Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Odakle da počnem...Osećam se kao Pepe le Tvor jer stalno nekog jurim a svi na kraju pobegnu od mene a da i ne prođemo tu fazu muvanja.
Obično me svi odkače čim sami shvate ili im ja kažem šta sam.Strejt momci pobegnu od mene glavom bez obzira(neki su me čak i napsovali)...Gay momci pobegnu od mene kad skontaju da sam fizički idalje žensko.Bi momci obično krenu da me tretiraju kao žensko tako da se meni u startu zgadi ideja da nastavim dalje da se muvam s njima...i obrni,okreni na kraju sam ja uvek i stalno sam.Sve veze koje sam do sad imao su bile ili na slepo i nisu izdržale ni do prvog susreta,ili su bile samo kretke kres šemice od po nedelju-dve sa likovima kojima je bilo važno samo da povale nešto što mrda.
Sto više prolazi vreme ja se sve više osećam usamljeno i nekako bezveze.
Nadam se da kada budem rešio taj problem sa polom valjda će se neke stvari promeniti na bolje...Ali šta ću do tad?
Korisnikov avatar
By KorvinOdAmbera
:hug:

Ne znam šta da kažem. To je jedno od onih velikih pitanja, na koje svako mora da nađe nešto što odgovara njemu kao ličnosti... Najviše pomaže kada se skoncentrišeš na neke druge stvar u životu, ako je nešto u pitanju na šta ne možeš trenutno da utičeš uopšte, a ako možeš, da uradiš stvari koje pomažu da se pomeriš u pravcu kome želiš.

Velika stvar je npr. da nađeš ljude sa kojima možeš pričati o tim problemima. Kada vidiš da postoji još ljudi koji dele slična osećanja, oseti se čovek manje usamljeno... Ne znam da li je iko ovde upoznat da li postoji neko redovno okupljanje npr. u Beogradu, te da li možeš da otputuješ? Pošto je uvek bolje kada uživo možeš da razgovaraš sa ljudima o tome...
Korisnikov avatar
By bern
pored pametnih (PAMETNIH) odgovora u ovoj temi, ja ću dodati da bi ti koristilo da nađeš nešto za sublimaciju. da se zaludiš nečim (nečim korisnim: književnost, računari, moda, crtanje...) što će te toliko obuzeti i ispuniti da ćeš se manje osjećati usamljeno.
Korisnikov avatar
By acid drop
^ ovo radi.
a možda se nađe i neki macan sa kojim ćeš moći da deliš svoju zaluđenost. :giggle:
gikovština je seHi.

good luck.
dobrodošao na forum. (:
Korisnikov avatar
By Macan86
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2643803#p2643803]bern napisao:[/url]pored pametnih (PAMETNIH) odgovora u ovoj temi, ja ću dodati da bi ti koristilo da nađeš nešto za sublimaciju. da se zaludiš nečim (nečim korisnim: književnost, računari, moda, crtanje...) što će te toliko obuzeti i ispuniti da ćeš se manje osjećati usamljeno.
To nije uopšte loša ideja.Pokušavao sam da pišem neko vreme neke priče...Ali pošto imam ne baš potpuno koregovanu disleksiju to je išlo poprilično teško pa sam odustao.Ljudi koji su imai priliku da čitaju,su rekli da jeste dobro,ali mi je pravopis katastrofalan.Možda bi bilo dobro da se vratim tome...samo me odbija ideja što moram sve da ispravljam po ne znam ni ja koliko puta...
Korisnikov avatar
By Madonna
eskapizam, huh... igras li neke igrice, how about WoW? tako ja nestajem iz stvarnog sveta po potrebi, za samo 10 evra mesecno. Ok, 13. Plus ekspanzije. Ok 1000 evra nakon 6 godina.
Probaj da nadjes neko drustvo koje ce da te prihvati (ako vec nemas) i koje je po mogucstvu iz mesta gde zivis/okoline, znacice dosta. (Ja sam u gradu od 20k stanovnika nakon sto sam digla od ruke za "potragom" lgbt ljudi pronasla gomilu njih)
Nemoj ni lako da odustajes od pisanja - to moze da bude jako korisno kao izduvni ventil, a i mozda ces jednog dana skupiti toliko materijala i knjigu da spremis. :D

And what MDNA said.
Korisnikov avatar
By Berserker
@MACAN86

Znam kako se osećaš, i od mene svi beže.
Nadam se da će sve krenuti kako treba.
Korisnikov avatar
By bern
"Čudo" nije kad te gomila ljudi vuče za rukav da budeš sa njima, već da budeš zadivoljan kad si sam. Ljudi dolaze i oldaze, ali ti sam ostaješ (ili sama).
Korisnikov avatar
By Macan86
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2643831#p2643831]bern napisao:[/url]"Čudo" nije kad te gomila ljudi vuče za rukav da budeš sa njima, već da budeš zadivoljan kad si sam. Ljudi dolaze i oldaze, ali ti sam ostaješ (ili sama).
Kako da budem zadovoljan tim što sam sam svima obojan? Da li bi ti bio zadovoljan da ti neko kaže "fuuj ti hočeš da imaš ki*u!",drugi ti pa kaže "fuuuj ti nemaš ki*u!" a niko od njih nevidi da si ljucko biće sa dušom i da se iza tog fizičkog krije ipak neko ko ima možda druge kvalitete.
Ne očekujem da gomlia bilo koga odlepi na mene,već da neko,iz bilo koje golile ne vidi u meni nešto što nije ni čudno,ni uvrnuto,ni gadno,ni jadno,već sasvim obično ljucko biće koje nije savršeno ali nije ni gadno ni odvratno zato što ne želi niti ume da bude žensko a fizički nije muško.
Po svim iskustvima,koje sam do sad ima deluje mi kao čudo da se tako nešto desi.
I kako da budem žadovoljna znajući da nisam dovoljno dobar nikome zato što sam dečko u telu žene,i da niko ne vidi dalje od toga?
MDA i Reinbow imaju eksta ideje.
igrice ionako već igram...mada to su one besplatne sa fb-a,kao što su criminal case i murder in provins(izkasapio sam engleski pravopis,znam),pošto i nisam trenutno u nekoj situaciju da plaćam za igrice(od kad sam ostao bez posa ja se jedva štekam)
A za priče ću videti kad vidim gde mi je disc sa tim pričicama pa da nastavim gde sam stao...mada teško da to nešto vredi,jer to su moje gluposti,pune pravopisnih greški xD al dobro,bitno da se nečim zanimam ;)
Korisnikov avatar
By bern
istina, tebi je teže nego osobama kod kojih je polni/rodni identitet usaglašen. izvini ako je ispalo da to banalizujem. ali, princip je isti. prosto, you gotta fight. and learn. and fight - iznutra.
Korisnikov avatar
By Macan86
i da,nemam prijatelje,u stvari nikada i nisam imao nešto mnogo prijatelja jer su me uglavnom svi izbegavali,imao sam dve-tri strejt ortakinje i to je to.One se poudavale,zaboravile da postojim(ne javljaju mi se uopšte),i to je to...Ja od tad pokušavam i pokušam da steknjem nove prijatelje al nekako mi ne ide pa neide.Ne znam...Možda to ima veze zato što je ovaj kraj odakle sam malo zatucan.
Zato je baš i taj osećaj usamljenosti još gori u zadnje vreme,jer osećam kao da sa sam na pustom ostrvu
Korisnikov avatar
By bern
pa, napusti kanzas, doroti.
Korisnikov avatar
By Madonna
ajde na chat da pričamo dosadno mi je
evo samo da jedem, ako hoćeš u onu forumsku sobu
misliš da meni to nije palo napamet do sad?To u teoriji zvuči lako,al u prksi je malo teže.Pokušavao sam ja,al bilo gde da krenem,treba da se plati kirija,eventalno i da se klopa nešto...a za kiriju treba kinta,a za kintu pa treba posao...a retko ko hoće da primi na posao nešto što izgleda pola muško,pola žensko.
Već nekoliko puta sam odlazio i vraćao se kući jer kad nađem posao rdim po mesec,dva pa ne mogu da nađem drugi posao kad mi daju odkaz,po tri,ćetiri meseci,tako da nemam od čega da platim ni kiriju pa bukvalno me izbace na ulicu na kraju.
Sad se zamlaćujem nekim ručno rađenim nakitom,la zarada od toga nije skoro pa nikakva.
Korisnikov avatar
By Macan86
ok,samo da pogledam gde je to,još uvek nisam prečačkao dovoljno da znam gde je šta
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2643867#p2643867]Macan86 napisao:[/url]misliš da meni to nije palo napamet do sad?To u teoriji zvuči lako,al u prksi je malo teže.Pokušavao sam ja,al bilo gde da krenem,treba da se plati kirija,eventalno i da se klopa nešto...a za kiriju treba kinta,a za kintu pa treba posao...a retko ko hoće da primi na posao nešto što izgleda pola muško,pola žensko.
Posao ti treba u svakom slučaju, zato moraš da poradiš na svom izgledu, bar toliko da, ajmo reći, ne padaš u oči u negativnom smislu, da ne bude te odbojnosti u startu kod poslodavaca.

I ja mislim da bi se morao maknuti iz te sredine, biće ti koliko toliko lakše.
Korisnikov avatar
By Blady
Kontam da odes u gay sobu, tamo je i onako daj sta das.
Svi traze nesto..
Korisnikov avatar
By Momo
Macane evo ti linkovi za dve skorije priče trans momaka iz regiona, ako ništa drugo da vidiš kako se ljudi nose sa problemom, nisi jedini i nisi sam, ima nas koliko hoćeš i svako se bori kako zna i ume. Nemoj da čekaš operaciju i da misliš da će to sve probleme da ti reši, nekad nakon toga bude čak i više problema nego pre (kad su veze u pitanju), uvek ćeš morati nešto ljudima da objašnjavaš po pitanju identiteta (rodnog/polnog/seksualnog) i nema te operacije koja će te od toga spasiti, dobra je stvar što kad si trans i kad si vidljiv brzo saznaš kakav je ko, nema gubljenja vremena sa ljudima i dileme da li su homofobični i transfobični ili nisu, ako im se sviđaš super a ako im se ne sviđaš eno im vrata, ja bar tako razmišljam i radim...

http://www.portalanalitika.me/drustvo/t ... amo-ovjeka" target="_blank
http://lgbt.ba/ryan-a-ja-bih-da-razgovaras-sa-mnom/" target="_blank
Korisnikov avatar
By Dirrty
Ma zajebi domaću gay scenu... ljudi su često netolerantni prema bilo čemu drugačijem, njima neshvatljivom - podele na fem, nefem/str8look i slična sranja...

Može li se uspostaviti kontakt sa transrodnim osobama gay/bi sexualne orijentacije na nivou Evrope ili globalno, postoji li neka organizacija tog tipa?!

Prvo kontakt preko neta, a posle ko zna... ma azil da tražiš jbt, pozicija ti je definitivno gotovo pa unikatna u Srbiji.

Eventualno krenuti preko kontakta sa transrodnim osobama u Srbiji.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!