Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Arijel B
bez tog glasa.

koja rec ti prva pada na pamet?
Korisnikov avatar
By Madonna
svi, još uvek
koji parfem koristiš, ukoliko koristiš?
By Kragi
Joj, nemam. :sigh:

Najgluplje 'bacene' pare ikada?
(znaci sta god da ste kupili a da ste shvatili da je bespotrebno ili da nije za qrac ili ulozili u nesto ili sta god) :D
By alexandermagic
O zdravo, zdravo, kako ste, sta ima, jebe se sto? :fancyklap:

:D

Pa, nemam sto prijavit. Ako sam dao/ulozio novac - dao sam, nema tu mjesta za kasnije zaljenje. Gubitak vremena i nerava, sto bi se reklo.

Q: Da se ti pitas, koja tri korisnika/ce bi bili moderatori?
By Kragi
Hello.
Ovaj prvi deo posta NE RAZUMEM. :D

ONT: spliff i deni sigurno a za trecu osobu se dvoumim posto kontam d bi bilo ok da to bude zena. Recimo Galadriel mada ima jos konkurentkinja. :D

Kako ili gde sušiš veš?
Korisnikov avatar
By Anhedonie
na terasi pomocu vetra i sunca

kad prekstis noge, leva preko desne ili desna preko leve?
Korisnikov avatar
By Arijel B
versatilno.

sta si poslednje nekom opsovao?
pardon /la
By alexandermagic
Svidja mise ovo:
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2644233#p2644233]Anhedonie napisao:[/url]na terasi pomocu vetra i sunca

kad prekstis noge, leva preko desne ili desna preko leve?
Moze pricat tko sto hoce, nista ne moze zamijeniti taj diskretan miris odjece koja se osusila direkt na Suncu. Nikakva kemijska ciscenja ni susilice rublja ni govnjivi omeksivaci.

REtko prekrstam noge, ali ako to vec uradim : u prijateljskom okruzenju desnu preko lEve, u neprijateljskom obratno.

---

U RL ne psujem uopce osim ukoliko nisam doveden na ivicu nerava i tad se moze cut samo: Sunce ti krvavo!, te ako osoba ne pobjegne ili ne ukoci se u mjestu bit ce patosirana.

Q: Prijatni trenuci za tebe najcesce podrazumijevaju sto?
By Kragi
O zdravo, zdravo. :D
UV zraci stete odeci :sunce: pa iako postoje deterdzenti sa uv zastotom mislim da je bolje ne izlagati odecu suncu vise nego je potrebno. Slazem se da je outdoor susenje najbolje.

ont: mir, tisinu, zivotinje, prirodu i decu.
Zvuci malo kontradiktorno jer je neke od ovih stvari tesko uklopiti ali je tako. Ne nuzno sve odjednom naravno, neizvodljivo je maltene.

pitanje:

koliko cesto pevas/pevusis? gde? kada? u kojim situacijama? ^^
Korisnikov avatar
By Macan86
Često,uglavnom kad pustim muziku pa me ponese neka dobra svtar...Ponekad i pod tušem.
---------------------------------------
koji bi ste lik iz stripa ili crtanog filma voleli da budete? :)
By alexandermagic
Nijedan, zadovoljan sam sa sobom. Ako se samo igramo - neki negativac.

Q: Posto si ateist, cemu onda i taj avatar?
Korisnikov avatar
By bas bleu
tesko je odgovoriti na pitanje koje nije tebi upuceno... te cu da nastavim u istom stilu:

da li znas kog forumasa si danas propustio a nekada ti je bio a soft spot? ;)
By alexandermagic
Taj smajli ne volim. Da li ti znas da ja nista ne propustam slucajno i vecinu toga znam unaprijed? Ocito ne. Pises o Orionu.

Gore je neodgovoreno pitanje, Macan86.
Korisnikov avatar
By Macan86
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2644356#p2644356]alexandermagic napisao:[/url]
Q: Posto si ateist, cemu onda i taj avatar?
Možda zato što mene pomalo ljudi doživlavaju kao đavola...Ne moram ja da budem vernik da bih shvatio kako mene neko doživljava...Mada hajde da se manemo filozofiranja,svidela m se slička vizuelno.
-----------------------------------------
koja je najveća budalaština koju ste ikada uradeli?
Korisnikov avatar
By scout_finch
vozila skuter godinama bez kacige. i pala i imala potres mozga i nastavila da ga vozim bez kacige. jes da sam imala 14 godina, al' neverovatno mi da bas toliko mozga nisam imala.

sta te najlakse iznervira?
By Kragi
Izigravanje zrtve, nepravda tj. moje percipiranje nepravde i patetika. :radosnice:

Koliko ti vremena treba da od momenta od kada ustanes odes na posao/fax/u skolu? Ili, koliko pre nego krenes ustaneš? :D
By alexandermagic
Znatno ranije, ne zbog licnog spremanja, vec sto prethodno zavrsavam jos kojesta.

Q: El kod vas trenutno jako vEtrovito?
Korisnikov avatar
By 李香兰
zavisi. uvek volim da ustanem bar sat pre polaska, da izbegnem ikakvu zurbu. ako imam planirano tusiranje onda sat i 20tak minuta.

Da li je ok ici kod psihijatra koji ima teoremu da svi gej parovi generalno koliko god se "trudili" da ne oponasaju strejt parove (u smislu, ja sam zensko ti si musko u vezi) ipak na kraju krajeva to rade i tako funkcionisu, s tim da si clan lgbt populacije?

edit: malo da, jeste
By Kragi
Mislim da ne.
Zanimljivo ti je pitanje za neku diskusiju. Mislim na ovo oponasanje :D

Kada si poslednji put izasao/la u 'nocni provod' a da to nije bila just kafa ili pice u nekom kaficu?

Laq notj :)
Korisnikov avatar
By 李香兰
Nikad. probao sam jednom ali se sav pogubim i izgubim i odem kuci ranije.

isto
Korisnikov avatar
By Arijel B
uvek se ispostavi da ih je vise nego sto mislim. 4, 5, 6

je l volis time warpove kad se naduvas?
  • 1
  • 663
  • 664
  • 665
  • 666
  • 667
  • 844
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!