Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Stari, zamalo izgubljen deo foruma za zezanje i spam!

Moderatori: IriS, Moderators

Brzo, kao da je nešto opomenulo, ona se okrete platnu. Tu je eto - njena slika. Da, sa svim zelenilom i plavetnilom, crtama koje se penju i ukrštaju, sa pokušajem da se nešto stvori. Biće obešena na mansardi, pomisli ona; biće uništena. Ali šta to mari? pitala se, uzimajući opet kičicu. Ona pogleda na stepenice; prazne su; pogleda na platno; zamrljano je. Sa iznenadnom jačinom, kao da je ugledala jasno za trenutak, ona povuče crtu tamo, u središtu. Gotovo je; završeno. Da, pomisli ona, ostavljajući kičicu sa teškim umorom, imala sam svoje snoviđenje.
Korisnikov avatar
By ZlatnaPtica
Zbunjen pojavom Rosmersholma, dok nisam provalio da je to Jheronim. Kakve su bre ovo promene identiteta :(
Korisnikov avatar
By Trilian
umorno i sito... sinoć sam možda spavala 3 sata, još se stalno budilajer sanjam gluposti...najela se jedva dišem... i sad bih da spavam... ali u stanu pored burgijaju a i trebam kod druga... jbg spavaću kad umrem
Korisnikov avatar
By AndrieExilia
Trenutno se osećam kao tri tačke na kraju rečenice. Zakrpa na nečijoj pokidanoj površini, dovoljno dobra da zavara emocije, ali svesna da se nikada neće uklopiti u nekoga kao deo tkanine koji nedostaje.
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2641113#p2641113]Rosmersholm napisao:[/url]Brzo, kao da je nešto opomenulo, ona se okrete platnu. Tu je eto - njena slika. Da, sa svim zelenilom i plavetnilom, crtama koje se penju i ukrštaju, sa pokušajem da se nešto stvori. Biće obešena na mansardi, pomisli ona; biće uništena. Ali šta to mari? pitala se, uzimajući opet kičicu. Ona pogleda na stepenice; prazne su; pogleda na platno; zamrljano je. Sa iznenadnom jačinom, kao da je ugledala jasno za trenutak, ona povuče crtu tamo, u središtu. Gotovo je; završeno. Da, pomisli ona, ostavljajući kičicu sa teškim umorom, imala sam svoje snoviđenje.
ka svetioniku?
(zemljo spremi se da se otvoris)
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2641435#p2641435]Arijel B napisao:[/url]
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2641113#p2641113]Rosmersholm napisao:[/url]Brzo, kao da je nešto opomenulo, ona se okrete platnu. Tu je eto - njena slika. Da, sa svim zelenilom i plavetnilom, crtama koje se penju i ukrštaju, sa pokušajem da se nešto stvori. Biće obešena na mansardi, pomisli ona; biće uništena. Ali šta to mari? pitala se, uzimajući opet kičicu. Ona pogleda na stepenice; prazne su; pogleda na platno; zamrljano je. Sa iznenadnom jačinom, kao da je ugledala jasno za trenutak, ona povuče crtu tamo, u središtu. Gotovo je; završeno. Da, pomisli ona, ostavljajući kičicu sa teškim umorom, imala sam svoje snoviđenje.
ka svetioniku?
(zemljo spremi se da se otvoris)
jes, jest, ali što bi se zemlja otvorila?

ont

Mirie it is while sumer y-last
With fugheles son
Oc nu neheth windes blast
And weder strong.
Ei, ei! What this nicht is long
And ich with wel michel wrong
Soregh and murne and fast.
Korisnikov avatar
By bern
pa malo bih da se smirim, ako može.
Korisnikov avatar
By acid drop
ne mogu da kažem da sam srećna, ali recimo da sam vrlo zadovoljna.
nešto nije u redu. :smirk:
  • 1
  • 193
  • 194
  • 195
  • 196
  • 197
  • 393
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!