....svi se oko mene oduševljavaju time, a ja se samo kiselo nasmejem. Nemam ništa protiv drag-ova ali ne pronalazim zanimljivim 15 bitchy gejeva koji se takmiče koji će biti više bitchy....nemre to gledati.
Slično sam reagirao kada sam gledao prvu sezonu. Kasnije sam ostalo odgledao i doneklo bilo zabavno (at the moment) ali miljama sam daleko od tih nekih fanatičnih ljudi koji su mi to preporučavali.
Korisnikov avatar
By Madonna
S V E

sto nisam voleo pre saznanja da je opstepopularno
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2644384#p2644384]HalfJack napisao:[/url]
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2644354#p2644354]Timothy napisao:[/url]Drag race....svi se oko mene oduševljavaju time, a ja se samo kiselo nasmejem. Nemam ništa protiv drag-ova ali ne pronalazim zanimljivim 15 bitchy gejeva koji se takmiče koji će biti više bitchy....nemre to gledati.
Slično sam reagirao kada sam gledao prvu sezonu. Kasnije sam ostalo odgledao i doneklo bilo zabavno (at the moment) ali miljama sam daleko od tih nekih fanatičnih ljudi koji su mi to preporučavali.
Naravno ima nekih funny momenata, ali deo gde daju intervju i komentarišu druge a i sam bajati koncept je toliko trošenje vremena...ima mnogo boljih vidova razbibrige...
Korisnikov avatar
By EnMademoiselle
iznenađenja uopšteno. dakle ogromno nonononoooooooooooo

lepo vi meni sve najavite i svima lepo.
Korisnikov avatar
By Horcrux
Lista je preduga, ali na prvom mestu je domaca muzika (bilo kakva).
  • 1
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • 15
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!